המפגש

בטלקאפ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif.

לא שווה!!!!!!!! בר לא באה
. לא שווה!!!!11111[זה מוסף לעצב.. ה1].

../images/Emo31.gif

מישהו זוכר אותי
שניייייייייייייייייים בכל מקרה, ב20 וב-23 אני בעזריאלי, אז אינמצב שאני אבוא לעוד יום

Beautiful Scar

New member
שייגעצ../images/Emo99.gif

אבל יש לך לב מפלסטיקקקקקקק באמת תודה רבה לךךךך שהרסתתתת לייייייי אתתתתת הההההההיייייווווווווווווםםםםם חשבתי ששמעתי אותך בוכה! אבל כנראה שטעיתי! חלמתי שראיתי אותך מרגישה! אבל יש לך לב מפלסטיק! באמת תודה רבה לך!! שהרסת לי את היוםםםם "בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אליך עלי למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפניך ואת הלכת אני לבד עושה ביד!" "ואתת תהיי דיילת באל על והטייס של המטוס יתקע לך אגודל! וזה עצוב ששוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים!" "ניכנסת אל הטירונות! פתחו לך ת'תחת! כמו בחדר ההיתעלמות! אתה רוצה מקלחת! המפקד הבנזונה! דפק לך תמוח! מתגעגע להורים! אתה רוצה לברוח! ושתצא מהצבא! תחזור אל הגיטרה! תאכזב את המשפחה!! איזה ילד חרא! החברים לא מבינים! החברה לא זזה! ואתה יושב מפסוטטטטטט לא תחזור אל עזה!" וכו' וכו'

Beautiful Scar

New member
../images/Emo31.gif אחותי בסוף לא הולכת../images/Emo3.gif

תיכננתי לממן עליה את ההוצאות @_# איזה ז ז ב ע

eyaldar

New member
כן חח נראה לי מוזר כזה

אתמול היה 101 תגובות פתאוןם עכשיו 58 :O

הממ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo163.gif

עכשיו בני שיכנע אותי לבוא.. חח אז אני אנסה כמה שאני אוכל להגיע.. אבל זה בכלל לא בטוח...

../images/Emo45.gif

אני עכשיו בבית ספר לא עדיין אין לי מחשב אי אפשר להאמין אפילו לבית ספר שלי יש אינטרנט רק לי לאאאאאאאא!!!!!!!!!!
טוב אז ככה אני באה למפגש עם חברה שלי אם לא איכפת לכם אז ניפגש בסוכות יאללה בייייייייייייייייייייייייייייי ד"ש לכוווווווווולםםםםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo45.gif

אני עכשיו בבית ספר לא עדיין אין לי מחשב אי אפשר להאמין אפילו לבית ספר שלי יש אינטרנט רק לי לאאאאאאאא!!!!!!!!!!
טוב אז ככה אני באה למפגש עם חברה שלי אם לא איכפת לכם אז ניפגש בסוכות יאללה בייייייייייייייייייייייייייייי ד"ש לכוווווווווולםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה