המשחק: מה אם..?

varty

New member
משחק קטן - 'מה אם....'

ראיתי את זה בפורום של מלחמת הכוכבים - פרק 3! סרט חובה!!! אני חייבת לראות את זה שוב! אני פשוט בשוק מהעוצמה של הסרט. חובה לחובבים את הסגה האדירה הזאת. ולענין .מישהו שואל בכותרת שאלה שמתחילה ב'מה אם...' ויש שרשור של תשובות אז אני אתחיל בהודעה הבאה.

varty

New member
מה אם קרייטון היה מתאהב בצ'י

וארין היתה עריקה מהפיסקיפר ובצוות של מויה?

varty

New member
ג'ון היה נתקע עם הרווי לעולמים

משתגע סופית ומוצא את עצמו בבית משוגעים גלקסי שכל יום הארין משתדלת לבוא לבקר אותו כי היא מאוד עסוקה. היא וצוות מויה מנסים למצוא מישהו שיעזור לו להוציא את השבב. אחרי שהוציאו לג'ון את השבב אף אחד לא רודף אחריו אחרי שום טכנולוגיה ואז הוא תופס תחת ורואה שיש לו מידע חזק ולכן הוא בונה פצצה בעזרת הטכנולוגיה ומאיים על כל היקום שאם לא יסגדו לו בתור אלוהים הוא ישמיד את כולם וכך הוא חי לו באושר ועושר כשהוא שוכח בכלל שכדור הארץ קיים! ארין בעקבותיו משתנה (מה שאהבה עושה לאנשים) וגם יש לה רקע לרוע מאמא שלה זאלקס. שניהם הופכים לזוג הכי חזק ביקום

Rockamora

New member
חחחחחחחחחח.. ../images/Emo6.gif

(אגב, ורטי.. אמרת למשהו שעשה כאילו עיתון בפורום מלחמת הכוכבים עם בחורה כזות ועניים כתומות.. זאת בתיה, מנהלת הפורום)

varty

New member
כן. הבנתי....

אולי היא תעשה ממני איזה פרוייקט. שלחה לי מסר. נראה מה יצא.

John8Scorpy

New member
לאו דווקא

הוא חיי איתו במשך 55 שנה (אני חושב) ב-The Locket. ולפי הבנתי הוא נשאר שפוי (עד כמה שג'ון יכול להיות שפוי)

varty

New member
כן. התכוונתי להגיד

שארין וצ'י נמצאים ביחד. כאילו ג'ון לא רק מתאהב הפעם בצ'יאנה וארין לא שם. אלא ארין נמצאת שם...

Broken Identity

New member
תשובות לשניהם

אם רייג'ל היה נקבה כלום לא היה משתנה חוץ מזה שהוא היה רב הרבה יותר עם בנות... ואם ג'ון לא היה פוגע באח של קרייס אז הסדרה היתה משתנה לחלוטין מבחינת הארועים...קרייס לא היה רודף אחריהם ואז גם סקורפי לא היה מחפש אותם וכן הלאה...אבל לך תדע איזה תסריט משעשע יכול להיות :)

Rockamora

New member
יכול להיות שאם רייג'ל היה בת..

הוא בכלל לא היה דומינר ואז הוא בכלל לא היה מגיע ואז יש סיכוי של 99 אחוז שג'ון לא אסטרונאוט..

Crichton

New member
אם

סקורפי לא היה רודף אחרי ג'ון, אז הוא היה קרוב לוודאי משלים את הפיתוח של חורי התולעת (אחרי הכול היה לו בסיס שלם בעונה הראשונה - Gammac base)... ובמידה שהיה מצליח, הפיסקיפרים היו מחריבים את הסקראנים, מתפשטים אל הuncharted territories, ואל שאר המרחב, עד שהיו מגיעים לכדה"א, משמידים אותו, וממשיכים אלאה.

למעלה