לך*
F FuCkInG C r A z Y New member 3/5/05 #26 אה באמת..? אופס.. טוב אבל אני לא התכוונתי למשחק.. באמת נשרט.. =(
P Pink Angel1 New member 4/5/05 #27 לא, את צדקת היא התכוונה לדיסק טעות שלי.. לא נורא שנשרט במילא אמרת שאת לא שומעת את השיר
F FuCkInG C r A z Y New member 4/5/05 #28 כן ראיתי אחרי זה בהמשך השרשור כן אבל גם שירים אחרים קופצים קצת.. טוב נתגבר=]
G galileho New member 3/5/05 #23 לאאאאאאאא../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה אתם שפויים איך איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אפשר להוציא את השיר המהמם הזה איךךךךךךךךךךךך ניראה לי זה השיר שאני הכי אוהבת הילה לאאאאאאא וקשעעעע דייי אני יודעת שכל מה שאת מוציאה תמיד יוצא וקשע אל תוציאי לאאאאאאאאאאא איך אפשר איך גורלי נחרץץץץ
לאאאאאאאא../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה אתם שפויים איך איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אפשר להוציא את השיר המהמם הזה איךךךךךךךךךךךך ניראה לי זה השיר שאני הכי אוהבת הילה לאאאאאאא וקשעעעע דייי אני יודעת שכל מה שאת מוציאה תמיד יוצא וקשע אל תוציאי לאאאאאאאאאאא איך אפשר איך גורלי נחרץץץץ