'המפגש'

SAMAR

New member
השם ישמור!

פורנו! לכו תעזו פורנו! [לא ביחד...כל אחד לחוד כע? D:] יאבלולו איזה חמודים אתם D: [וגם הבנות שהצטלמו בלי הרף XDD]. תבואו לירושלים מה זה :( אדם אמנם לא יוכל לטוס לשם אבל נו XD טיסות לאילת זה נורא מצחיק...לא יודעת למה XD ואיציק יהשווה, היית צריך לבוא בחליפת ג'ניטור שכזו D: אני דורשת לגנוז את התמונות שלי אם צלמתם, ודורשת לעשות פוסטר של איציק ואדם, ולמכור אותם לכל המרבה במחיר D: [לי כמובן חינם D:].

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן כן לג'רוזלם סיטי

מי יודע אולי אני אברח מסמר?!

steelwater

New member
איציק בחליפת ג'ניטור =../images/Emo99.gif

אני בעד הפוסטר! זה יהיה מגניב חחח.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

הבנות דווקא התלהבו ממך.
פורים הבא, תחילת המפגש - ג'יי.די, סופו - השרת.

Roncha87

New member
חחחח זה נשמע כמו איזה

סרט בורקס ישראלי הזוי לא כמו מפגש
אני לא מאמינה שהפסדתי את זה! ממש רציתי לבוא אבל לא היה לי עם מי וזה ממש לא כיף ליסוע ברכבת שעה וחצי לבד
אבל העיקר שנהניתם, בפסח אני בטוח באה.

steelwater

New member
אני כל-כל מצטערת שלא באתי!

הייתי כל-כך עייפה מהצבא ולא התווכנתי להיסחבעם התיק הגדול והגיטרה שלי למפגש, ועד שהגעתי הבייתה כבר הייתי צריכה להתארגן ולצאת למפגש אז פשוט די החלטתי לפני שחזרתי הבייתה שאני לא באה, והלכתי לישון באיזה 12:00. קמתי באיזה 19:00 ומשהו בערב חחח. חזרתי עכשיו מבילוי. היה ממש כיף! בירושלים יש אווירה מטורפת, ומישומה רק עכשיו האלכוהול פועל (ובדרך חזרה, אבל במסיבת שוק זה לא פעל כל-כך)... אגב, התחפשתי לרופאה חחח! פשוט זה היה בהתראה ממש קצרה ולא ידעתי למה להתחפש ובכיתה יא' התחפשתי לרופאה אז היו ליאוויזירם וזו הייתה תחפושת מהירה. יצא נחמד. בתקווה אני אשים תמונות בהמשך. אני שמחה שניהניתם, אם ניהניתם.

limors2

Well-known member
חחחחח מפגש קצרצר מאד../images/Emo6.gif

אבל היה נחמד לראות אתכם! וחבל שלא באתם איתנו לאכול בבורגראנץ' ולחכות 45 דקות בתור
(שבכלל לא אכלתי חצי כי זה היה מגעיל
)

AdamINC

New member
זה לא היה בדיוק בורגראנץ'..

זה היה לאכול בשירותים של הבורגראנץ'.. ככל שנכנסים יותר פנימה יותר חנוק

Angelus

New member
היה ריח נורא../images/Emo2.gif

איך יכולתן לשבת שם? ורננה.. חמודה.
גם שתי הבנות האלה שאני תמיד רואה איתך.

limors2