הנשמה שלי

../images/Emo41.gif הנשמה שלי ../images/Emo41.gif

יש לי נשמה , אבל היא דועכת היא נמסה לה אט אט במשעולי העורקים, מתקררת ומתקשה כשהיא מגיעה אל הלב. נשמה אבודה מחפשת את עצמה בוכה היא כספינה על ימה בוערת עוצרת, תוהה, מתבוננת ואומרת אנא אלי , שמור אותי שחרר לי כח להמתיק את עצמי שחרר אותי מכל אוהביי תן מנוח למחול דרכיי. נשמה שלי , עייפה שלי נתנה מנוח הרימה העוגן פורצת לה ממשעול הדרך אל אגם סמוך ליד הכנרת. ובזאת אסיים את זה הסיפור כי לכל התחלה יש גם סוף והלב עוד ישמע ציפורים ברחוב. קומי צאי אחותי קלה בין כנפייך אני נחבא.

../images/Emo7.gif

השירים שלך כל פעם מחדש גורמים לי להזיל דמעה ריגשת במיוחד ב: "הלב עוד ישמע ציפורים ברחוב, קומי צאי אחות קלה" יש כל כך הרבה עומק בכל מילה, שכבר קראתי את השיר 4 פעמים, וזה כאילו כל פעם אני מגלה עוד צד שלו, ועוד קצת עומק. מזדהה טוטאלית אתה כשרון מבוזבז ממי נסיך נחמן ביאליק
יש לך טישו?

../images/Emo51.gif גרמת לי לפעימת לב ../images/Emo10.gif

המילים שלך , התגובה שלך כל כך נוגעת
אני אכבד אותך שיר יפה שזה עתה המצאתי : צווחה חרישית זה עתה שמעתי, ילדים אצו רצו וגם אני פחדתי. מי זה צעק , שאלתי... המורים הצביעו- הוא קרא לה- הבנתי. ילדים בחופשה סכנה רבה חמישים עלו על הספינה עכברים במנוסה... כל זאת ולא כאילו אם אתמול רצינו האדמה ניערה את דלתה חושך רבץ בכל פינה. שוטים שוטים קרא הצליל פלישתים הסתערו כחורבות אל איש אחד שברח אליה חזר לשבת על ידיה. ובזאת אסיים את הלחן הנוגע כי שעת מולדת מחכה ביזע ואם אחפוץ לגרגר לפתע לא אחדל להאמין ברגע.... יפה?

יפה???

זה פאקינג מדהים
אני נשבעת לך שאני בוכה פה מתייפחת מדממת וצורחת ועם עצמי מתווכחת באורח פלא לא בורחת אל הזרם במקלחת נסיך זו פעם ראשונה בחיי (ובמותי) שאני קוראת שיר שפשוט , כאילו נכתב עליי פשוט הרצת לי את החיים בסרט אל מול עיניי זה כאילו שאנחנו מכירים והחלטת לכתוב עליי שיר "חמישים עלו על ספינה, עכברים במנוסה" אין, זה פשוט עליי.... אני גם פעם כתבתי , אבל לא בדיוק שיר, זה יותר חמשיר, או שמונשיר.. כדורים לא כאלו של משחקים לא כדורגל לא כדורסל ולא כדור ים כאלו שבולעים כאלו שלא משיגים בלי מרשם כאלו שהמוח נמחק לך בלעדם כאלו שאם יצא לך כזה שיר כנראה שכחת לקחת אותם
יפה??

בטח ../images/Emo13.gif איזה יופי ../images/Emo24.gif

את כתבת לבד? אף אחד לא עזר לך? את הרבה יותר מוכשרת ממני !
אני המום ומצומרר . האמת שקצת בסוף שלך שמתי לב שיש נימה מזלזלת אבל אני חושב שזה רק סרט שלי, בעצם אני בטוח שזה רק סרט שלי... כן, עכשיו אני באמת רואה שאני כנראה נמצא בסרט. את פשוט נותנת לי תמריץ נשמה , לשמוע את דעותייך גורמים לי מנוחה זירמתית, לקרוא את מילותייך זה כמו לצווח חרישית בכרם, להרגיש את תחושותייך הוירטואליות גורמות לי לעיוורון פסיכואנליזי. איזה כייף לי שאת חברה טובה
זכיתי

ואוו

לשמוע משפט כזה כמו שכתבת, זה הדבר הכי מרגש שיכלת להגיד לי יותר מכל שיר יותר מכל סיפור יותר מכל אגדה יותר מכל דיקלום לא יכלת להגיד לי משפט יותר יפה זה מחמיא לי זה נעים לי אם זה היה אכיל זה היה טעים לי זה פשוט כל כך יפה לדעת שזה מה שאתה חושב זה פשוט עושה טוב על הלב זה פשוט מרקיד את כל הגידים זה פשוט מלטף את הורידים וכדי שלא יהיה ספק, למרות שאתה בטוח יודע לאיזה משפט מתכוונת הנני אני בכל זאת אציין אותו : "את הרבה יותר מוכשרת ממני"
דרך אגב כן, זה די נחמד שאתה חבר הייתי כותבת לך עוד דברים אבל אני עדיין מתרגשת באופן רנדומלי, מהשיר הרקטומלי שכתבת בתחילת הדף באופן פרוטסטנטי, אני חושבת שהסוריאליסטיות הראדיקלית שלך, עברה כל פאזה מינימליסטית וכל פן אימפרסיאליסטי, ולכן בעצם יצרת אווירה אינטגרלית שאינה משקפת את הריאליזציה של האימפולסיביות המיקרופילית שבהכל ההוויה האורקתודקסית פוסט ציונית הידראולית הזאת. וממי, אם תבין מה כתבתי בבקשה תסביר לי

זו בהחלט בעיה ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

כי תפס המחשבה הרציונלי שלי תקוע עמוק בין גלגלי הזמן האחורי לבין המעצור התת גלי. לפעמים נדמה כי הגעתי לשיחרור תמידי אך הזמן העתיד עצר מלכת עבורי. לדעתי את יכולה למדוד מצב רוח תמידי אם אינו בא במגע ישיר עם התקן תוך רחמי, הביקורת שלך היא אמנם לגיטימית אך היה מוטב אילו היית מכבדת אותה בדקת דומיה כלל איזורית. את חברה טובה אך קצת מניסוטיבית, כי להיות דיספראקטי זה עניין של הסתכלות מניאטורית על המצב הפסיכורכימי, ברנש ללא תואר פרוסטננסטי, זו בעיה אנושית לכלל הפמיניקיש. בקיצור חיבור מכנס בבמבוק, יכול להוות אתגר לדיסאינפופורמטיבה הבעיה שלך מתמקדת בזה אני חושב. לילה טוב
ותודה על המחמאות

שטויות

אין בעיה שלא תיפתר כאשר יש ביננו כזאת הבנה עמוקה :)
ו...לילה טוב לך בעצמך :)

למעלה