המפגש!!!

מותר לי

New member
../images/Emo41.gifהמפגש!!!../images/Emo41.gif

כי אתם סתם זקנים, יושבים על הספסל פקה פקה
מי ומי הבאים? נאור אוהד בובה מגלה הקלפים קארין ג'אז חול קיפוד נעל דילן ... <הפסקתי לעקוב אחרי כל מי שהרים יד בפורום> אם מישהו מוזכר כאן ולא מגיע/ מישהו מגיע ולא מוזכר כאן- בבקשה להרים את היד
אהה... שכחתי את עצמי, אני באה!

Noaal

New member
אז זהו, שאני כנראה לא אגיע..

קיוותי לעשות טיפול לאוטו לפני יום ראשון, אבל לא(!) הם היו חייבים לגשר את שישי. הכל מקרה נראה לי התעללות להסתובב עם גור חתולים בן 6 שבועות במשך יום שלם באוטו.. (אלא אם חברים שלי יחליטו לאמץ אותו בצהרים, ואז אני אגיע). סורי..

מותר לי

New member
את השני אימצו?

חבל
מחזיקה לך אצבעות שיאמצו אותו ותגיעי! (אחרי התוכניות שלך על סלו'
)

Noaal

New member
את הנקבה אימצו (זוג מקסים)

והוא הפספוסון נשאר מאחור. מקווה שיאמצו אותו בקרוב..

מותר לי

New member
אם הייתי יכולה לאמץ...

מייפל מידי קנאית בשביל זה
אפרופו מייפל- היום היא נתקעה על עץ רימונים, עד עכשיו אני לא מבינה איך! הייתי צריכה להוציא החוצה שולחן ושלושה כיסאות אחד על השני בשביל לחלץ את המג'נונה הזאת! נראה לי כולם חשבו שיצאתי מדעתי

מה זה לא../images/Emo35.gif אני לא מאשר דבר כזה

מי שלא רוצה לבוא צריך לקבל ממני אישור בכתב

אני גם עושה את זה, אבל לא באוטו...

הגורה צמודה אליי. את מוזמנת להצמיד את שלך גם, במפגש... (קיוויתי לראות אותך דווקא)

מותר לי

New member
../images/Emo41.gifמה מביאים../images/Emo41.gif

את עצמכם, כי בלעדיכם לא יהיה מפגש
חד פעמי (כוסות קרים, צלחות שטוחות גדולות, מרקיות, סכו"ם, מפיות)
שתיה- מוגז, רגיל ומים (תשתדלו להביא לפחות בקבוק אחד, וכדאי מאד שתציינו כאן מה אתם מתכננים להביא כדי שלא ניתקע עם 50 בקבוקים של סבן אפ)
שימורים (מלפפונים, זיתים, תירס)
סלטים "מתוחכמים"
סלטים "לא מתוחכמים" (פושטים?
)
שקיות, אשפתונים, נייר כסף (לאריזות בסוף..)
סוכריות, עוגה...
מצלמות, שמיכות, גיטרה... מי שמגיע למפגש שירשום בבקשה מה בכוונתו להביא ע"מ למנוע כפילויות או חוסרים. ודבר אחרון- מבקשת מאד לא להביא חמץ לטובת אלו ששומרים
(אוהד, לך אני מרשה להחביא פיתות בתיק ולאכול אחרי המפגש) קדימה, לעבודה!

../images/Emo26.gif אני אביא:

נעים מאוד, אורן. 2 בקבוקי שתיה (אני אחליט מול המדף..), חומוס, סלט כרוב אדום. בקשות נוספות שאפשר למצוא בסופר?

מותר לי

New member
אני אביא...

שימורים- אחד מלפפונים אחד זיתים ואחד תירס אשפתונים שקיות מזון סוכריות 2 בקבוקים של מים מינרלים

אני מביא

את פני בובה , פאי (הכלבה, לא העוגה), שמיכה, שתייה- בירה הולך? יש אוכלי חמץ?

מותר לי

New member
יש אוכלי חמץ...

השאלה היא אם יש "לא אוכלי חמץ"... אני חושבת שכדאי את הבירה לשמור למפגש הבא, ולהסתפק מחר בקולה, אין לי רצון לפגוע ברגשות אלו ששומרים (אלא אם יתברר שיש לנו פורום פושע
)

בעקרון...

אני שומר ואני מניח שיהיו עוד (לא
), לי אישית אין בעיה שיהיה חמץ כל עוד אני לא מחוייב לאכול אותו
.

תיקון

אני מביא שתיה כשרה לפסח, את פאי ושמיכת פיקניק. לאחר בירור-פני בובה תגיע עצמאית אני מסיר ממנה אחריות.

או שלא תגיע

או שתבואו לדירה שלי ותוציאו אותי מהמיטה ותעשו את הפיקניק בכאילו פארק שליד הבית שלי, אם כל כך תזדקקו לי.

מותר לי

New member
קארין את מגיעה? ומי מביא סלטים?

יהיה נחמד אם מישהו יביא סלט ירקות (או ירקות ונחתוך במקום... אבל שמישהו יביא!!)
מי עוד חושב על להביא איזה סלט פושט או מתוחכם?
בובההה!!! לאן נעלמת! את אחראית על שני סלטים לפחות! שמעת??

NightElf

New member
זה אומר שאני אתעכב קצת

אבל אני אכין סלט מלפפון-עגבניה-חסה, סבבה? ואולי גם עוגיות נחמדות שאני אמצא בסופר. בנוסף אני אביא מצלמה. מי בטוח מגיע וישלח לי את מספר הפלאפון שלו כדי שאני אדע בדיוק איפה לאתר אתכם? קבענו שזה יהיה קרוב יחסית לרידינג? איפה שיש את מגרשי הטניס?

למעלה