המתנה למישה :0)

moshavnikit

New member
../images/Emo41.gifהמתנה למישה :0)

הפניה היא לכל חברי הפורום! לא רק מי שבא למפגש יכול להכנס לפורום אלא כל חברי הפורום! אני מבהירה- חברי הפורום, מי שכותב בפורום, לא סתם מישהו שאוהב את מישה ורוצה להכנס פרטים לגבי מה שצריך לשלוח והכתובות יש בקומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=16159 אז גם מי שלא בא ופשוט צריך לראות את הפרטים האלה שיירשם לקומונה. תקשיבו, זה ממש מתחיל להלחיץ אותי ואפילו לעצבן אותי
אתם לא שולחים לי שום דבר!! בינתיים קיבלתי רק מנועה תמונה+מה שצריך לכתוב מאנה קיבלתי תמונה ומסופי תמונה שהבנתי שאת לא בטוחה שאת רוצה את זאת..?! לא הבנתי אותך כ"כ. אז בבקשה תשלחו לי! אתם מצפים שאני אשב יום לפני המפגש ואכין את האלבום? זה גם יראה כמו משהו שהכינו ביום אחד וזה לא מה שאני רוצה שיקרה! לפחות תשלחו לי את הכתוב שאני אוכל לעצב את זה ולהשאיר מקום ריק לתמונה. וגם בקשר לתמונה, אתם יודעים שבימי שבת זה קצת בעייתי לפתח תמונות? אז אני שוב פעם מבקשת.. תזיזו את עצמכם זה לא כ"כ מסובך מה שאני מבקשת מכם אני מקווה שאני לא אצטרך לבקש שוב פעם

moshavnikit

New member
../images/Emo12.gif מקווה שלא יצאתי עצבנית מדי

אבל אני באמת עצבנית

אתי 13

New member
כן המפקד!!!../images/Emo199.gif

אבל אין לי תמונה נורמלית.....אוףף

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifמחר אני מבטיחה, בבוקר

אני אשלח את הכתוב ואם סופי תיהיה אצלי או אני אצלה אז אני אצלם אותה ונשלח, פשוט היא הסתפרה והיא רוצה תמונה מעודכנת><

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif אני -תמונה =אנה אצלי

-שתפסיק להידפק בכתף שלי !!!!!11אחדאחד סופי!!!!!!!11 פיגורית!!!!!!!! דייייייייייייייייי!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כמה ימים לא נכנסתי לפורום אז אני לא בדיוק יודעת מה צריך לשלוח לך.....

moshavnikit

New member
מה שצריך לשלוח

אני צריכה מכל אחד כמה דברים: *שם פרטי+שם משפחה *למה את/ה אוהב/ת את מישה? *הקדשה למישה תמונה- אפשר לשלוח לאי מייל: [email protected] או בדואר רגיל אם אין לך על המחשב, אם מישהו רוצה לשלוח בדואר רגיל אז לשלוח לי מסר כי אני לא אפרסם את הכתובת שלי על גבי הפורום. *אני צריכה תמונה רגילה, לא תמונת פספורט

Choco Girl

New member
אבל למה צריך את זה?../images/Emo210.gif

את מחברת בסוף את כל התמוונות יחד?? ואז נותנת את זה למישה? סליחה על החפירה

moshavnikit

New member
אני מכינה אלבום/ספר כזה

שיש בו על כל חבר בפורום עמוד, בשביל שהוא יכיר אותנו.. וגם יהיו שם כל מני עמודים שקשורים אליו, הודעות עם מילים טובות עליו, תמונות וכו' :0)

אתי 13

New member
משהו שאת רוצה להגיד לו

(אלינור מהמשתמש של אתי) לדוג': מישה, תמשיך להיות שולתתתתת חח סתם :0) זה רק בשביל להראות למה הכוונה

למעלה