המתמודדים

אוקיי... שלי ../images/Emo13.gif

לעדי כהן יש קול מדהים והביצועים שלה מעולים! לדעתי היא צריכה ללבוש יותר...
לירון לב שר מדהים ו"נבראתי לך" זה אחד השירים הכי יפים בכוכב נולד 2
. את ציפי משהיד גם אהבתי והיא שרה מצויין את "כמו בלדה", את הקליפ של זה לא ראיתי אבל אמרו לי שהיא עשתה פרצופים מוזרים...
שירלי לילו ביצעה מצויין את "לך איתה" ובכלל היא שרה יפה. את מויאל אהבתי, אבל לא הרבה כי אני לא אוהבת את הסגנון המזרחי. אהבתי יותר את השיר "דברים שרציתי לומר" מאשר את "נר על החלון" ויש לי עוד אבל אני צריכה לאכול... אני אמשיך תיכף!

אוקיי, אכלתי! ../images/Emo27.gif המשך

אהמ... את הביצוע של סשה ל"חשמל זורם בכפות ידיך" יותר אהבתי מהביצוע של "עוד יום". יש כאן הרבה בטח שלא יסכימו איתי.
ואת הראל סקעת בכלל לא צריך להזכיר!!! ברור שאני אוהבת אותו, אבל מה זה אוהבת אותו?! מתה עליו! הבנאדם הזה פשוט מוכשר, כל שיר ושיר שלו זה יצירה בפני עצמה!!! הוא פשוט מדהים.

נ ר ו ש

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קרעת אותיייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לדעתי היא צריכה ללבוש יותר..." חחחחחחחחחחחח י'קרועההההה

אה שכחתי!!!

הביצוע של יעל שחר ל"רחבת הריקודים" -> מאוד אהבתי! ונרוש - כשאת שמחה, אני שמחה

ronchok1

New member
אניייייי!!!!

כמו כולן פה הפייבוריט שלי הוא הראל סקעת!!! מי שהייתי רוצה שתעלה איתו לגמר היא סשה גרישקוב!!! אני מתה עליה!! היא שרה ממש מדהים...!! גם עדי כהן שרה ממש יפה אבל אני לא מתה עליה...

היא מדהימה ../images/Emo9.gif

והיא הולכת לאירוויזיון עם שירי מימון
למישהו יש מושג מתי היא תוציא דיסק משלה?

t0mi

New member
אוקיי אני אענהה

אני אגיד בקיצור מי היה צריך להיות בגמר. אז בשבילי זה פשוט מאד : הראל סקעת,יעל שחר, ולירון לב. מויאל מוכשר אבל אני לא חושבת שהוא היה צריך להגיע גבוה כל כך.. ועדי הייתה הבחירה הרביעית שלי לגמר בניצנים.

nik name

New member
אניי

אני בכלל לא התכוונתי לראות כוכב נולד ,יום שישי אחד במיקרה זיפזפתי וכוכב נולד וראיתי שלמותת עם קול מעלףףףףףף שר בתוךך ,הוא כבש אותי ברגע הראשון ומאז ראיתי כוכב נולדד והפייבוריט שליי היה כמובן סקעתת ואהבתי גם את לירון לב שגם לדעתי היה צריך להיות בגמר ,יעל שחר מדהימהה ,ועדי כהןן את מויאל אהבתי בשיר מישאלה

הראל,לירון ועדי.כמו שהיה צריך להיות

לירון במקום מויאל.. לא בגלל שמויאל ניצח-בגלל שהרבה יותר התחברתי ללירון והוא באמת ריגש אותי והכל.. ואם לא לירון אז שירלי ... ואני לא שונאת את מויאל-אני שונאת את המעריצות שלו(הרובבבב) וזה לא בגלל זהההה

אני מרגישה מגעילה!! מאי למשללל

מויאלית ממש חמודההה..וגם נרי ומורן..ואני מאוד אוהבת אותם.. אבל את הרוב אני פשוט שונאת (מהרשמי).... וזה שהעדפתי את לירון לגמר לא קשור לא למויאל ולא למעריצות שלו

הדרוש13

New member
ההעדפות שלי בכוכב נולד 2!!../images/Emo115.gif

טוב דרך אגב אם אני כבר כותבת הודעה, אז זו הפעם הראשונה שלי בפורום..ובטוח שלא האחרונה....!! אז...קוראים לי הדר, אני בת 14 וחצי...מתה מתה מתה...על הראלוש..סקעת!!
ועכשיו לנושא של השרשור: כמובן שרציתי שסקעת יהיה בגמר...זה היה הפייבוריט הראשון שלי...ורציתי גם את שירלי לילו היא הייתה ההעעדפה השניה שלי...אח'כ אהבתי מאוד את לירון לב ויעל שחר..וגם ממש אהבתי את יעל פנדריך...יש לה קול ממש מיוחד ויפה לדעתי... זהו!!!

למעלה