../images/Emo41.gifהמצעד- חלק 2../images/Emo41.gif
מי שעדיין לא הצביע לחלק 1 אז עדיין אפשר! ואני מזכירה שוב- לשלוח לי מסר שבכותרת אתם רושמים את מספר החלק והנה חלק 2: הוראות: לדרג בכל קטגוריה מ1-5\1-4\1-3 (לפי השאלה) ולא לבחור אחד מכל קטגוריה
אז קדימה לעבודה: 1. צילומי אלבום הטובים ביותר: 1. On The 6 2. JLO 3. This Is Me...Then 4. Rebirth 2. עטיפת DVD הטובה ביותר: 1. Feeling So Good 2. Lets Get Loud 3. The Reel Me 3. עטיפת אלבום הטובה ביותר: 1. On The 6 2. JLO 3. This Is Me...Then 4. J TO THE LO 5. Rebirth 4. עטיפת סינגל הטובה ביותר
העטיפות נמצאות בגלריית תמונות למצעד) 1. HYD 2. Im Glad 3. LDCAT 4. All I Have 5. AIF 5. פוסטר של סרט הטוב ביותר: (הפוסטרים נמצאים בגלריות) 1. The Wedding Planner 2. Selena 3. Maid In Manhattan 4. Monster In Law 5. Enough 6. הסרט שבו ג'ניפר נראית הכי טוב: 1. Gigli 2. Monster in Law 3. Shall We Dance 4. Angel Eyes 5. The Wedding Planner 7. הקליפ שג'ן נראית בו הכי טוב: בקטגוריה זאת אתם צריכים לבחור כרצונכם את 5 הקליפים כאשר 1-הוא במקום הראשון, 5- במקום האחרון 8. הריקוד הכי יפה בקליפ: 1. LDCAT 2. Get Right 3. AIF 4. Im Glad 5. IYHML 9. הבושם הכי טוב: 1. Glow 2. Still 3. Miami Glow
מי שעדיין לא הצביע לחלק 1 אז עדיין אפשר! ואני מזכירה שוב- לשלוח לי מסר שבכותרת אתם רושמים את מספר החלק והנה חלק 2: הוראות: לדרג בכל קטגוריה מ1-5\1-4\1-3 (לפי השאלה) ולא לבחור אחד מכל קטגוריה