כתבת ואני מצטט: "יש טעם לפורום הזה חוץ משטויות?" זה באמת נראה לך ביקורת?!?
Y yoyoyud New member 16/7/05 #21 כתבת ואני מצטט: "יש טעם לפורום הזה חוץ משטויות?" זה באמת נראה לך ביקורת?!?
A afon New member 17/7/05 #22 ברור שזו ביקורת היא סתם לא מועברת בטוב טעם. אם כל פעם שהייתה פה הודעה חסרת טעם היית מוחק אותה, אז הייתי מליונר. שמא יש סיבה אחרת למחיקת ההודעה?
ברור שזו ביקורת היא סתם לא מועברת בטוב טעם. אם כל פעם שהייתה פה הודעה חסרת טעם היית מוחק אותה, אז הייתי מליונר. שמא יש סיבה אחרת למחיקת ההודעה?
ב בטריה New member 17/7/05 #23 טעות בביטוי... אם על כל פעם שהייתה פה הודעה חסרת טעם ו היית מוחק אותה הייתי מקבל שקל, אז הייתי כבר מיליונר. אתה משמיט מילים חשובות וקשה להבין ככה.
טעות בביטוי... אם על כל פעם שהייתה פה הודעה חסרת טעם ו היית מוחק אותה הייתי מקבל שקל, אז הייתי כבר מיליונר. אתה משמיט מילים חשובות וקשה להבין ככה.
A afon New member 17/7/05 #24 תאלץ להתמודד אם זה מפריע לך אתה מוזמן לשלוח מסר אישי, אין זה עניינו של הפורום. עד אז אתה מוזמן להישאר בשקט.
תאלץ להתמודד אם זה מפריע לך אתה מוזמן לשלוח מסר אישי, אין זה עניינו של הפורום. עד אז אתה מוזמן להישאר בשקט.
Y yoyoyud New member 18/7/05 #25 אתה צודק, זה אכן ביקורת זו אינה ביקורת מועילה, וכן היא חסרת טעם, וגם משמיצה את מה שאנחנו את מה שאנחנו עושים בפורום (לא אנחנו לא חושבים שזה שטויות) אם אתה חושב שזה שטויות אז בו ואו תעשה משהו לשנות את זה, או שתעזוב כמו שבאת.
אתה צודק, זה אכן ביקורת זו אינה ביקורת מועילה, וכן היא חסרת טעם, וגם משמיצה את מה שאנחנו את מה שאנחנו עושים בפורום (לא אנחנו לא חושבים שזה שטויות) אם אתה חושב שזה שטויות אז בו ואו תעשה משהו לשנות את זה, או שתעזוב כמו שבאת.