המתמחה 302

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif302

היה פרק טוב. זה היה ברור שבריאן צריך ללכת, הוא עשה כל כך הרבה טעיות. וגם בפרק שעבר הוא גם היה מעצבן. בקשר לוורנה, אני חושב שגם היא צריכה להיות מפוטרת, גם בגלל העזיבה שלה וגם זה שהיה צריך לשלוח את קרוליין כדי לשכנע אותה לחזור. ואפילו שכן דורש אומץ לחזור ולבקש סליחה היא עשתה טעות יותר מידי גדולה ואם הקבוצה שלה הייתה מפסידה אני חושב שהיא הייתה צריכה להיות מפוטרת. הפרומו לשבוע הבא נראה טוב.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 302

מה עכשיו כל הפרקים הם של שעה? בסך הכל פרק טוב משימה גדולה כבר במשימה השנייה.. האמת בפרק הקודם חשבתי שלבריאן יש כריזמה אבל הפעם הוא נחל כישלון למרות שהאמת גם לחביר קבוצתו היו אשמים הם לא כיבדו אותו ולא ממש הקשיבו לו..

adi007

New member
../images/Emo58.gif302

היה פרק נחמד. חשבתי וורנה הולכת להיות אוסטנה 2!!! היה נחמד מצד קרוליין שהיא הלכה ועודדה אותה והראתה שאכפת לה.. בדר"כ קרוליין קרה כזאת. גם אהבתי כשהיא צחקה עליהם בגלל הניילון על המיטות! תמיד מצחיק כשהיא צוחקת עליהם אבל לא אומרת כלום.. :) פרק הבא הולך להיות מעניין!!! מתה לראות :)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. הרבה יותר טוב מהפרק הראשון. מוזר איך נט-וורת' הפכו מקבוצה מגובשת וחזקה לקבוצה כל כך מבולגנת. הקטע עם אנג'י שרצתה לפטר את כריס במקום בריאן בבורד-רום בא משומקום.
אני אוהב את קירסטן, אבל בפרק הזה היא הייתה בלתי נסבלת. היא יושבת באוטו עם שתי בנות שחצי שעות מנדנדות לה לסתום את הפה והיא פשוט ממשיכה כאילו הן לא שם.. עד שאנג'י המלכה סתמה לה את הפה. זה היה חזק
היה מגיע לבריאן. בכלל טראמפ היה צריך לפטר אותו ברגע שהוא אמר שהוא צריך לפטר אותו.. מי אומר דבר כזה בכלל? טראמפ סתם רצה קצת דרמה אז הוא בכל זאת שאל שאלות ולא פיטר אותו ישר.. אבל היה ברור שכל התהליך מוביל לאותו מצב בסוף. שבוע הבא נראה מעניין מאוד. מעניין אם זאת בכל זאת וורנה שפורשת.. למרות שאני בספק. נ.ב. קרוליין גדולה מהחיים.

effitesl

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, הכי טוב שהיה עד עכשיו (כולל שתי העונות הראשונות). הפרק היה יכול בקלות להיות עוד חצי שעה ולהישאר מעולה, הבורד רום היה רק 7-8 דקות.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד (אבל למה הוא היה ארוך מהרגיל?) בריאן לא היה מנהיג טוב, אבל כל הקבוצה שמה לו רגל,נראה לי שההצלחה בפרק הראשון והידיעה שהם מרוויחים יותר עלתה להם לראש. אם הוא לא ההי מדבר שטויות בתחילת הישיבה אני לא בטוח שהוא היה עף, כל מה שהוא היה צריך לומר זה מה שהוא אמר למצלמה, כולם ברחו מאחריות וברגע שלקחתי אותה כולם חשבו שהם המנהלים. לגבי מגנה - אני לא מבין למה החשירו את וורנה (למרות שבפרק הקודם סימנו אותה כביצ' של הקבוצה), אני גם לא מבין למה היא פרשה. בכל מקרה דני עשה שינוי של 180 מעלות, וגם הערב שהוא ארגן בברכה הוכיח את עצמו כמי שהביא להם את הנצחון. קרוליין מגלה לאט לאט אישיות, וזה מעניין. לגבי הפרק הבא, אני כבר לא מאמין בפרומואים, אבל אם מישהו עוזב זה יכול להסביר לטראמפ שיאפשר להתעמר סתם (גם אם זה מביא רייטניג).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 302

