המועדון

• פותח הנושא halar
  • פורסם בתאריך

halar

New member
../images/Emo41.gifהמועדון../images/Emo41.gif

הלכתי לישון אצל חברה שלי ביום שישי-שבת בתל אביב אנחנו חברות מזה טובות היא החברה הכי טובה שלי ואני שלה אנחנו חברות כבר ארבע שנים. טיילנו בקניון עזראלי ואני קניתי חולצה מזה יפה למועדון שתיכננו ללכת אליו ביום שישי בערב, קניתי חולצת קולר כזו מכסף עם שחור חולצה מזה מהממת הלכנו ביום שישי בערב למועדון "התכלת" בנמל תל אביב הכניסה היא מגיל 20 ואני עוד לא בת 19 אפילו אבל לא עשו לנו בעיות בכניסה וחברת האבטחה במועדון היית החברה של נאור אז פחדתי לראות אותו שם מאבטח לא הלכנו לבד, הלכנו אני חברה שלי ועוד שלושה חברות שלה. נכנסנו למועדון הוא היה מפוצץ באנשים ובבני נוער בעיקר התחלנו לרקוד אני קצת התביישתי אל זרמתי עם כולם וכל שניה בנים נדבקים אלנו איזה קרציות הבנים שם חבל על הזמן התחילו עם חברה שלי ים של בנים ואיתי איזה שלושה בנים התחילו איזה אחד הזמין אותי לרקוד איתו אני סירבתי והוא התעקש לא וויתר בקלות אבל אני שוב סירבתי הוא היה חתיך אבל לא רציתי לרקוד איתו כי אני גם בככה מתביישת ולא רציתי להכיר עוד בנים מנאייקים אבל אחר כך קצת התחרטתי שלא הכרתי אותו אבל גבר בא גבר הולך גבר פוגע גבר זורק גבר מתחיל ואחריו יבוא עוד אחד. היינו במועדון עד השעה ארבע לפנות בוקר ואז לקחנו מונית עד לבית של חברה שלי הגענו אליה הביתה החלפנו בגדים והתארגנו לשינה לקח לנו שעה להתארגן נירדמנו בערך בשעה חמש לפנות בוקר וקמנו למחרת בשעה שלוש בצהריים ישנו 10 שעות. ביום שבת בצהריים קמנו שתינו, אכלנו והיתקלחנו ובמוצאי שבת הלכנו לקניון עזראלי טיילנו בקניון איזה שעתיים ואני קניתי עוד פירסינג לטבור מזה יפה וקניתי ארנק חדש ומחזיק מפתחות מזה מתוק וחברה שלי פיתחה את התמונות שלנו ביחד התמונות היו חמודות של שתינו ובשעה תשע וחצי תפסתי אוטובוס ונסעתי חזרה הביתה. אין לי ראש לשמוע כל מיני דברים לא אכפת לי מה עלי כולם אומרים עושה מה שאני רוצה בלי חשבון ובלי בושה לא עונה לכל שריקה משחקת לגברים אותה את העולם רוצה לכבוש אין לי דאגות בראש אני צוחקת על כולם כמו המלכה של העולם. אני שומעת רק שירים במזרחית נוסעת רק עם גג פתוח במכונית מתלבשת רק חשוף כי יש לי פוזה וגם גוף כמו השוקולד הגוף שזוף אני אוהבת כמו ציפור לעוף.

כיף לך!

יופי שנהנית,שמחה בשבילך. העיקר שהכל בסיידר ושהסוף שבוע עבר בשלום, תתחדשי על חולצתך החדשה וביי, הדרוש!!!

thebaby

New member
נשמע נהדר ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

איזה מוזיקה מנגנים שם
אני אישית דיי אוהב את מועדון האמנזיה אם מישהו פה מכיר... הוא חביב

בראשון, כן?

רצינו פעם לעשות משלחת לשם וללכת, אבל בסוף התברר שהיו מעיפים בבעיטה ילדים בגיל שלי... לא נורא, אני לא חובבת מועדונים כ"כ, מעדיפה להיות באווירה שקטה עם החברים

thebaby

New member
כן../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

בת כמה את
כאילו איזה כיתה
אני גם לא ממשששש חובב מועדונים. פשוט זה מועדון חביב. אפשר לשתות שם בסבבה...יש מוזיקה טובה... יש נרגילות חופשי. וכשיש אנשים אז לרוב הם נחמדים
חברים זה טוב. רק שזה משעמם לפעמים XD

אני בת 14 וקצת, כיתה ט'.

אני לא מעשנת, וגם לא אוהבת כל כך לשתות, אז אני לא בטוחה כמה הרבה יותר אני אהנה שם מאשר בבית של מישהו עם כל החברים. אם כבר אז בתיקפה, זה ממש נחמד

thebaby

New member
כיתה ט נכנסות לשם.../images/Emo101.gif

ואממ את יכולה מאוד להנות שם אם את אוהבת לרקוד... או מוזיקת רוק. זה כיף גם בלי כל השאר

gloom

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

אבל אני לא אוהב מועדונים כי כל הזמן נדחפים שמה ואז כואב לי הראש
אבל תשמעו פנינת חוכמה של הדג נחש "תבואו לעיר יש מסיבה נכנסתי פנימה שיר של משינה" פנינת חוכמה

ב'מת ט' נכנסים?

טוב נו, אולי יום אחד אני אלך. ומשינה חמודים, פה ושם הם ממש מעצבנים, וחלק מהחומר שלהם לא ממש מקורי אז אני לא יודעת אם להגיד שאני יכולה להעריך אותם מוזיקלית... אבל יש להם הברקות פה ושם, למשל השיר החדש "ואולי עכשיו" ממש יפה לטעמי
משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה

בנות מכניסים בכל גיל...

כמובן לא בהגזמה וזה תמיד תלוי במה את לובשת... ומשינה שולטייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thebaby

New member
אני בן.../images/Emo101.gif

אבל אם אתה רוקד אז אתה דוחף ולא דוחפים אותך
אני מניח אתה לא נכנס לפוגויים אם ככה.

sh53

New member
עושה רושם שהיה לך ערב שווה ביותר

ושניצלת את השהות אצל החברה שלך ב- 100%, כמה שיותר, וזה מצויין

למעלה