'המפגש'

Angelus

New member
../images/Emo41.gif'המפגש'../images/Emo41.gif

טוב, אז לא ממש מפגש, יותר מפגשון.. אבל באמת שבסופו של דבר היה ממש כיף (וגם בהתחלה
) ליאורה אישה נחמדת, היא וחברותייה אימצו אותי ואת אדם לחיקהן, עד שמאסנו בעזריאלי (שהיה רועש בטירוף) - והלכנו לגן המשולש. שם פגשנו 2 בנות לא קשורות ומעניינות, ואת סאמר (שהייתה חביבה, וחבל שנפגשנו לזמן כ"כ קצר. להבא.
אפילו אם את עסוקה) יעל בסופו של דבר הייתה עייפה מדי בשביל להגיע (לא נסלח ולא נשכח), וכנראה שאם גיתית לא רוצה שמשהו ייצא לפועל, הוא לא ממש ייצא..
ואדם, אתה דפוק שבסוף לא באת אלי.
יש כל מיני תמונות, נעלה בהמשך..

AdamINC

New member
זה לא היה מפגש...

איציק. פשוט באתי - נפגשתי איתך. במקרה ראינו את ליאורה. הבאתי לה דיסק ואמרנו קצת שלום וזהו. אח"כ היינו רק אני ואתה
ואז הלכת וראית את ידידות שלך, וסאמר באה, אמרה שלום - והתפצלו דרכינו. זה - לא מפגש

AdamINC

New member
זה היה אמור להיות אחרת

איציק היה צריך לקבל מכות ממני... אבל הוא פחד לריב איתי אז הוא וויתר. סגרנו את זה על ישיבה בדשא

Angelus

New member
אני זוכר משהו אחר לגמרי,

זה כלל משהו כמו: "לא, בבקשה, אני ילדה קטנה, אני לא יכולה ללכת מכות.." ואז פשוט וויתרתי כי אני לא מכה בנות.

AdamINC

New member
לא לא לא... אתה סנילי יותר ממני!

ראית אותי בעזריאלי, ואז אמרת "אני אמור להכיר אותך, לא?" ואני אמרתי "כן, טמבל".. ואז אמרת "טוב, אני לא רוצה לריב איתך מכות" וכאלה. ואז אמרתי "למה? אתה מפחד" ואז פשוט עשית פרצוף של ילדה טובה. ואז ריחמתי.. באמת..

Amazing18

New member
ה-מפגש ../images/Emo6.gif

אנ'לא דעת מה איתכם.. אבל הפסדתם שני בחורים יפייפים! ואני זכיתי להיות עם אחד מהם, במרדף בריחה מהכרטיסן
העיקר, שהבורקס היה יבש

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

that's the spirit. היה גדול, בוטן.

Amazing18

New member
כאילו טיפ רשם זאת!

אתה יורש ממנו ת'סגנון דיבור
והפסדת מלאן צחוקים, באמת.. וואי. אוקי.. היה ממש מצחיק!@#!!

Amazing18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא גדול! חחח אדםם, באמת חשבת שלא ידעתי? [לא שיחקתי במשחק שלכם, אהמ אהמ..] והיי, אני אחת מהבנות שהצלטמו ללא הרף
טיפ נשמת על !

למעלה