היה מעניין. לא היה ספק שבריאן היה פי-אם גרוע מאוד, אבל קריסטן הזו כל כך מעצבנת שאני מבין למה כל הבלגאן שם נוצר. בריאן עשה את הטעות הכי גדולה שלו שאמר לטראמפ שהוא צריך לפטר אותו - בלי זה יתכן והכיוון של כריס היה מתפתח טיפה יותר וטראמפ היה חושב עוד כמה שניות והתוצאה יכלה להיות שונה. כנראה שטעיתי לגבי דני - הפעם דני היה חלק מהצוות, לא התבלט מדי והצליח להשתלב בצורה יפה כחלק מהמשימה. האתגר הרציני שלו יהיה כשהוא יצטרך להוביל - מעניין כמה חבריו לקבוצה יכבדו אותו בתור פי-אם. וורנה לא הייתה צריכה לקבל הזדמנות שניה - טראמפ היה צריך לפטר אותה על המקום על נטישת הצוות שלה וההתמוטטות שלה למרות שמאגנה ניצחו. הפרומו לפרק הבא מבטיח דרמה כמו שאני אוהב. צריך להיות טוב.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה! כל מה שאפשר לבקש מתוכנית שכזאת, היה בפרק הזה. פשוט תענוג. קריסטן עולה לי על העצבים (בדיוק באותה צורה שהיא עלתה לי על העצבים ב"רצח בעיירה קטנה איקס"). היא צריכה להיות הבאה בתור אצל נט-וורת'. ורנה הזאת פשוט טפשה. אין לה שום סיכוי שבעולם לזכות. גם אם היא תשתנה לחלוטין ותהיה הכי טובה, הכמעט פרישה שלה תמיד תזכר נגדה ואין שום סיכוי שטראמפ יעסיק מישהי שהולכת הביתה כשהמצב מתחיל להיות קצת קשה מדי. פייבוריטים: מגנה-
סטפני (סתם ככה)
קנדרה (ההערה שלה בפרק שעבר מוכיחה שהיא מאוד מאוד חכמה)
ארין (אני לא יודע אם זה באמת היה ככה, אבל היא היחידה שאמרה את כל הדברים הרעים (והנכונים) על ורנה)
אלכס (מסתמן לי כהומו, אבל לא רק בגלל זה)
מייקל (בינתיים הוא נראה לא רע) נט-וורת':
טארה (עושה רושם של חכמה ומוצלחת)
אודרי (כל ההערות שלה היום היו במקום)
אנג'י (לא יכלה לטפל במצב של קירסטן בצורה יותר טובה)
ג'ון (בהמשך ישיר לפרק שעבר) הפריוויו לפרק הבא נראה מאוד מאוד מבטיח. אני מקווה שהוא באמת ככה. אני גם ממש אתפלא אם ורנה תהיה זאת שפורשת.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 302

פרק נהדר. נט וורת' הם פשוט טלויזיה טובה. אין דרך אחרת להגדיר את זה. קריסטן חביבה, אודרי
היה צריך לפטר את ורנה. אם היא לא עומדת בלחצים, ועוד מפרישה את עצמה מהקבוצה כשהכי צריך אותה, היא לא צריכה להישאר. הפרומו לפרק הבא נראה משו בסט. אני כבר אוהב את העונה הזו יותר מהעונה השניה.

