אה... חחחח
סיפור ארוך.... אז ככה... אני גולשת המון באינטרנט ולפני חודש וחצי בערך נכנסתי לאחד הפורומים לא זוכרת איזה.. לאחת מהבנות היה כתוב בחתימה את הפזמון של "בתוך". אז שאלתי אותה מאיפה השיר.... ואחרי שהיא צחקה עליי חצי שעה היא אמרה לי שסקעת שר אותו בכוכב נולד... אז הורדתי את השיר והקשבתי לו... כשנגמר השיר ישבתי מול המחשב בפה פעור איזה חצי שעה... הקול שלו, אלוהים הקול שלו צימרר אותי, כל השערות שלי סמררררו... אז התחלנו לדבר ואז הורדתי את כל השירים שלו (בלי לדעת עדיין איך הוא נראה בכלל) וכל הלילה רק הקשבתי לשירים (באיחור של חצי שנה).. בקיצור יום אחרי זה אחותי קוראת לי לטלוויזיה לראות את הקליפ של "חלומות מתגשמים" (היא ידעה שאני רוצה לראות איך הוא נראה ). אלוהיייייייייייייייייייים. החיוך...!!!! החיוך, החיוך החיוך,,, השיניים... העיניים, הגומות... אלוהים אהבה ממבט ראשון... התאהבתי. ואז כמובן הכל "התגלגל" והגעתי לפורום המדהים הזה... ושוב התאהבתי... בכם... אתם פשוט אנשים מקסימים ואני כל יום מחכה שהמחשב יתפנה לי כדי שאני אוכל להיכנס לכאן... בקיצור מה שנשאר לי זה רק ללכת להופעה שלו, וזה יקרה ביום רביעי הקרוב... דרך אגב התחלתי לכתוב לו מכתב (מקווה שאני אצליח לתת לו אותו) ונתקעתי באמצע יש למישהו רעיון מה לכתוב לו???