המשחק

../images/Emo41.gifהמשחק../images/Emo41.gif

סוג משחק: אני בעד d&d גירסה 3. רמת התחלה: 4. שה"ם: עוד לא נבחר. מקום משחק: אני בעד צ'ט/מסנג'ר כי אם אנחנו באמצע קרב אז בפורום זה ילך בקצב איטי וזה יהיה מבלבל. בקיצור: אם למישהו יש הארות והערות או שהוא רוצה לשהם/לשחק. אנא שרשרו!!

mishmishi

New member
אני איתך לגמרי!

רמה התחלתית: 4 בD&D גיררסה 3 זה בסט! אני בפנים!

g tamir

New member
גם אני רוצה

אבל אולי כדאי לעשות את ההכנות עכשיו ורק לקראת סוף תקופת הבגרויות נתחיל את המשחק אבל זו רק המלצה ודבר שני למה לא להתחיל מהרמה הראשונה במקום מהרביעית.

תשובות

אתה רוצה להתחיל באיזור תחילת יוני? לי אישית אין בעיה, להיפך יהיה לנו הרבה זמן לארגן ונוכל להתחיל מאורגנים. ברמה אחד בד"כ השהמי"ם נותנים הרבה קרבות כדי לזרז את עלית הנק"נ ופה קרבות זה מסובך וצריך להמעיט וחוצמזה זה משעמם כל הקווסטים ההתחלתיים ברמה אחד.

סיכום

יש לנו את: didgin naring mishmishi עוד בן אדם בורן אני צריך שה"ם (אני שוקל אבל אם מישהו יתנדב עדיף שהוא יהיה). ואחרי שיהיה שה"ם כל אחד ישלח לו מקצוע, גזע, והיסטוריה. השה"ם יכין לו דף דמות של הגרסה השלישית וישלח לו אותו ונוכל להתחיל לשחק. *צריך עוד שחקנים אז מי שרוצה אנא שרשרו.

DIDGIN

New member
אני!

תמיד רציתי להעביר ברפתקה בעולם של Song of Ice & Fire אבל אפשר אחרי הבגרויות? אגב, אין שם כל כך גמדים אלפים וכו', אבל אם ממש תרצו אני אכניס עוד גזעים.

תשמע

אנחנו משחקים d&d מהדורה 3, אז אתה צריך את הספר לשחקן(שמה יש את כל החוקים הבסיסיים) או שכולם מסכימים לשחק במה שהצעת.

DIDGIN

New member
יש לי את הספרים המתאימים

ואני מתכוון לעשות את זה בD&D3 זה פשוט בעולם שהוא לא מו"די קלאסי

זלוטניק אתה לא הראשון

שחושב על זה, זה כבר היה הרבה פעמים, ונפל כל פעם ושוב ושוב ושוב. חבל לנסות שוב

snift

New member
אף פעם לא "חבל לנסות"

אם יש למישהו כח להרים את הכפפה, תמיד כדאי לנסות. אולי בסוף מישהו יצליח.

snift

New member
עסוק.

אני קורא את הפורום כל יום, אבל מגיב רק כשיש צורך...

דבר ראשון

מכשפי המישורים לא נפל זה שאתה התיאשת זה לא אומר כלום! דבר שני,עובדה שיש אנשים שמצטרפים, יש לך בעיה שננסה אתה רוצה אל תשחק!

mishmishi

New member
זלוטניק צודק!

אחרי הכל- הייתה נוכחות גם אחרי שהתחיל המשחק... פשוט לא נשאר יותר מקום.... ואיך אתה חושב שהעלנו את המשחק? עם הרבה תושייה יש לציין אבל בגלל אוסף של שירשורים (ואני אשתחצן- שאני התחלתי
טוב לא רק אני אבל...) ובכל זאת- אחרי פחות מ-5 שעות- כבר יש כמה אנשים שמעוניינם. הדבר האחרון שאפשר להגיד הוא שזה ייפול... במיוחד לא עכישו בהתחלה. זאת דעתי בכל אופן....

מס' דברים

*פומי אל תדאג אנחנו לא ננטוש אותך... *מישהו רוצה להיות שה"מ?????? *צריך עוד אנשים, אז אנא שרשרו אם אתם רוצים לשחק!

למעלה