הוהו... סטלנית... אז.. מי ישמור עלינו???
L limors2 Well-known member 11/2/07 #115 אני לא שומעת../images/Emo2.gif אני שומעת רק גרייס קלי מחמישי בבוקר
D dragonit12 New member 11/2/07 #118 אוהוו תהני אבל אבל.. רק בא לך לבדוק אם כתבתי נכון באנגלית..?! אין לי בעיה שלא תשמעי.. רק תבדקי אם כתבתי נכון.. לא בא לי שיהיו לי שגיאות כתיב או שגיאות שזה לא שייך לאמן הזה.. תודה
אוהוו תהני אבל אבל.. רק בא לך לבדוק אם כתבתי נכון באנגלית..?! אין לי בעיה שלא תשמעי.. רק תבדקי אם כתבתי נכון.. לא בא לי שיהיו לי שגיאות כתיב או שגיאות שזה לא שייך לאמן הזה.. תודה
L limors2 Well-known member 11/2/07 #123 הכל בסדר! אני תמיד הייתי מעברתת הכל כי לא היה לי כח לחפש תשמות בכלמיני אתרים ואני לא מאייתת טוב
ה ה 1 והיחיד New member 11/2/07 #106 אני לומד במכינת הטכניון אז אני עף למעונות שם, למרות שאני גר ליד חיפה שוב, לילה טוב לכולם
• •••t111••• New member 11/2/07 #102 צ'או ! אוףף יש לי מחר בוחן בהיסטוריה שלא למדתי עדיין.... ובא לי להאזיןןןןן למצעד
D dragonit12 New member 11/2/07 #107 ומי יעשה עכשיו את הבינלאומי?!../images/Emo10.gif לא משנה.. בכל מקרה שיהיה לך לילה טוב ותהנה במהלך השבוע בביה"ס
ומי יעשה עכשיו את הבינלאומי?!../images/Emo10.gif לא משנה.. בכל מקרה שיהיה לך לילה טוב ותהנה במהלך השבוע בביה"ס
L limors2 Well-known member 11/2/07 #138 אני הולכת לשאוג את תסכולי על נלי מול הטלווזיה תודה על הסיכום, ממש עזר לי! ולילה טוב!!