המפגש

yoyoyud

New member
../images/Emo41.gifהמפגש../images/Emo41.gif

המפגש יתקיים בעזריאלי, ביום שני ה1.8, בשעה 12 בבוקר (מקום מדיוק נקבע יותר מאוחר) המפגש יהיה כמתוכנן של שלושת הפורומים: לד זפלין, אירוסמית' ורד הוט צ'ילי פפרז. בהתחלה נהיה לכמה זמן שנרצה ביחד, וכשנרצה נתפצל וכל פורום ימשיך את המפגש לבד. אלה שלא יכולים להגיע למפגש (עומר, כפיר ואופיר), אל תדאגו, בתחילת נעשה עוד מפגש רק לפורום שלנו
. יהיה כיף תבואו!
מי שמתכוון לבוא למפגש שיעשה
, (ומי שלא שיעשה
יגיד למה...)

hodaya17

New member
מה????

עדיף כבר לקבוע במועד אחר שלא קשור לאירו ורד הוט....מה הטעם להיפגש כשיודעים מראש ששלושה אנשים לא מגיעים....? אפשר לקיים תמפגש בסוף אוגוסט....ואז גם עומר וכפיר יבואו ויש מצב שגם אופיר?(מתי את חוזרת?)

yoyoyud

New member
אפשר לעשות שני מפגשים...

האחד לפי התאריך שמתאים לכולם, ואחד משותף לשלושת הפורומים. מי שיכול ורוצה, שיבוא למפגש המשותף, וגם למפגש רק של הפורום שלנו. ומי שלא יכול שיבוא רק למפגש של הפורום שלנו. אם לא ירצו לבוא אנשים למפגש המשותף, אז נפרוש ממנו ונעשה רק מפגש של הפורום שלנו. כלומר - המפגש המשותף הוא אופציה. fair enough

jimorrison

New member
לא.

כמפגש המשותף יכול לקפוץ לי. אני מעדיף לראות את האנשים שבפורום שלנו ורק אם זה יוצא בסדר אז גם את האנשים מהפורומים השונים

hodaya17

New member
זה דווקא נשמע לי הוגן.....

מה זה מפריע לך שיש שני מפגשים? תבוא רק לשלנו....

jimorrison

New member
זה לא מפריע לי

אבל אני רוצה מפגש שיהיה נוח לכולם מהפורום

yoyoyud

New member
נו יהיה כזה....

ויהיה עוד מפגש, משותף שלא קשור.. (וכנראה הוא מתבטל...)

שמיקי

New member
מעין צודק... ואני אמרתי את זה כבר

אנחנו לא צריכים ללכת לפי הרצון של הפורומים האחרים, שיקפצו מצידי קודם נעשה מפגש שלנו, שלו נמצא תאריך ושהוא יהיה מסודר יותר, ואח"כ אם בא לכם תעשו עם עוד פורומים, אלא אם תמצאו תאריך שטוב לכולם... למרות שמצד שני תמיד יהיה מישהו לא מרוצה..

hodaya17

New member
../images/Emo35.gif

אממ אני לא יודעת מה נסגר איתי....כי שכן שלי אמור לסדר לי עבודה אחרי ה20 אז רוב הסיכויים שאני לא אוכל לבוא אם זה בתחילת אוגוסט.....

Kfiriboy

New member
תבין זה ככה אצלי:

לא אמרתי "לא בא" פשוט אמרתי עובד- לא בא לא עובד- בא

yoyoyud

New member
המפגש המשותף התבטל.

צריך למצוא תאריך שכולם יכולים. את זה אני משאיר לכם...

yoyoyud

New member
afon,

אם הפורום נראה לך מיותר, למה אתה נכנס אליו? יש לך הצעות למשחקים, או לכל דבר רלווטי לכותרת של הפורום, אז בבקשה. (ובהצלחה לכל מי שעושה ברגעים אלו את המועד ב', אני הולך לבדוק את התשובות...)

afon

New member
לא אהבתי

למחוק הודעה סתם? אחת היציאות הרעות שלך... מילא הייתה לך סיבה טובה, אבל רק בגלל קצת ביקורת? -הפורום לא נראה לי מיותר בכלל -אני נכנס בתקווה למצוא טיפת תוכן על לד זפלין -אם יהיה לי אני מבטיח לשתף את הקולקטיב

למעלה