המחליף The Replacement 5x03 |*

Lady of Buffdom

New member
גם אמא שלי אומרת את זה

איזה חוסר טעם! הבחור מושלם! או במילים אחרות
פצפון לאנג´ל 3X03 ג ם א נ י כ ו ת ב ת ס פ ו י ל ר י ם ! Mmmmmmm.... Angel...

ANGEL N

New member
ספויילר לעונה החמישית בהודעה של דרו

תחת הנושא : "לא אני די בטוחה שזה לא העניין"

ANGEL N

New member
נכון אבל את זה אנחנו מבינים בסוף ..

הפרק. אנחנו לא יכולים לדעת מה הדמויות מרגישות (על עוד אנחנו לא שומעים את הרגשות שלהם/או הן מדברות על זה) ולכן אנחנו מסיקים את הרגשות בין באפי לריילי לפי ההתנהגות שלהם. אין מה לעשות ההתנהגות שלהם היתה התנהגות אופיינית לזוג אוהב בן 20, אבל היופי בפרק הזה הוא שכל הפרק הראו לנו את השוני בין שני הזוגות באפי וריילי מול זאנדר ואניה, ובמשך כל הפרק אנחנו חושבים שהזוג שמתפקד כמו שצריך הוא באפי וריילי ומולם הזוג זאנדר ואניה שלא ממש מראים אהבה וחיבה (שימו לב לויכוחים בינהם, המריבה - זה נכון שגם האוהבים רבים אבל פה זה פשוט בולט יותר לצד השני). בסופו של דבר אנחנו מבינים בסוף הפרק שהאהבה האמיתית כאן היא באמת של אניה וזאנדר ולא של ריילי ובאפי (לפחות לפי המחשבות של ריילי), וזה מראה לנו עד כמה ההתנהגות במקרה הזה היא לא קובעת. יש לזה שם בעולם הספרות, אבל שכחתי אותו... בקיצור יש כאן דרך מאוד יפה של דרך להראות אהבה בניגוד של הניגוד בדיעבד (משפט מסובך ביותר שאני בקושי מבין... פחחחחחחחח)

ד י י ז י

New member
אני חושבת שזה ended

כי בכישוף אחר שלה היא אומרת: "as thise words are spoken, let the spell be broken" אני חושבת שזה היה ב-something blue (כן, אז אני זוכרת חלק מהכישופים של ווילו.. זה לא אומר עליי כלום! *ממשיכה בחיה בהכחשה*)

ד י י ז י

New member
../images/Emo9.gifשאת בדיוק כמונו.

בעצם רובנו, הרוב כמונו, השאר סתם שפויים...

14מתן

New member
חיחיחיחיחחי אהבתי את שווילו אמרה

"La la, I´m on my way to Xander´s"
אני רואה חתימה חדשה...

Buffybot

New member
a doodle ../images/Emo6.gif

נדבקתי לזה בזמן האחרון ואף אחד לא מבןי מה אני אומרת! מכורה לזה! (לאחר שהצלחתי להגיד בעל פה את המשפט)

B a n j o

New member
תוכלי אולי

לחזור על המשפט? אני מנסה ומנסה ולא מצליח לשנן אותו....

Buffybot

New member
ווילו:

a doodle. i do doodle. you too. you do doodle too ואתה יודע, אני לא יכולה ממש "להגיד" את זה, זה בעיה באינטרנט
מתרגלים עם הזמן, לי עדיין יש בעיה לפעמים עם הסוף!

talrv

New member
Gingerbread

כשבאפי מוצאת את המחברת שלה עם הסמל שנמצא על הילדים...

talrv

New member
עם זה איכשהו הסתדרתי

אבל now that i know there´s something tio know, i can´t not know just because i´m afraid somebody will know that i know. you know? מבאפי VS דרקולה, יותר קשה מזה לדעתי.. והוא פשוט לא מצליח להיקלט כמו שצריך.. וגם יש לי איזה בעיה עם..
הציטוט של באפי מהתערבות: the... who whating how with huh? גם מתבלבל לי בראש.. ואת החתימה של SMGfan מתחילת עונה שישית אני אוהבת, אבל אני תמיד מפספסת כמה מילים שם באמצע.. כי זה מסובך להגיד את זה מהר וכל הכבוד לשרה מישל גלר שהצליחה לעשות את זה כמו שצריך..

למעלה