House Rogers
D dragon zlotnik New member 5/5/04 #45 ביינתים 1)mishmishi-גנבת,בת מחצית. 2)naringדרואיד(עוד לא הוחלט מין וגזע) 3)בורן-אשפית,בן אנוש. 4)dragonzlotnik-טרובדור,אלף. 5)white worrior- (מיוחד) 6)הקוסם הנוקם-לוחם,גמד. 7)עוד בן אדם-X 8)טמיר-X 9)דליקם-X נינג'ה זה מקצוע יוקרה שקשה להשיג אז תצטרך לקחת משהו אחר, או שdidgin יכין מקצוע של נינג'ה חלשה שתוכל לשחק בה.
ביינתים 1)mishmishi-גנבת,בת מחצית. 2)naringדרואיד(עוד לא הוחלט מין וגזע) 3)בורן-אשפית,בן אנוש. 4)dragonzlotnik-טרובדור,אלף. 5)white worrior- (מיוחד) 6)הקוסם הנוקם-לוחם,גמד. 7)עוד בן אדם-X 8)טמיר-X 9)דליקם-X נינג'ה זה מקצוע יוקרה שקשה להשיג אז תצטרך לקחת משהו אחר, או שdidgin יכין מקצוע של נינג'ה חלשה שתוכל לשחק בה.
W white warrior New member 6/5/04 #48 אז... גם אני יהיה אביר,מכיוון שאין את האפשרות לנינג'ה.... אני אבחר את בית:° House Staedmonו.... לא בגלל שזלוטניק חושב שהוא הכי יפה,אלא בגלל שאני,ורק אני,חושב שהוא יפה....(הא הא הא,צחוק מרושע)
אז... גם אני יהיה אביר,מכיוון שאין את האפשרות לנינג'ה.... אני אבחר את בית:° House Staedmonו.... לא בגלל שזלוטניק חושב שהוא הכי יפה,אלא בגלל שאני,ורק אני,חושב שהוא יפה....(הא הא הא,צחוק מרושע)
M mishmishi New member 6/5/04 #51 אז עכשיו כשלרובנו (כמעט לכולנו) יש גזע ומקצוע- אני בעד להתחיל לכתוב את הדמויות ולשלוח לדידג'ן....... מה דעתכם?
אז עכשיו כשלרובנו (כמעט לכולנו) יש גזע ומקצוע- אני בעד להתחיל לכתוב את הדמויות ולשלוח לדידג'ן....... מה דעתכם?
ב בורן New member 6/5/04 #53 מה צריך לשלוח לדידיגין? תיאור הדמות וקורות חיים? עוד משהו? איך לשלוח? במסר אישי?