ל לי לו ש New member 9/9/07 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ולאמהות לא עובדות
ב ברור שזה אני New member 9/9/07 #38 ../images/Emo6.gif תלוי כמה מנוסות . באיזה שהוא שלב התשלום הוא הפוך ..
S soofgania New member 9/9/07 #42 אתה צריך להשתפשף הרבה כדי להכיר אותי מי התעצבן? דוקא הסכמתי איתך אמרתי ש.. בחורה צועקת אונס וזקנה צועקת הו נס קפיש?
אתה צריך להשתפשף הרבה כדי להכיר אותי מי התעצבן? דוקא הסכמתי איתך אמרתי ש.. בחורה צועקת אונס וזקנה צועקת הו נס קפיש?
Y yaeli היחידה New member 9/9/07 #23 ורק עכשיו שמתי לב לטעות כתיב.. כתבתי חברים לעבודה שלא במקום "שלו"!! איך לא תיקנתם איך??
Y yaeli היחידה New member 9/9/07 #17 שחקנים לא מוכרים... בכל אופן לא לי...חוץ מעירית קפלן שהיא מדהימה!!!!!!! והיא בכלל לא שמנה,המצלמות עושות לה עוול
שחקנים לא מוכרים... בכל אופן לא לי...חוץ מעירית קפלן שהיא מדהימה!!!!!!! והיא בכלל לא שמנה,המצלמות עושות לה עוול
N Natalila New member 9/9/07 #18 כן הא../images/Emo35.gif זה המ שאני אומרת כשאני רואה וידיאו מאירועים שאני מופיעה שם "מצלמה מוסיפה 5 ק"ג"
כן הא../images/Emo35.gif זה המ שאני אומרת כשאני רואה וידיאו מאירועים שאני מופיעה שם "מצלמה מוסיפה 5 ק"ג"