הנפילים - פרק 13

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאז לפי מה שהבנתי...

לכל נפיל יש כוח ייחודי משלו: לצורי יש כוח טלקינזיס, לאסף יש את כוח המגן ולגנב ההוא (שעוד לא הבנתי מה הוא קשור) יש את כוח האש. תקנו אותי אם אני טועה.

ילד רע 16

New member
לגבי הגנב/שודד, ../images/Emo174.gif + ../images/Emo58.gif

לצורי יש יותר מטלקינזיס. הוא יכול לעשות עוד הרבה דברים. לאסף יש את כח המגן, ולא רק זה - הוא מעיף דברים למרחקים ביתר-קלות. הגנב/השודד הוא פשוט עלילה נוספת שמראה שיש נפיל נוסף בעולם הזה, שיש לו כוחות - ועדיין לא ידוע באיזה צד הוא יבחר, אפשר רק לשער ש... (אולי
) בצד הרע.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא בטוח לגבי הכוחות של צורי

עוד לא ראינו כוחות נוספים שלו (חוץ מהריצה), אז לא נראה לי שהוא כולל בתוכו גם כוחות של נפילים נוספים (אש ומגן...). אלא אם כן צורי הוא באמת מיוחד והוא איזה מולטי שיש לו את כל הכוחות. והשודד הזה הוא שחקן שממש מוכר לי ואני לא זוכר מאיפה.

adidasabc

New member
השחקן הוא ירון לוי-סבג

הוא השתתף ב"טלנובלה" שהייתה פעם בערוץ 1 "צימרים" עם גלית גוטמן, הוא היה מנחה לילדים בזאפ לראשון, והוא שיחק ב"זינזאנה".

Meytar 888

New member
אה,חחח תודה על המידע הרב../images/Emo13.gif

דווקא על "זינזאנה" ידעתי..:)

ילד רע 16

New member
לא אמרתי שלצורי יש את כח המגן והאש,

אבל יש לו ראיית- על, שמיעת- על, ריצה מהירה מאוד וטלקינזיס - בינתיים. אה, והוא סובב גם את שלומי במהירות.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאין לו ראיית על, הוא ראה את ההשתקפות

בזכות המשקפיים של המדען ההוא. וזה שהוא סובב את הכסא של שלומי זה עדיין בזכות הטלקינזיס. אבל בהחלט יש לו הרבה כישורים.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה לא קשור, כל אחד רואה דרך השתקפות

אפילו אני פעם הסתכלתי על משקפיים וראיתי את ההשתקפות. זה לא קשור למשהו יוצא דופן.

ילד רע 16

New member
בטח שכן, ../images/Emo174.gif

זה נקרא ראיית- על. הוא רואה את ההשתקפות של הקלף באופן מדוייק ומיקרוסקופי ממש - על פני המשקפיים של שוקי. זה נראה לך נורמלי - ממרחק כזה של כמה מטרים ? אתה לא היית מזהה בדיוק פרטי קלף לפי השתקפות על משקפיים קטנות. חוץ מזה, שזה כחלק מהבדיקות. זה כן ראיית על.

אביקם1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי אני שיחקתי הרבה פעמים עם חבר שלי (משקפופר) וניצחתי בזכות זה שראיתי את הקלפים שלו בדיוק וזה היה מאותו מרחק שצורי היה משוקי אז או שאני נפיל (יההההההה) או שתשנה את דעתך

לא נחשב ../images/Emo58.gif אם ראו את זה היום בפרק,נכון?

בכל מקרה...לפי מה שראו היום אין לו ראיית-על, הוא ראה את הקלפים דרך ההשתקפות של המשקפיים של שוקי
אולי באמת יש לו ראיית-על, אבל עוד לא ראינו (תרתי משמע
) אותה בפעולה

אופס לא ראיתי את התגובה שמעלי

חח התחלתי לכתוב את ההודעה עוד ב-11 בערך, ואז עזבתי (ולא רפרשתי את הדף מאז) אז לא ידעתי. סליחה ניצן

ילד רע 16

New member
קראתי לראיית ההשתקפות - ראיית על

יכול להיות שהוא יודע לראות גם דרך קירות אבל לא לזה התכוונתי

InbarKiii

New member
הגנב הזה יותר מידי דומה ל ..

לדמות אחת מגיבורים שחכתי תשם שלו .. למי שרואה זה שיש לו תקרינה עם האש ....

למעלה