המפגש!!!

אני פה

אבל כדאי שתדעי כמה פרטים חשובים: א. לא בטוח בכלל שאני באה (האמת שרק היום החלטתי לשקול את האפשרות) ב. במידה ואני באה, אני אגיע אחרי יום ארוך של היטלטלות בדרכים מה שממש לא מאפשר להביא אוכל ביתי, המקסימום שאני אוכל להביא זה פירות או לקנות איפושהו עלי בייבי שנוכל לשפוך לקערה שמישהו אחר יביא. ג. תמצאו פיתרון יעיל, כדי שלא תמצאו את עצמכם עם בקבוקי שתיה, שימורים וצלחות חד פעמיות.

מותר לי

New member
א. את באה!../images/Emo88.gif

ב. תביאי פירות ג. מצידי שלא יביאו כלום, גם ככה הפורום רדום בחציו

אני מביא:

שתיה (כלמיני אני כבר אראה מה יש) אני אביא ארבעה בקבוקים (מספיק
) גיטרה (אני מאמין אם יהיה לי כח לסחוב אותה). עוד כל מיני סלטים/עוגות/דברים מעניינים אחרים תלוי מה אני אמצא בסופר. עוד משהו

מותר לי

New member
מצחיקולה!

איפה היית כששיוועתי למישהו שיתן לי תאריך שהוא יכול?
לא נורא, פעם הבאה

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפלאפונים!../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif

טוב נצטרך לבחור אחראי פלאפונים (שייצא עם סרטן
) אני מתנדב להיות אם צריך, פשוט חייב שלמישהו אחד יהיה את כל הפלאפונים וכולם ידעו את הפלאפון שלו כך לא תהיה בעיה להשיג אף אחד.

מותר לי

New member
../images/Emo4.gif

אם זה כך זה יהיה ממש עצוב
<ככה זה כשבבקעה חמסין כמו אמצע אוגוסט בחרמון...> נעביר את המיקום לים המלח
וברצינות- באמת ירד גשם? מה עושים?

קודם כל, הכי חשוב...

זה להתארגן על פלאפונים, כך שאם יהיה מחר מזג אוויר סביר - נוכל להפגש, או לבטל במידה ונרצה בלי שום בעיות. דבר שני תמיד אפשר לשבת במסעדה או משהו. אבל קשר קשר קשר זה הכי חשוב

מותר לי

New member
יש לך רעיון למסעדה?

או למקום אחר סגור, לא מסעדה? (וזה עדיף, אחרת איך בדיוק אני נסחבת חזרה עם כל הציוד?)

לא, אני לא מהאיזור...

רק מחר אני אהיה מהאיזור
הכי הרבה נעשה סיבוב בעזריאלי. בקיצור אני שולח לך את הפלאפון שלי, תשלחי את הפלאפון שלך (או שלי, או של מישהו אחר שאין לו בעיה עם זה) לכל מי שאת יודעת שמגיע למפגש, וגם תקחי מהם פלאפון, פשוט אני כבר לא אהיה על המחשב חוץ ממחר ממש מוקדם בבוקר, וזהו. אם לא היהי לנו דרך שפויה ליצירת קשר - אנחנו נהיה בבעיה

מותר לי

New member
סיבוב בעזריאלי??

אתה לא באמת מצפה ממני להגיע מהקצה השני של הארץ לטובת סיבוב בעזריאלי...

אז לי יש רעיון

ברגע שיהיה ברור מה הולך, מישהו - נגיד את, יתקשר לאיזו סושיה שווה (לא חסרות כאלו במרכז ת"א) ותזמין מקום לX אנשים וכולם יגיעו לשם במקום לפארק, נאור יוכל להגיע מייד מהעבודה אפילו ברגל וככה גם לא יהיו בעיות של מי מביא מה ולמה כי כל אחד יזמין מה שבא לו. במקרה הכי גרוע, יהיו לפחות 3 רכבים נראה לי (קיפי, נאור וחול והגולדי) שיוכלו לאסוף/להקפיץ מרכבת מרכז למקום שתקבעו (אפילו שיש אחלה מקומות מרחק 10 דקות נסיעה באוטובוס משם שאני מקווה למצוא עבודה באחד מהם). מה הייתם עושים בלעדי? מקווה שתסתדרו להוציא לפועל את המפגש גם בלי העצות השוטפות ממני.

אני לא עונה לטלפון

כי בשעה כזאת אני לא עונה לטלפונים, יש מספיק פסיכיים שמטרידים אותי באמצע הלילה ואני לא צריכה עוד אחת, חוץ מזה שהפלאפון בחדר ליד המיטה ואני ליד המחשב (אני אצלך ההורים). החתול כנראה לא רצה לענות לך.

...

טוב אני עף לישון, שמישהו בבקשה ישלח לי פלאפון היום בלילה כדי שאוכל ליצור אתכם קשר ולדעת מה קורה כי לא אוכל להיות על המחשב אחר כך.

dylan

New member
../images/Emo31.gif

לא יודע איך השתרבבתי לרשימת הבאים.. לא זכור לי ששירשרתי
.. בכולופן, תהנו

למעלה