המשך המשחק

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif המשך המשחק ../images/Emo41.gif

השרשור הקודם של המשחק נפסק עם הודעה של יניר (לימבו), יאללה תמשיכו
: לא ברור אם הכוונה לשירים חדשים או לשירים שהיא כתבה. אישית אני תמיד מרגיש שהשירים שקיילי כתבה בעצמה הם יותר עצובים. היא כותבת מתוך כאב, וברגעים של כאב נורא קל להתחבר לזה. קחו לדוגמא את: Too Far או את Jump. ממש מדהים. להמשיך?? On A Night Like This Tour / Intimate & Live ?

p i n g o

New member
../images/Emo105.gifנסיון הקפצה../images/Emo105.gif

קפיץ קפוץ
קפיץ קפוץ
קפיץ קפוץ
קפיץ קפוץ

eyalush001

New member
../images/Emo103.gifמשחק???

לא הבנתי על איזה משחק מדובר ואיך משחקים בו...

p i n g o

New member
הסברון:

יש שתי אפשרויות שמישהו נותן. אתה בוחר מה אתה מעדיף ומסביר בקצרה למה. אתה יכול לדפדף למטה יש מספיק הסברים מפורטים על המשחק

eyalush001

New member
עדיין לא הבנתי...../images/Emo10.gif

עדיין לא הבנתי מהו המשחק ....

p i n g o

New member
תנסה לראות איך אנחנו משחקים

עם עדיין לא הבנת שלח לי מסר וקבל הדרכה חינם אל בית הלקוח

tatababa

New member
מקווה שקלטתי את זה נכון...

Intimate And Live - פשוט הופעה שווה!! הדבר היחידי שמונע ממנה להיות מושלמת זה ההעדר (המאוווד בולט) של שיר הדגל מ Impossible Princess... Dreams! איך השיר הכי משמעותי שמסכם את האלבום הזה בצורה כל כך יפה נשאר מחוץ למסע ההופעות הזה!? בכל אופן.. המשך המשחק - Fever / Light Years אני מעדיף את Light Years. יש שירים באלבום הזה שממש מראים את איכויות הקול שלה ובכלל - איכות הפקה מאוד גבוהה. Fever לעומת זאת ממוסחר בטירוף ומציג את קיילי כבובת הפקה אומללה.

light years

לפי דעתי לייט ירס הוא אלבום מצוין ומשקף נורא את קיילי לפני הקאמבק הגדול ואת מה שהיא באמת FEVEר נהדר אבל היא באמת נורא שונה שם ופחות מתנהגת כעצמה לעומת light years שמשקף את החזרה של קיילי ואת "זאת אני ומקווה שתאהבו אותח כמו שאני" אבל פיבר מסמן כבר הסתגלות לזה ש"חזרתי" אבל זה לא הוגן LIGHT YEARS זה אחד הדיסקים האהובים עלי אז אני מגנה עליו ואומרת עליו דברים טובים........

אופס! חחחח כול כך

הייתי שקועב בLIGHT YEARS עד ששכחתי חחח........ אוף שמישהו ימשיך במקומי אין לי כוח..... וב אני אנסה לא לצחוק! light years\kisd מזה בטח מישהו יכתוב רובי וויליאמס או משהו חחח.........

לימבו

New member
ללא ספק Light Years

אני חושב שהשיר הזה הוא פיספוס גדול באלבום- כי הוא להיט. זה השיר הראשון של קיילי ששמעתי בהופעה שנכחתי בה. זה היה בשנת 2000, ליתר דיוק 19/06/2000 בשעה 1:00 בלילה, G-A-Y לונדון. הקצב של השיר הזה מדהים והמילים שלו- אני אוהב מאד (במיוחד את השורה Take Us To The Popstars On The Moon) חוץ מזה- זה בדיוק הסגנון המתאים לקיילי: קצת 80 קצת 70 קצת אלקטרוני, מכניסים הכל לבלנדר, מערבבים 3 דקות, יוצא מה שיוצא.
-אני מבין שרק אני מחבב את המשחק הזה, ולא יעזור לכם. אני ממשיך אותו (פינגו, אתה בא לשחק?): Give Me Just A Little More Time / Step Back In Time ? איזה שיר time בהפקת סטוק אייטקין ווטרמן אתם מעדיפים?

p i n g o

New member
למה רק אתה מחבב אותו? ../images/Emo2.gif

וכמובן שאני בא לשחק
האינסטינקט הראשוני שלי אמר לי ללכת על Step back in time, אבל אחרי שמיעה חוזרת של שני השירים אני הולך על Give me just... השיר פשוט יותר יפה, קצת נמאס הסגנון של SBIT, ובנוסף לזה ב-GMJALMT שומעים יותר את הקול שלה, לעומת SBIT המסומפל + זמרי רקע שמביאים את הקריזה... Can't Get You Out Of My Head / Spinning Around ?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifCan't Get You Out Of My Head

כי...אהמ...כי............. אני פשוט אוהבת את השיר...
ההופעה ב-MTV עם רובי ווילאמס בשיר Kids / ההופעה ב-MTV עם השיר Can't Get You Out Of My Head *אחח הייתי חייבת לדחוף את רובי וויליאמס למשחק...*

can't get u out ofmy head ללא ספק

אחד השירים הכי יפים שלה אם לא הכי יפים בעייני! זה השיר האהוב עלי ביותר בעולם וגם השיר האהוב עלי ביותר של קיילי...... ויש עוד רשימה ארוכה של שירים אהוביםש אתה לא אפרט כי אני רוצה ללכת לישון הלילה.......

tatababa

New member
Can't Get You Out Of My Head

ההופעה הטלויזיונית הכי מרהיבה של קיילי לאורך 15 שנות קריירה! שם בכיס הקטנטן את ההופעה באולימפיאדיה, את ההופעה בבריטס וכו'. פשוט גאוניות לשמה!!!!! אוקיי, ממשיכים.. Good Life / Good Like That בעצם אתם בוחרים איזה סטייל מתאים יותר לקיילי - אקוסטי או פופי..

למעלה