המשחק

PUMI for ever

New member
תשובה מותיק

היו אינספור משחקים שנוסו בפורום. רובם נכשלו בגלל שחקנים כמוך שפרשו.

אבישר... איך הביא בך!!!

חוצמזה מה יזיק אם ננסה אני די משעומם אז אני רוצה לארגן משחק יש'ך בעיה ???????? אתה חושב שהכל לא יצילח, אם כזאת גישה שום דבר באמת לא יצליח.

BluePrint

New member
ואני טועה (אבל מה עוד חדש?)

את ה"רמאות" בקוביות אפשר לעקוף, אם משתמשים בחדר שיחה עם קוביות מובנות כמו בThe Adventurers' Guild.

מה נסגר?

טוב, יש לנו את : didgin tamir mishmishi niahu בורן עוד בן אדם אני שה"ם: didgin רוצה לשהם נראה לי בסוג משחק אחר (לא d&d) אני רוצה d&d אבל אם כולכם מסכימים לשחק בסוג משחק הזה שלו אז לא איכפת לי בקיצור: אם אתם לא רוצים אני מסכים להיות שה"ם אם אף אחד אחר לא רוצה ואני מסכים שנתחיל לשחק אחרי הבגרויות.

naring

New member
לא הבנת...

הוא מסכים לשה"מ D&D מהדורה שלישית. פשוט הוא רוצה לעשות בעולם שנקרא Song of Ice & Fire.

mishmishi

New member
אני מעדיפה לשחק עכשיו

כי אין לי בגרויות- אבל אם אתם רוצים לדחות את זה לא איכפת לי... אני גם מעדיפה D&D מהדורה שלישית ושנתחיל מדרגה 4 אבל... אין לי גם שום בעיה לשחק משהו אחר. בכל אופן- שכולם גם יגיבו ככה מה הם רוצים ומה לא ואז\ כבר נחליט.....

DDN

New member
על מתי אתם מדברים?

מתי ואיך יהיו המשחקים? אולי גם אני רוצה.

naring

New member
פרטים:

זמן: אחרי הבגרויות (בסביבות תחילת יולי). שיטה: עד עכשיו נראה שמשחקים D&D 3RD EDITION שה"מ: DIDGIN או מישהו אחר אם הוא יצליח לשכנע את DIDGIN שזה רעיון טוב לוותר לו. (צריך את כישרון הדיפלומטיה ברמה 7 לפחות או להוציא 17 ומעלה בקוביית 20. אה, כן, אפשר גם מתאם כריזמה +5 או להקטין את הד"ק על ידי... טוב, בסדר, אני מפסיק.) עולם: אם זה יהיה DIDGIN אז Song of Ice & Fire. (כתבתי נכון?) שחקנים: תסתכל בהודעה של זלוטניק. לא זוכר בדיוק. שכחתי משהו?

זה יהיה

שילוב של צ'ט ופורום (ביעקר צ'ט) זה יהיה d&d מהדורה 3 מדרגה 4 והרבה רוצים שזה יתחיל אחרי הבגרויות וביינתים נארגן /נשחק בפורום ולי לא איכפת.

white warrior

New member
האמת...

אני אשמח גם לשחק,אם אתם צריכים עוד שחקנים..... אני פה בפורום כל יום,אבל לא מגיב פשוט על הרבה הודעות... יקח לי קצת זמן להתרגל למשחק במחשב,אבל אני מוכן לסבול את הלמידה הזו... ז"א,רק אם צריכים עוד שחקן.....

מה זה אומר

הsong of ice and fire???? השחקנים הם: didgin naring tamir mishmishi בורן עוד בן אדם אני white warrior (אם הוא רוצה, אנחנו לא חייבים אבל אתה מוזמן לשחק)

אם אין יותר מדי שחקנים

אז אפשר להצטרף אין לנו(בקבוצה) מישהו שרוצה להיות שה"ם אנחנו עדיין מחפשים אז אם אפשר לשחק פה אני ישמח ואני יכול להתחיל מתי שבא

זה לא מאד חשוב לי

אם אין מקום זה באמת לא חשוב לי אני גם לא ממש שחקן טוב כי שיחקתי בהרפתקאה אחת עד עכשיו אין משחקים בבית ספר שלי

אצלנו יש מקום לכולם(ביינתים../images/Emo8.gif)

didgin תענה לי מה זה הדבר הזה שאמרת שאתה רוצה לשהם בו! white worrior אתה רוצה לשחק או לא? הקוסם הנוקם אם אתה רוצה לשחק אתה מוזמן.(מזתומרת אין משחקים בבי"ס שלי? תארגן משחק, הדבר היחיד שצריך זה הספר לשחקן סט קוביות ושחקנים)

mishmishi

New member
אני בעד לארגן את הכל מחדש

(לא להתחיל- לארגן) שכל מי שרוצה לשחק יסמיילמייל (יעשה סמיילי)
מי שרוצה לשה"מ (אם יש מישהו חוץ מ-DIDGEN שיסמיילמייל
כל מי שרוצה D&D מהדורה שלישית שיסמיילמיל
כל מי שרוצה לשחק משהו אחר שיסמיילמייל
במקרה ונשחק D&D מהדורה שלישית אני בעד בנעשה שירשור מיוחד בשביל זה ונכתוב כבר שם מאיזו דרגה מתחילים... בכל אופן אני לא בעד יותר מדי אנשים אז בואו ניתן תאריך סיום להרשמה? מה דעתכם? עד יום רביעי? מי שלא יירשם עד אז לא ישחק? אני יועת שזה נשמע חרא אבל אי אפשר יותר מדי שחקנים... זה כבר יעצבן ויקח לנו שנים ללמוד את השמות בעל פה.. (ועד שנלמד כבר יגמר המשחק) אז שרשרו את הסמיילים המובשים בתגובה לפתיל הזה...

למעלה