המלצות

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifהמלצות

אפשר המלצות לשירים שמבוססים על סיפורים אמיתיים

epitaph

New member
אני אזרוק כמה...

תגידי אם זה הכיוון: Bob Dylan - Hurricane (על המתאגרף שזה היה הכינוי שלו שהופלל ברצח) CSN&Y - Ohio (הריגת ארבעה סטודנטים ע"י המשמר הלאומי בהפגנה נגד המלחמה באוהיו) Deep Purple - Smoke on the Water (ההקלטות לאלבום, והאירועים שקדמו לה) King Crimson - Happy Family (ההתפרקות של הביטלס)

Icegirl11

New member
אני אישית מציעה לך לפנות לפורום

זיהוי שירים, תפתחי נושא ויתנו לך מלא שירים. באמת. פה לא ממש יעזרו, כפי שאת רואה הפורום ממש יבש כמו הנגב.

epitaph

New member
קצת בעיה כי אין לי מושג מה הטעם שלך

אבל הנה עוד כמה, הפעם רובם ישראלים: ברי סחרוף - 77 ברי סחרוף - כמה יוסי להקת פיקוד המרכז - גבעת התחמושת פורטיס(חרוף) - שקיעתה של הזריחה אריק איינשטין ושלום חנוך - הבלדה על יואל משה סלומון יהורם גאון - השר משה מונטיפיורי דיוויד ברוזה - Padre Coraje קלאסיקות...

FIRE GODDESS

New member
הטעם שלי זה

שירים באנגלית ורוק...לא משנה איזה כל מה שיש לכם בראש

The Miller

New member
למרות

שמוזכרים דברים שקראו במציאות ב77 וכמה יוסי מושפע מאד ומתאר את הילדות של סחרוף. הם לא מספרים סיפור שקרה...

epitaph

New member
הילדות של ברי זה לא סיפר שקרה?

77 זה לא תיאור של מה שקרה באותה שנה?

The Miller

New member
אבל

הוא לא מספר סיפור שקרה לו בילדות, הוא פשוט אומר כל מני דברים שקשורים לילדות שלו

electric blues

New member
יש המון...

יש גם את runaway train לא זוכר של מי אבל זה שיר ממש יפה... (אוף מעצבן ששכחתי את שם הלהקה...) יש הרבה סוגים של שירים... גם the prooper של איירון מיידן (על קרב מפורסם בין הרוסים לאנגלים במאה ה19 שבגללו יצא לחיל הפרשים הבריטי שם עולמי כזה טוב) השאלה היא לאיזה סוג של סיפורים את מתכוונת? כי גם שיר שמישהו כתב על איך שהוא פגש את אשתו יכול להיות על סיפור אמיתי... שירים על מלחמות וככה נחשבים? כי אז הייתי ניותן שניים מעולים של הנדריקס והאמת שעוד הרבה... יש גם שירים כמו all my love- led zeppelin tears in heaven-eric clapton שהזמרים כתבו על הבנים שלהם שמתו אבל אני לא יודע אם לזה התכוונת... יש הרבה בלדות איריות... ויש גם שירים בעברית אז תני כיוון יותר מדיוק ואני אוכל לענות יותר לעניין...

oneman2

New member
Bloody Sunday

אין יותר טוב מזה... בעצם יש, אבל מה זה משנה? יש גם את דני של משינה (מבוסס על החבר של שלומי ברכה, אם אני לא טועה)

joshua25

New member
Shine On You Crazy Diamond

של הפינק פלויד, על הסולן הראשון של הלהקה, סיד בארט, שהשתגע בעקבות צריכה סמים מוגזמת.

למעלה