|
|המשחק-2

dragon zlotnik

New member
|../images/Emo41.gif|המשחק-2../images/Emo41.gif

סוג משחק: d&d מהדורה שלישית! שה"ם:ככל הנראה didgin מקום משחק:התקדמות משולבתשל פורום וצ'ט אך את עיקר ההתקדמות נראה לןי שכדאי לעשות בצ'ט. עכשיו, כל אחד צריך להכין לו דמות(מקצוע, גזע, רקע וכו') ולהביא בקשה של ציוד סביר לdidgin, והוא יחליט מה לקבל ומה לדחות. אחרי כל זה didgin ירכז את הכל ויכין לכולם דפי דמות (תכונות וכו') בwordוישלח לכל שחקן את הדף דמות שלו וכל אחד יפרסם גם בפורום את הדמות שלו, ונוכל להתחיל משחק מאורגן, אחרי תקופת הבגרויות, למרות שנוכל להתחיל לשחק בפורום קצת עוד לפני כן. שחקנים: mishmishi white worrior naring tamir didgin הקוסם הנוקם dragon zlotnik דליקM עוד בן אדם בורן -*-מי שרוצה לפרוש נא להודיע בהקדם-*- -*-ניתן להירשם רק עד יום רביעי-*-

mishmishi

New member
אהם בעיה...

יש בעיה לבנות דמות אם אנחנו לא יודעים באיזו רמה לבנות אותה- וחוץ מזה- אין לנו בדיוק איך לקנות חפצים........ אנחנו לא יודעים מאיזו רמה כלכלית אנחנו מתחילים..... אז בעצם עד שאין לנו את הפרטים האלה- אין לנו כלום.

dragon zlotnik

New member
תשבות

מתחילים מרמה 4!!!(מי מתנגד?) כולם יהיו ברמה כלכלית סבירה וזהו.(נגיד didgin מחליט שלכל אחד יש 500 מ"ז (ואין לכולם מחירון) אז כל אחד רושם רשימה ואם מישהו רושם קצת אז הוא מקבל הרבה שאריות מהכסף ואם מישהו רושם הרבה(אבל מתחת ל500) הוא מקבל קצת כסף)

DIDGIN

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo110.gif

רמה ארבע כפי שכבר הוזכר. בעניין סוגי דמויות וגזעים עלולות להיות מגבלות כיוון שהמשחק יתרחש בעולם בו לא קיימים כל הסוגים והמקצועות של D&D3 (אבל אם מישהו ירצה לשחק משהו שלא קיים שם אני אתאים את זה כך שהוא יוכל - אחרי הכל המטרה העיקרית היא להנות). אני הולך לפתח כאן רעיון להרפתקה שרציתי להעביר ביום מן הימים בכנס, כך שבמקור היו אמורות להיות דמויות מוכנות בחלקן. זו רשימה של שילובי גזע\סוג ששקלתי לעשות שם (ושוב, אני לא מגביל אתכם בשום צורה שהיא, עד כה רק נבניתי מרעיונות של שחקנים שחששתי שלא יתאימו בתחילה): לוחם אנושי (ככל הנראה עם תואר אבירות) קוסם אנושי כוהן אנושי גנב אנושי גמד לוחם זוטון גנב אלף דרואיד חצי אלף סייר (האמת, אפשר מצדי גם אלף סייר וחצי אלף דרואיד זה לא עקרוני) מכשף אנושי (אבל עם רשימת הטלה קצת שונה, המבוססת על זו של המכשפה במדריך לשה"מ, למעשה - אפשר להגיד שזו מכשפה, למרות שהדמות לא חייבת להיות ניקבית אם השחקן אינו מעוניין). עד כמה שספרתי יש תשעה שחקנים, אז זה בדיוק יתאים (ושוב, אין בעיה שתציעו אלטרנטיבות). עם כמות כזו של שחקנים אני כבר יכול להגיד לכם שתתחילו מפוצלים. החמישה הראשונים ברשימה יתחילו בנפרד מהארבעה האחרונים (נתון כמובן לשינויים אם מישהו מציע שילוב אלטרנטיבי).

DIDGIN

New member
אני מבקש

ב3.6. יש לי בגרות במתמטיקה. עד אז אני לא אוכל להתחיל להעביר את ההרפתקה באופן סדיר. אפשר אולי להתחיל להכין דמויות, אבל אני מסרב להתחייב למשהו לפני זה

white warrior

New member
אוקי....

אני אכין את הפרטים המינימליים שדרשת ואשלח לdidginבפרטי בהקדם....

dragon zlotnik

New member
אני מתלבט בין

דרואיד אלף לסייר חצי אלף לנוכל בן מחצית/בן אנוש, אתה יכול לתת לי הסבר קצרצר עליהם בבקשה.

אני רוצה ליות הלוחם אביר

ואתה מכין את הרקע או שאנחנו? אז עם כן ואני מקבל את הלוחם אז באיזה מיסדר הוא היה מה החוקים הבסיסים של המיסדר ומי ראש המיסדר

DIDGIN

New member
אב"ק?

אולי לוחם אלף על חשבון המשבצת של הסייר האלף?

mishmishi

New member
errrrrm.... didgin dud..

אתה יודע שאתה אמור לענות לנו נכון? הבגרות שלך במתמטיקה היא בחודש הבא....

white warrior

New member
אז רגע...

אפשר אולי להתגמש קצת,ואז אני יהיה נינג'ה? זו היא פשוט הדמות האהובה עלי,ובדכ"ך אני גם במסדר כלשהוא.... מה אתם אומרים?

בורן

New member
אני רוצה להיות

האשפית(המכשפה אבל מכשפה זה נשמע מממממשששש דפוק ואשפית נשמע נהדר. יש לי כבר רעיון לבניית הדמות.

למעלה