המתמודדים

../images/Emo41.gif המתמודדים ../images/Emo41.gif

לי, זה מה שהתכוונת "לשרשור אחר"? בכל אופן, אני ממש רוצה שתשרשרו לכאן מה אתם חושבים על המתמודדים האחרים בכוכב נולד 2. על כל אחד בנפרד, ולא חייבים לכולם אלא רק למי שיש לכם אליהם תגובות. בבקשה תגיבו

האמ.. אוקי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני אוהבת את העונה השנייה של כוכב נולד, אז בכיף אני אדבר על זה..
הפייבוריט שלי הוא כמובן הראל סקעת! אתם בטח כבר מבינים מה אני חושבת עליו
הפייבוריטית שלי היא עדי כהן המהממת!! אני ממש ממש אוהבת אותה וממש ממש מעריכה אותה. יש לה איכויות קוליות שלא מהעולם הזה (לטעמי). כל הביצועים שלה הדהימו אותי וגם עליהם חרשתי לא מעט! הביצוע שלה שאני הכי אוהבת... הוא היי שקטה. שיר מדהים וביצוע מצמרר!
והשלישי שלי, שמבחינתי היה צריך להיות בגמר במקום מויאל - הוא לירון לב! כזה בנאדם חמוד! גם את כל הביצועים שלו אהבתי.. יש לו קול מיוחד מאוד.. ואני אוהבת את הצרידות הזאת שלו! מי עוד? גם את שירלי לילו וסשה אני אוהבת.. שתיהן לדעתי מוכשרות.. הרבה פחות מעדי אבל עדיין. את הביצוע של סשה ל"עוד יום" אני מאוד מאוד אוהבת. אלה המיוחדים שלי
אבל כולם היו חמודים.. גם טפטה מתוק חח

../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

טוב, את הראל מויאל הכי אהבתי אחרי סקעת
הוא ממש מוכשר ושר יפה ובכלל הוא בנאדם צנוע וחמוד
אחריו אהבתי את לירון לב... הוא פשוט הכניס חיים בנבראתי לך
גם את שירלי לילו אני מאד אוהבת וגם סשה חמודה
הכי לא אהבתי את עדי כהן... מההתחלה בקול שלה שאני לא אוהבת ולא מתחברת אליו ועד המחשוף הענק שלה
וזהו בערך.. גם את ג'קי ואת שירה חן לא הכי אהבתי
ועל הראלי שלנו לא פירטתי כי אתן בטח יודעות כבר מה אני חושבת עליו

pink hit

New member
אמממממ....

אני קצת מתביישת לומר אבל לא ראיתי כוכב נולד... גם לא את העונה הראשונה... אבל אני אוהבת את לירון לב (אבל רק בגלל שהוא שכן שלי...

pink hit

New member
אה... חחחח

סיפור ארוך.... אז ככה... אני גולשת המון באינטרנט ולפני חודש וחצי בערך נכנסתי לאחד הפורומים לא זוכרת איזה.. לאחת מהבנות היה כתוב בחתימה את הפזמון של "בתוך". אז שאלתי אותה מאיפה השיר.... ואחרי שהיא צחקה עליי חצי שעה היא אמרה לי שסקעת שר אותו בכוכב נולד... אז הורדתי את השיר והקשבתי לו... כשנגמר השיר ישבתי מול המחשב בפה פעור איזה חצי שעה... הקול שלו, אלוהים הקול שלו צימרר אותי, כל השערות שלי סמררררו... אז התחלנו לדבר ואז הורדתי את כל השירים שלו (בלי לדעת עדיין איך הוא נראה בכלל) וכל הלילה רק הקשבתי לשירים (באיחור של חצי שנה).. בקיצור יום אחרי זה אחותי קוראת לי לטלוויזיה לראות את הקליפ של "חלומות מתגשמים" (היא ידעה שאני רוצה לראות איך הוא נראה ). אלוהיייייייייייייייייייים. החיוך...!!!! החיוך, החיוך החיוך,,, השיניים... העיניים, הגומות... אלוהים אהבה ממבט ראשון... התאהבתי. ואז כמובן הכל "התגלגל" והגעתי לפורום המדהים הזה... ושוב התאהבתי... בכם... אתם פשוט אנשים מקסימים ואני כל יום מחכה שהמחשב יתפנה לי כדי שאני אוכל להיכנס לכאן... בקיצור מה שנשאר לי זה רק ללכת להופעה שלו, וזה יקרה ביום רביעי הקרוב... דרך אגב התחלתי לכתוב לו מכתב (מקווה שאני אצליח לתת לו אותו) ונתקעתי באמצע יש למישהו רעיון מה לכתוב לו???

נצל"ש חשוב !!!!

קודם כל, אהבתי כמעט את כל המתמודדים בכ"נ 2:].. דבר שני, יש לי 15 וחצי בדיוק היום
.. תזרימו צ'קים:]

Danielushhhh

New member
מזל טוב מותק../images/Emo9.gif

למה לא פתחת שרשור שלם? כאלה דברים לא משרשרים כי יומולדת יש רק פעם בשנה

Danielushhhh

New member
בואנו בואנו בואנו../images/Emo47.gif

טוב, זה ידוע, לא סתם אני גולשת פה- עדיפות ראשונה: סקעת הראל!
ממש אהבתי את סאאאאאשה(נאי יודעת שזה בלי א'
), אהבתי את לירון לב ושרלילו ואת מויאל. אבל אחרי הגמר בניצנים, אחרי שהוא עבר את סקעת, אני לא מתה עליו

חח../images/Emo6.gif

"אבל אחרי הגמר בניצנים, אחרי שהוא עבר את סקעת, אני לא מתה עליו"

להלהלה

אהבתי את יעל שחר, לדעתי יש לה קול מדהים
אני מאוד אוהבת לירון לב, הביצוע שלו לנבראתי לך מהמם במלוא מובן המילה
עדי- מדהימה מדהימה מדהימה ועוד פעם מדהימה
מויאל- הוא חמוד, הוא שר יפה, אבל לא הייתי הולכת לקנות דיסק שלו או הולכת להופעה
ציפי משהיד לדעתי גם שרה טוב, אבל לא שמעתי אותה מספיק כדי לדעת...

המתמודדים שלי...

אני אישית הכי אהבתי את לירון לב, אוריאל שאלתיאל, שירלי לילו, הראל מויאל וכמובן הראל סקעת!!! אבל ברור שאחרי הגמר פחות אהבתי את מויאל!

למעלה