"במצעד הפזמונים השנתי, ראשונה דליילה"
M me123 New member 5/9/08 #1 ../images/Emo41.gifהמסיבה../images/Emo41.gif שתדעו שפספסתם סתם! אני ארשום פה את השירים עד שאני ארדם בגלל המוזיקההה!!!!!!! גל גל המוזיקה.... בגלל המוזיקההה!!!!!!! גל גדל גדל גל גדל גדל גל גדל גדל גל גדל גדל גלגלגלגלצ!
../images/Emo41.gifהמסיבה../images/Emo41.gif שתדעו שפספסתם סתם! אני ארשום פה את השירים עד שאני ארדם בגלל המוזיקההה!!!!!!! גל גל המוזיקה.... בגלל המוזיקההה!!!!!!! גל גדל גדל גל גדל גדל גל גדל גדל גל גדל גדל גלגלגלגלצ!
M me123 New member 5/9/08 #3 אמילי קרפל - נמשים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שעות ארוכות של בטלה, חוסר מעש, ובהייה בתקרה דרושה לכל אדם יצירתי כדי שיוכל לפתח רעיונות
אמילי קרפל - נמשים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שעות ארוכות של בטלה, חוסר מעש, ובהייה בתקרה דרושה לכל אדם יצירתי כדי שיוכל לפתח רעיונות
ה ה 1 והיחיד New member 5/9/08 #6 חתכו את הסוף של נמשים../images/Emo46.gif ועכשיו רית'ם איז אה דאנסר המקורי
M me123 New member 5/9/08 #7 Snap! - Rythem Is a Dancer רק התחיל - ואני כבר יותר אוהב את הגרסא הזו(המקורית) מאשר את השנייה של שנה שעברה
Snap! - Rythem Is a Dancer רק התחיל - ואני כבר יותר אוהב את הגרסא הזו(המקורית) מאשר את השנייה של שנה שעברה
L limors2 Well-known member 5/9/08 #16 קרן פלס?........./images/Emo4.gif איזה מכוער " " כשמקלידים אותו, שמתם פעם לב?