../images/Emo58.gif בהמשך למה שכולם כתבו

באמת היה פרק נחמד והכל.. אבל אני שואל את עצמי, נניח שהפרק הזה היה נראה טיפה אחרת. אותה משימה, אותם אנשים, אבל במקום זה שתי הקבוצות היו ממושמעות ושמחות, עובדים בשקט, נשמעים ל PM, עושים את מה שצריך, בלי צעקות, בלי ריבים, מגיעים לבורדרום, קבוצה אחת מנצחת מהשניה מפטרים מישהו, לוחצים ידים ונפרדים לשלום. האם אז זה היה פרק טוב? האם אז בורן היה אומר שאי אפשר להגדיר את זה אחרת חוץ מ"טלויזיה טובה"? ומה זה אומר בעצם? שמה שעושה סדרת מציאות זה כמה אנשים שלא יכולים לקבל מרות ולשלוט בטמפרמנט? הרי זה כל מה שמפריד בעצם בין פרק "טוב" לפרק "חלש". זה הכל. אם ההיא שהיתה אחראית על התקציב היתה בחורה נורמלית, מתריעה על המחדל אבל לא עושה סצנה, היינו נשארים עם קבוצה נחמדה, שכל העניין בה מתבטא בתקציב שהלך על שרותים במקום על שטיחים. זהו. זה הכל. טלויזיה טובה? ובצד השני, אם מישהו היה נותן לכושית משהו לאכול ומחליף אותה כדי שתלך לישון, מה היה נשאר לראות? שמן קופץ לבריכה? אז מה בעצם עושה לנו את זה? האם הפרק הוא בחורה אחת טמפרמנטית וכושית אחת עייפה ורעבה?

אם לא שמתם לב

ההודעה הסתיימה בסימן שאלה. אני בטוח שיש פה כמה אנשים שיכולים להתייחס.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון בחיים זה הייה לך בתוכנית של טראמפ כולם ממושמעים לא יכול מבינה סטטיסטית ולמה אתה שואל? כי זה תחרות! כולם רוצים לזכות בעבודה הנחשקת ולעבוד ליד טראמפ. אני בטוח שאם תבחר רנדומאלית אנשים יהיו ויכוחים אני מניח שבכל סביבת עבודה לפעמים יש סיכסוכים אל תחשוב שבמציאות כולם מסתדרים עם כולם בעבודה.. לדעתי איגור אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני מניח שאתה צעיר.... כדאי לך לעבוד ולראות איך זה באמת.לא כולם תמיד שמחים זה עם זה ולפעמים יש וויכוחים וכןם לפעמים יש אנשים מגעילים כמו בתוכנית תחשוב שלפחות כל אחד מהקבוצה לש הנת וורק עובד ומנהל עבודה . למרות שלפעמים נראית האישיות שלהם כחצופים הם אנשים שבאמת יש להם עבודה ומנהלים איזה מקום. ככה שמה שאתה אומר שזה לא נכון. ולא כולם בסדרה לא יכוים לקבל מרות מהשני יש אנשים מסויימים שלא ותדע לך שיש המון אנשים שלא יכולים לקבל מנהיגות של מישהו אחר.(תסתכל מה קורה אצלנו בארץ) דבר נשי אני מניח שחלק מיזה כמובן תלוי בליהוק של מפיקי התוכנית ואני בטוח שחלק מהתפסיה היא לקחת אנישם שיש בהם עניין אב בכל מקרה אם תקח 18 אנשים שרוצים לזכות בפרס םה יעשו הכל כדי לזכות. תבים שכל אחד מה18 רוצה להתבלט לטובה אצל טראמפ

זאת בכלל לא הנקודה שדיברתי עליה

למרות שגם ככה, שים לב שיש אנשים הרבה יותר קיצוניים מאחרים, למרות שזה ממש לא מחייב המציאות שם יתנהגו ככה. הם לא בהכרח רוצים לנצח יותר מהאחרים, אבל זאת ממש לא הנקודה שדיברתי עליה. העלתי את העניין, שכל מה שמעניין בסדרה זה הדברים האלה, הריבים המיותרים, אנשים שלא יודעים לשלוט בטמפרמנט ואין להם טאקט. זה הכל. שבלי זה, לא היה מה לראות. שהכל מתמצת לזה וזה גם ההבדל בין פרק "טוב" לפרק "חלש". אם האחראית על התקציב היתה במקרה בחורה יותר רגועה עם שליטה עצמית, אף אחד לא היה מפאר את הפרק הזה. השאלה היא מה זה אומר, אולי אפילו על כל הז'אנר.

