המפגש

נירהמ1

New member
גברברוש ...../images/Emo39.gif

עם כל כך הרבה נשים אתה דואג שמא תפריע? ההיפך הן יפנקו אותך כל כך, שלא תרצה ללכת.

גברבר יקר, לי לא משנה גיל, צבע, גזע

אבל אם כבר אתה מדבר ככה, אז יש כמה אפשרויות בחירה לאיך שאתה נראה וזאת הראשונה

נירהמ1

New member
../images/Emo12.gifגברבר - למה אתה מתכוון?../images/Emo4.gif

אתה בן 15, 50, 75? האם אתה שחור? אדום? או צהוב? האם אתה מגזע הקופים? נמק ופרט!

נירהמ1

New member
לי נראה שהגברבר הוא בעצם../images/Emo98.gif

נקבה... הוא סתם עובד עלינו בעיניים. ובטוח שאנחנו נשב על כיסא כי אנחנו פשוט מכירות אותו/ה.

אז ככה

האמת שהייתי יכול לתת לעצמי שם גברברית וזהו אבל אני כותב את האמת ורק את האמת. ולשאלתך אני בן 25 ובפעם האחרונה שבדקתי היה לי משהו בין הרגליים וזה לא היה חור מפטיח לכם !

תמונות בהמשך

אני אגלה כאן את הסוד הגדול ! אתן יושבות ? עכשיו אפשר לומר אני חרדי... זהו הוצאתי את זה אחחח

r66

New member
חחח so what../images/Emo35.gif

גם ליאתוש שלנו חרדה (שלא נישאר בלי תמונות פורנו
).. אז מה, בשבת לא ניפגש
אז.......... מה דעתכם להפגש ביום חמישי הקרוב, 27.11 בשעות הבוקר, נאמר באיקאה?????

נירהמ1

New member
טוב ישבתי...../images/Emo39.gif

אז לא תיפגש עם רנה באיקאה? ולא תיפגש איתנו במפגש הפורום?
אני חושבת שמאוד נתאכזב. פשוט הפכת לחלק מההוואי של הפורום הזה.
אל דאגה! בחברתי לא תרגיש מאויים אני חתיירית.

טוב

אתן ממש מחממות את הלב אכן לא טעיתי כשבחרתי את הפורום הזה לביתי. אבל נא לא לבנות על זה שאני יגיע זה תלוי באומץ שיהיה לי באותו יום, שזאת עליכן לדעת גברבר הפורום הוא מאד ביישן...

הסברים

הסיבה שאני כותב כאן אינה בגלל שאני מחפש צומי וגם לא בגלל שאני עקר בית. הסיבה היא פשוטה, אהבתי את הקלילות ואת ההומור ששזור בכל הודעה והודעה. הייתי יכול להיכנס בניק נשי אבל מנסיון זה לא עובד. אז החלטתי לנסות בניק הנוכחי ואני נהנה מזה אם זה מפריע למישהי אין לי בעיה לחזור להיות קורא פאסיבי אבל אני תמיד יקרא את מה שאתן כותבות אני פשוט מכור לפורום הזה ולנשים הנכבדות והמתוקות שכותבות כאן.

למעלה