המתמודד 101

בוביץ

New member
../images/Emo41.gifהמתמודד 101../images/Emo41.gif

טוב סדרה בסדר בעיקר למי שמתעניין באיגרוף האמת העריכה לא בסדר כי לפי העריכה ישר ידעתי שהצהוב הולך לנצח .

LOVEtheMcMAHONS

New member
התממודד 101

אחת הסדרות הכי מושקעות שיצא לי לראות. אבל הרבה דברים בה פגעו בהנאה שלי מסדרת ריאליטי ממוצעת. לא אהבתי את הימצאות המשפחות של המתאגרפים במקום. זה די פוגע באלמנט שדי הכרחי בסדרות ריאליטי שאמנם מתמקדות בתחום או כשרון מסויים אבל בעיקר בקטע האנושי והיחסים בין המתמודדים. הניתוק מהמשפחה, החברים וכד' הוא חלק בלתי נפרד מיצירת הבסיס הדרוש לכך שאנשים יצטרכו להפנות את כל מה שהם בד"כ מפנים כלפי הקרובים והחברים למתמודדים האחרים. הקרבות - עדיף היה לשדר את הקרבות ללא עריכה והכנסת תגובות הקהל בצורה כל כך מתוזמנת שנראית מאוד ערוכה ומיותרת. סצנות הקרב נראות יותר כמו סצנה מסרט קולנוע מאשר קרב אמיתי וכיוצא מכך הקרבות הרבה פחות מלהיבים ומותחים ממה שקרב אגרוף אמיתי יכול להיות כשהוא משודר כמו שהוא. חוץ מהדברים הללו מדובר בסדרה נחמדה מאוד, הפרק הראשון סיפק את הסחורה וזה נחמד מאוד שאנחנו נקבל את הפרקים באיחוד די מינימלי (פרק שלישי ישודר ביום ראשון - מחר - בארה"ב ואנחנו מקבלים אותו בהבדל של שבועיים בערך).

amitooshacham

New member
101

דווקא לדעתי העריכה בקרבות מאוד מוסיפה. The Next Great Champ הייתה באותו קונספט ובה לא הייתה את אותה עריכה, אלא פשוט קרב אגרוף רגיל, ושם הקרבות היו הרבה יותר משעממים. יכול להיות שזה בגלל הרמה והמשתתפים, אבל לדעתי גם העריכה מוסיפה. היא גם עוזרת להבין מי ניצח בסיבוב, שזה דבר שקשה לזהות לאנשים שלא מבינים כל כך באגרוף.

סדרה אלופה!!!!!

מאוד מרגשת,נוגעת חודרת אל הצופה וגורמת לו להבין מה המתאגרפים עוברים. הפתיח מדהים(דומה להשרדות...)והמנגינה עוצמתית מאוד. אני מכור בכל אופן. לגבי הקרב הראשון-לא הייתי לטובת אלפונסו(המנצח)אלא לטובת השני (מקבוצה הכחולה).כל הקרב הייתי במתח ואני רק צועק.. ולחשוב שאנחנו רואים את הסדרה בפיגור של שבוע כך שזה מדהים.

אהבתי../images/Emo70.gif

סידרה מגניבה!! לא ציפיתי ממנה להיות כזו כי ציפיתי יותר לאנשים חסרי רגשות שחיים את האיגרוף וכאן הראו את המוצא שלהם שמשפיע על האיגרוף וזה שינה את ההשקפה שלי בנושא. בגלל זה אהבתי יותר את פיטר ורציתי שהוא יזכה רק בשביל הילדה המתוכה שלו שבכתה לו בידיים... עשה רושם שהיא תפרוץ בבכי בקרב... דאגתי לה... וכאב לי שהוא הפסיד! בקרב הראשון שבתו רואה אותו! זה היה עצוב... |מכור|.. טוב נו אני מתמכר להכל אז זה לא נחשב... חח מה יהיה עלינו בצבא??

בהחלט אחלה ריאליטי

אהבתי מאוד את הפרק הראשון, איך כולם יורדים על הסרטים שלי סליי היה די מצחיק בעיקר בגלל שהוא גם צחק עליהם... הקונספט מזכיר מאוד את הישרדות (אני יודע, זה מארק בורנט) אבל הקרב בסוף היה ממש טוב. אני לא צופה הרבה ב-ESPN אבל זה נראה לי קרב די מקצועי יחסית וגם סוף סוף רואים בטלויזיה כסאח אמיתי שמלווה ברגשות המתמודדים. בינתיים מי שהכי בלט בפרק חוץ מאלפונסו זה אישה שהחליט לעצבן את אחמד האירופאי.

סדרה נחמדה ביותר ....

שמים לב שהסידרה של מארק בורנט ... לפי הפרק הראשון נראה לי שהם הוציאו על התוכנית הזו המון כסף , ולא ניראה שהיא כל כך מצליחה...מקווה לשיפור

LOVEtheMcMAHONS

New member
אכן בורנט

השקעה כספית עצומה לכל פרק, וכנראה שהרייטינג לפרק הראשון קצת אכזב מה שהוביל לשידור הפרק השני מיד אחרי אפרנטיס ביום חמישי. זה נעשה לבדוק האם צופי אפרטניס שנתפסים ככאלו שלא מתעניינים באיגרוף ימצאו את המתמודד מעניין מספיק כדי להישאר על NBC ולצפות. המשבצת הקבועה בכל מקרה היא בימי ראשון בערב (הלילה פרק 3) ויהיה מעניין לראות האם הרייטינג יצדיק את ההשקעה העצומה בסדרה.

למעלה