בוביץ

New member
זה חלק מהקטע

רוצים לראותאת הריבים האלה ועם הטרמפרטים האלה תקשיב נאי חיב להגיד לך שגם במציאות האמיתי יש ריבים ואנשים כאלה אלה לא אנשים יוצאי דופן!!! וכן חלק מלראות את הריאליטי זה הוייכוחים אתה קורא לזה "הצהוב" כן חלק מלראות השוליה בא לראות את ה"צהוב" תודה בעצמך שאם לא היה את הקטעים האלה לא היית נהנה. אני רק אומר לך שאם תכניס 18 אנשים לדבר כזה(לתוכנית של טראמפ" בטוח שיהיה לך ריבים כי לא כל האנישם מסתדירם אחד עם השני וזה חחל קמהשוליה. גם אם בליהוק תחפש אנישם שקטים ונחמדים יהיו לך ריבים ביניהם.

Guy K

New member
כל הרעיון בריאליטי זה המריבות האלו

ובמיוחד בפרקים הראשונים. הרעיון הכללי הוא שבתחילת הסדרה אנחנו לא ממש מכירים את הדמויות וכדי שנכיר אותם - אנחנו צריכים לראות אותם במצבי לחץ קיצוניים. כמו סטייסי השחורה בעונה השנייה שהתחרפנה לגמרי, כמו מיה וטווילה בתחילת השרדות 9, כמו כל צוות סלבריטיז שנכנס לסוריל לייף. המריבות האלו חשובות לריאליטי מכמה סיבות. קודם כל הן מספקות ימבה עניין. הרי כולנו רוצים לראות את המתמודדים המעונבים של טראמפ הופכים לעדת תרנגולות בגלל איזה ויכוח מטופש. דבר שני, בכל פעם ששניים רבים - אנחנו יכולים לראות אותם במצב שבו הם הכי פחות בשליטה, ויותר מזה - גם להכיר את המתמודדים האחרים על פי התגובות שלהם לויכוחים. דבר שלישי - כשהסדרה מתקדמת הויכוחים כבר נהיים אחרים לגמרי. בהתחלה הם סתם קופצים אחד על השני בלי שום סיבה הגיונית, סתם עצבים ולחץ ועייפות והתרגשות מהמצלמות. כשהסדרה מתקדמת כבר נוצרים ביניהם קשרים של ממש ככה שלכל ויכוח יש גם סיבות הגיוניות - ובגלל זה מה שיותר מעניין בסופים של הריאליטי הם הרגעים שבהם שני יריבים מושבעים מתחברים אחד לשני כדי להפיל מישהו שלישי, או סתם כי הם מתעייפים לריב - כמו טווילה וכל העולם בהישרדות - ופחות הריבים הילדותיים שכל כך נהנינו מהם בהתחלה.

Doji

New member
באיחור, 302 ../images/Emo58.gif

פרק מעולה, אחד הטובים שהיו בסדרה מכל העונות.
הספדתם את דני מוקדם מידי שבוע שעבר... told u so
הקטע הכי מצחיק בפרק היה כשאנג'י סתמה לקירסטין את הפה.
הקטע של "העצה השבועית" של טראמפ היה מאוד מוזר, כאילו מישהו החליט לצחוק על חשבונו (למרות שזה לא המקרה וטראמפ מודע היטב לתדמית שהוא יוצר) - טראמפ מדבר על איך ש"כדי שיכבדו אותך אתה צריך להצליח" וברקע מראים אותו, מדובלל ומקריח, משחק גולף עם דוגמנית צעירה שיכולה להיות הבת שלו. והמסר הסמוי הוא "כשאתה נראה כמוני, ואתה מעוניין שתהיה לך חברה כוסית וצעירה, אתה צריך להצליח!"
קרולין טיפלה מצויין בסיטואציית וורנה.
פייבוריטים : דני אלכס (
?) מייקל ארין נו כבר, לא יכול לחכות לפרק הבא. אני מקווה שהפרומו לא יאכזב.

willo

New member
הנקודה הישראלית

מעיון בביוגרפיה של אלכס, מתברר שהוא בוגר האוניברסיטה העיברית, מגמת ארכיאולוגיה

למעלה