המלצות!

Cherub Rock

New member
../images/Emo45.gif

דווקא לאקווהלאנג התחברתי בערך מהשמעיה השניה, לא לקח הרבה, אלבום מעולה...

Welsh

New member
ג'טרו טול אחת הלהקות היותר גדולות

לא היה אלבום אחד שלהם שלא אהבתי משמיעה ראשונה (חוץ מThis Was שעד היום אני קצת מתקשה להתחבר).

Ronnie O

New member
../images/Emo41.gifאז גם לי יש המלצה../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

לא בתור חובבת פלמנקו, אלא בתור חובבת רוק- באלדי אולייר הוציא דיסק חדש. מעולה!!! ומי שאוהב להקשיב לנגני גיטרה טובים- יתרשם ממנו מאוד... כ כן, אני יודעת שהוא מנגן שם פלמנקו, אבל הוא גיטריסט מדהים!!! (וכן, אני מודה- זה קצת ךא קשור לפורום
)

Welsh

New member
שב מהמתים../images/Emo3.gif

14 אוקטבות - 14 אוקטבות יוני רכטר ואבנר קנר רקחו אלבום מגוון ומשעשע שמזכיר בסגנונו את Steely Dan (שזה לא דבר רע). שירים שאינם לוקחים את עצמם ברצינות כגון "אומקא גומקא" ו"הסבון שבמקלחת" מנוגנים לצד קלאסיקת יום הזיכרון המרגשת "דמעות של מלאכים", הלחנה לשייקספיר לצד יצירות אינסטרומנטליות, פשוט אלבום מגוון וכיפי, אם אתם מכירים את "סטילי דן" ואהבתם, לכו על זה, לא תצטערו, אם אתם לא מכירים, תדמיינו לעצמם סגנון שהוא לא בדיוק ג'אז, לא בדיוק פופ\רוק, משהו עדין שמרקד על הגבולות הללו ולוקח קצת מכל סגנון. ראוי לציין שרכטר, יוצא כוורת, הביא עימו לשם סיוע את אלון אולארצ'יק, מאיר פניגשטיין ואת אפרים שמיר, בנוסף לאלו גם לשלמה גרוניך יש חלק באלבום. The London Howlin' Wolf Sessions "הזאב המיילל" אגדת הבלוז, זה שכל המיק ג'אגרים וכל הג'ימי פייג'ים שמעו תקליטים שלו בגיל 15, משתף פעולה עם אריק קלפטון, סטיבי ווינווד, ביל ווימן וצ'רלי וואטס (ורינגו סטאר אבל עזבו שטויות
). האלבום הזה הוא פיסת היסטוריה, הוא הנציח מפגש בין ענק בעבר (שמפגיז ביצועים) לענקים בהווה, מספיק לשמוע את רצועת ה-reharsel בה קלפטון מציע ל"זאב" לנגן על אקוסטית ככה שהם יוכלו לעקוב אחריו ולנגן יחד איתו כדי להרגיש את יראת הכבוד שיש כלפי הבחור. אני חושב שזה יהיה מיותר לכתוב שהביצועים לשירים הם מעולם אחר, כולם עושים מה שהם יודעים והם עושים זאת היטב, הסולואים, הקצב, העברת התחושה... הכל פשוט... קשה לי למצוא מילה מתאימה יותר מאשר-מושלם. Them - The Story Of Them אוסף מרשים של להקת הרית'ם אנ' בלוז האירית בניצוחו וקולו של ואן מוריסון, אני לא יודע אם זה מתאים לכל אחד, אבל אני נדלקתי על זה משמיעה ראשונית, קולו העוצמתי של מוריסון והניגון המחשמל של הלהקה עשה לי את זה באופן קשה. אהבתם את האנימלס? (ולא, להנות לשמוע את "בית השמש העולה" זה לא לאהוב את האנימלס) אתם חייבים את זה לעצמכם, קאברים מקפיצים ומשובחים לצד שירים מקוריים ולא פחות טובים.

Anuerysm

New member
לפני בערך שבועיים שמעתי לראשונה את

Fire And Water של פרי משום מה בא לי חשק לשמוע אותם שוב אחרי שלא שמעתי אותם מאז אז קיצר, להקת בלוז רוק מדהימה, אמנם לא אגדיים בנגינתם אבל יודעים ליצור מוזיקה פול רוג'רס הוא המנהיג (?)

Anuerysm

New member
עוד שני אלבומים שקניתי היום

הראשון הוא Wheels of Fire של קרים, שזה אלבום חצי סטודיו חצי הופעה, בסטודיו יש שירים ענקיים, בין השאר ווייט רום שבטח מכירים פה כבר כולם, השירים האחרים הם פחות רוק מהאלבומים הקודמים אבל יש כמה יצירות מופת שם השני הוא Super Session של שלישיה בשם בלומפילד, קופר וסטילס, החבר'ה מג'מג'מים להם בכיף, אבל זה יותר מזה, לא יודע, יש כמה אלבומים שמשנים את ההסתכלות שלי על באס וגיטרה, זה אחד מהם ללא ספק רוק בלוז בשיאו

Welsh

New member
אחי, קנית 2 אלבומי מופת

כל דבר של קרים הוא מצוין וWheels Of Fire לא שונה, אלבום גדול, על שני חלקיו, ברוס את קלפטון את בייקר לא יכולים לפספס. Super Sessions גם הוא יצירה ענקית, הלבנבנים הללו עושים בלוז לא פחות טוב מקוטפי הכותנה של שנות ה30
מה אתה אומר על איך שהחבר'ה עשו דילן? עוקף את השיר המקורי בהליכה לאחור.

Anuerysm

New member
סך הכל, זה שהם עקפו ככה את דילן

זה בגלל שלדעתי, דילן הוא מלחין גאוני, אבל מוזיקאי.. אה.. וכן שני האלבומים ענקיים

Anuerysm

New member
הא, קצת התאכזבתי מהלייב

חוץ מקרוסרואודס המפורסם והקאבר (שכל להקת רוק בעולם כבר עשתה) לספונפול די משעמם, אנלא מסמפט סולואי תופים זה יותר הופעה שצריך להיות בה

Welsh

New member
תן לזה עוד כמה שמיעות

אני חולה על ההופעה הזו, עשו שם ג'אמים היסטריים, שזה אחד מהמאפיינים של קרים, לקחת שיר של 3 דקות באולפן ולהפוך אותו לשיר של 16 דקות בהופעה. בקשר לדילן, תגיד מה שתגיד אבל לא חסרים שירים שהביצוע שלו אליהם לוקח את האחרים.

Anuerysm

New member
כי הרבה להקות סתמיות עושות לו קאברים

וגם להקות זקנות במיוחד שנזכרות בשנות ה90 לעשות לו קאבר

Anuerysm

New member
אני יודע אני יודע, יש להקות שלמות

שחיות מקאברים שלו (בירדז למשל), אבל אתה אמרת שיש מקרים שדילן יותר טוב מהקאבר,

Welsh

New member
ואני לא חוזר בי

הגירסא של דילן לlay lady lay היא הגירסא הכי טובה ששמעתי לשיר כנ"ל לגבי blowin' in the wind ו don't think twice ואחרים. אגב, לכתוב שהבירדז חיו רק מקאברים של דילן זו שטות, כן הם עשו לו לא מעט קאברים, בטח יותר מהלהקה הממוצעת, אבל יש להם גם זכות קיום בזכות עצמם, אני לא יודע מה ההכרות שלך איתם אבל כדי שתעמיק אותה

למעלה