המצעד-7

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה מקום ראשון זה@#%@#^

דובלה אהובי

../images/Emo79.gif מקום 10 ../images/Emo79.gif

שלא תדע עוד צער-עונה רביעית השיר הופיע בפרק "צופן הפיג'מות" בביצועו של נג'י במסגרת לוויה.

../images/Emo220.gif מקום 9 ../images/Emo220.gif

הרינגטונים-עונה רביעית לפיג'מות היה פרק מיוחד שהוקדש כולו רק לרינגטונים. בין הרינגטונים ניתן למצוא את "קוראים לה זינה" ואת "נוט לענות" ועוד...הרינגטונים זכו להצלחה והרבה אנשים משתמשים בהם.

רינגטונים וההספד של גרי../images/Emo99.gif../images/Emo75.gif

זה הסיום, הסוף, הקץ אני כבר גופה, אני לא מתלוצץ הביטו שמים, אדמה, ראי אני מה שנקרא מת טרי. בראותכם אותי כאן היום, בוודאי שאלתכם את עצמככם 'האם יש חיים אחרי המוות?' גרשון מנדלבאום היה ממקימי ומייסדי ההמבורגרי, המוסד המכובד והנודע, ממנו יצא כל קליינט שבע ושבע רצון. והיום, אחרי לכתו, קיבות הסביבה בוכות למעי. איה הוא? איה הוא??? *פאוזה דרמטית* איש טוב היה גרי, *הנהוני הסכמה יבואו פה* ואב טוב לילדיו. *בשלב הזה רוני יכולה להתחיל לבכות* סליחה, חייבים לתקוע את ההספד הזה בכל מקום

יובל94

New member
מגיע לזה יותר גבוה ../images/Emo6.gif

קוראים לה זינה אני לא עונה XD

../images/Emo79.gif מקום 8 ../images/Emo79.gif

שקטט-עונה ראשונה השיר היחיד בסדרה שבוצע על ידי רבקה גור הלא היא ברכה ומופיעות בו 3 שורות בלבד.

../images/Emo220.gif מקום 7 ../images/Emo220.gif

אל תאכלו את החיות-עונה ראשונה השיר הוצג בעונה הראשונה של הסדרה וגם יצא בדיסק של הפיג'מות. עד היום הפיג'מות שרים אותו בהופעות.

../images/Emo79.gif מקום 6 ../images/Emo79.gif

שירי המבורגרייה קטנה בטירוף-עונה רביעית בפרק המבורגריה קטנה בטירוף הופיעו שירים רבים מכיוון שזה היה פרק מחזמר.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

סימון ושנייני תעשו לי ילדדדדדדד

../images/Emo220.gif מקום 5 ../images/Emo220.gif

חידושי שירים בסדרה חודשו הרבה שירים: -אם תשכחי אותי סיוון -מלון קליפורניה -בת שישים ועוד... כל השירים האלו נכנסו למקום החמישי והמכובד.

למעלה