המצעד- חלק 2

Lopezit

New member
../images/Emo41.gifהמצעד- חלק 2../images/Emo41.gif

מי שעדיין לא הצביע לחלק 1 אז עדיין אפשר! ואני מזכירה שוב- לשלוח לי מסר שבכותרת אתם רושמים את מספר החלק והנה חלק 2: הוראות: לדרג בכל קטגוריה מ1-5\1-4\1-3 (לפי השאלה) ולא לבחור אחד מכל קטגוריה
אז קדימה לעבודה: 1. צילומי אלבום הטובים ביותר: 1. On The 6 2. JLO 3. This Is Me...Then 4. Rebirth 2. עטיפת DVD הטובה ביותר: 1. Feeling So Good 2. Lets Get Loud 3. The Reel Me 3. עטיפת אלבום הטובה ביותר: 1. On The 6 2. JLO 3. This Is Me...Then 4. J TO THE LO 5. Rebirth 4. עטיפת סינגל הטובה ביותר:(העטיפות נמצאות בגלריית תמונות למצעד) 1. HYD 2. Im Glad 3. LDCAT 4. All I Have 5. AIF 5. פוסטר של סרט הטוב ביותר: (הפוסטרים נמצאים בגלריות) 1. The Wedding Planner 2. Selena 3. Maid In Manhattan 4. Monster In Law 5. Enough 6. הסרט שבו ג'ניפר נראית הכי טוב: 1. Gigli 2. Monster in Law 3. Shall We Dance 4. Angel Eyes 5. The Wedding Planner 7. הקליפ שג'ן נראית בו הכי טוב: בקטגוריה זאת אתם צריכים לבחור כרצונכם את 5 הקליפים כאשר 1-הוא במקום הראשון, 5- במקום האחרון 8. הריקוד הכי יפה בקליפ: 1. LDCAT 2. Get Right 3. AIF 4. Im Glad 5. IYHML 9. הבושם הכי טוב: 1. Glow 2. Still 3. Miami Glow

Lopezit

New member
וואי

לא ידעתי פרסמו את זה שלשום ואתמול בעמוד הפורומים ועכשיו בעמוד הראשי כמה נחמד

oren456

New member
מנצל"ש

אנשים תקשיבו היום היה לי צו ראשון ,וכל מי שעוד א היה לו אז שידע שהוא הולך להיתקע שם חצי יום , אני סתם התייבשתי שם ואפילו לא סיימתי את כל הדברים שהייתי צריך , אז לכן אני צריך ללכת לשם שוב מתי שיקראו לי . ועוד דבר שרציתי להגיד , זה שבגלל שישי לי אסטמה אז עשו לכל החולי אסטמה בדיקת מאמץ שזה ריצה על הליכון , ואת כולם הריצו 6 דקות רק אותי הרוסייה הזונה הזאת הריצה 16 דקות ואיך שסיימתי ישבתי נחתי ואז שקמתי התעלפתי(ידעתי שאולי זה יקרה) ואז הרימו אותי למיטה שפכו על מים מסריחים טשכבתי שעה במיטה ולא זזתי. ואז שכבר הרגשתי יותר טוב הייתי צריך ללכת לראיונות וכשראיתי שישי תור ענק אז הלכתי לאחראית שם ואמרתי לה שתעביר לי את הראיונות ליום אחר כי אני גם ככה לא הייתי ערני בגלל ההתעלפות. בקיצור זה היה חרא להיתקע שם חצי יום.

NoWords

New member
גאד איזה דפוקים

לא שופכים מים על בנאדם שמתעלף. זה חוק פשוט.. כשמד''א באו לבצפר שלי לעשות קורסים כאלה אמרו לנו את זה. וגם חברים שלי שנמצאים במד''א כל הזמן אומרים לי שלא שופכים מים אחרי התעלפות
. ובאסה לך שהריצו אותך הרבה וכל זה.
לא נורא, יהיה בסדר :)))

|יד|חווע

בדיוק כשקראתי את ההודעה דיברתי עם מור בטלפונה והתווכחנו אם שופכים מים על בנאדם שמתעלף או לא... וזה לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא מורר!!חח מרימים רגליים מעלה מעלה...

חחחחחחחחחח שיהיהההה

אם הייתי לבד עם בן אדם מעולף והייתי צריכה לעשות משו שהוא לא לרוץ בהיסטריה לקרוא לעזרה בטוח הייתי שופכת עליו מים חחחחחחחח

למעלה