המצעד!!

../images/Emo41.gifהמצעד!!../images/Emo41.gif

הגיע הזמן למשחק חדש שלא יגמר אחרי כמה שבועות
ה-מ-צ-ע-ד
איך משחקים? את השירים של קלי כולם מכירים, נכון? [ואם לא אז תגלגלו למטה ויש לכם שם רשימה
] הדבר היחיד שצריך לעשות הוא לדרג תבחרו 5 שירים [מקסימום, אפשר גם פחות] ודרגו אותם [5=הכי גבוה, 1=הכי נמוך] בכל שבוע, בשישי או שבת, נראה איזה שיר נמצא במקום הראשון, איזה שיר עוקב אחריו במקום השני וכו', ומי נשאר מחוץ למצעד השבוע... ממש כמו במצעדים של הרדיו וכל זה
את התשובות תשרשרו פה [כי אין טעם לעשות את זה במסרים
] ונראה איך המשחק הזה הולך
הערה חשובה.. אם בא לכם להוסיף איזה שיר שלא מופיע פה [נגיד Go מההופעה בטמפה {המקום שקלי הופיעה בו ראשון בסיבוב הופעות של אדיקטד} או SUBG מה-Sessions@AOL] אתם מוזמנים!!
רשימה השירים!
1.The trouble with love is 2. Miss independent 3. Low 4. Some kind of miracle 5. What`s up lonely 6. Just missed the train 7 Beautiful disaster 8. You thouht wrong 9. Thankful 10. Anytime 11. A momet like this- גרסאת הדיסק 12. Before your love- גרסאת הדיסק 13. Breakaway 14. Since you been gone 15. Behind these hazel eyes 16. Because of you 17. Gone 18. Addicted 19. Where is your heart 20. Walk away 21. You found me 22. I hate myself for losing you 23. Hear me 24. Beautiful disaster- live 25. Don`t 26. Come here 27. Piece of My Heart 28. The Thrill Is Gone 29. Sweet Dreams 30. Why 31. I`m moving on 32. I Won`t Stand In Line (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 33. Vacation (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 34. Bounce (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 34. Forever Part of Me (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 36. La Musica (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 37. Timeless (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 38. Brighter Star (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 39. Wish Upon A Star (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 40. Madness (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 41. From Me To You (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 42. That`s The Way (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 43. Sugar (מהפסקול של מג`סטין לקלי) 44. How Will I Know 45. Love Takes Time 46. Somewhere Other Than The Night 47. Spiderwebs 48. Behind these hazel eyes- אקוסטי 49. Breakaway- אקוסטי 50. Because of you- אקוסטי 51. Hear me- אקוסטי 52. Since you been gone- אקוסטי 53. At Last 54. Bleed For Me 55. Cryin 56. His Eye Is on the Sparrow 57. Never 58. O Happy Day 59. One Moment 60. Respect 61. Tonight 62. Vision Of Love 63. Rockin` Around The Christmas Tree 64. Sweet Nothings 65. Don`t Play That Song 66. A Moment Like This- מAI 67. Before you love- מAI 68. It`s Raining Men 69. Natural Woman 70. Stuff Like That There 71. Surrender 72. Think Twice 73. Walk On By 74. Without You 75. You`re All I Need 76. Does He Love You 77. Aint No Mountain High Enough 78. American Bandstand 79. California Dreamin` 80. It Takes Two 81. Joy To The World 82. Love Will Keep Us Together 83. That`s What Friends Are For 84. Angel 85. I Believe In You & Me 86. National Anthem 87. Queen Of The Night 88. To Make You Feel My Love 89. O Holy Night 90. Silent Night 91. Everytime X-Mas Comes Around 92. Jesus, Oh What A Wonderful Child 93. You`ll Never Walk Alone 94. Free Your Mind 95. Call Me 96. Amane 97. America the Beautiful 98. God Bless America 99. Impossible Dream 100. One Voice 101. Shelter 102. Go 103 All I Know 104. yeah 105. Maybe יאללה למה אתם מחכים? מי שמצביע - משפיע!

otollo

New member
../images/Emo180.gifכמה שירים O.O

5.Maybe 4.Behind These Hazel Eyes 3.Anymore 4.אדיקטד מטמפה
. 5.Cryin'

otollo

New member
../images/Emo180.gifאויש,התבלבלו לי המספרים

5.Maybe 4.Behind These Hazel Eyes 3.Anymore 2.אדיקטד מטמפה 1.Cryin'

חלי13

New member
שלי../images/Emo26.gif

5. All I Know 4. Addicted 3. BTHE אקוסטי 2. BOY 1. TTWLI היה קשה לבחור

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיש לי כאב ראש מלהסתכל על זה../images/Emo6.gif

כמה שירים
טוב, אני פשוט אגיד ואני מניחה שהם נצאים שם
5.Addicted בטמפה...אני חורשת עליו כל הזמן, ביצוע פשוט מעולה
4.BTHE באיזו תחנת רדיו זה היה...3fm_BTHE_stream קוראים לזה, אם זה אומר לכם משהו
... 3.maybe 2.hear me 1.JMTT אני כל כך לא בטוחה בקשר לזה, אבל אם אני באמת אצטרך לדרך אני כל שנייה אמחוק ואשים חדש, ככה ש... זהו

Charmed Gal

New member
כל כך. ‎=D

ונסי עוד לעשות את זה בטלפון! לא פלא שהלכה הסוללה. P=

a k c

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

1. addicted מההופעה בטמפה
2.BTHE 3.all i know 4.Maybe 5. JMTT לפי דעתי תעשו כדם כל רשימה מצומצמת...

הקפצה|

סיכום ביניים: BTHE, AIK ואדיקטד במקומות הראשונים מי באיזה מקום? תגלו ביום שבת
בינתיים להמשיך להצביע!!

Twisted Shadows

New member
אוקיי Oo.

איף אפשר 5 רק
..ננסה.. מקום ראשון: All I Know...משמיעה לשמיעה האהבה שלי לשיר הזה רק גוברת.. מקום שני: Maybe..שיר באותו סגנון בערך..המילים..אחח המילים...הלחן
. יש 2 קטעים בשירא שאני פשוט נמרח כל פעם מחדש
. פעם אחת כשבאמצע השיר מתחיל הקטע של "One day..." ופעם שניה כשהיא אומרת "I'm not lost...
"... מקום שלישי: Bleed for me...אמנם שמענו כולה דקה מהשיר הזה... אבל הדקה הזאת מספיקה כדי לדעת שאם מתישהו תהיה לזה גרסא מלאה [ולא יעשו אותו פופיסטי מגעיל] זה יהיה השיר שאני הכי יאהב. מקום רביעי: Cryin'...
מקום חמישי: Addicted...השיר אולפן היחידי שלה שעומד במבחן הזמן, לדעתי בכולפן..

למעלה