המדריך לקלריק

וואו, ממש כל הכבוד על ההשקעה! ^_^

אני ממליצה לטאגלן X= וכמו שביקשת, הערות: קודם כל אפשר להתחיל להעלות את ברכה [חח מוזר לי להגיד את זה ככה] רק אחרי שיש לך לפחות 5 נקודות על בלתי מנוצח. אישית אני גם חושבת שברכה צריך לבוא כולו אחרי שמעלים עד הסוף את בלתי מנוצח, כי זה הסקיל המביא הכי פחות לך אישית ויותר לפארטי, ואלה בדיוק הרמות שאתה כבר לא יכול לעשות PQ בלודי, וחלש מדי בשביל זאקום אז אתה מתאמן לבד בWARAITS ומה לא~ כמו כן, סתם אפשרות נוספת [ולא פופולארית במיוחד] לפארטי קלריק, היא במקום להשקיע 11 נקודות בחץ קדוש [מה שטכנית חסר תועלת...] אפשר להשקיע את 11 הנקודות האלה במג'יק ארמור שלא העלנו בכלל מהעבודה הראשונה. לבדו הוא חסר תועלת, וכנ"ל אם משקיעים בו 10 נקודות זה לא תורם לכלום. אבל אם משקיעים בו את כל 11 הנקודות הנותרות בסופו של דבר זה נותן לך 2 הגנה מעל ברכה. זו כמובן רק אפשרות ואני מעדיפה להשקיע את כל הנקודות בחץ קדוש, סתם כי זה כיף לירות אותו P= אגב אני קצת חולקת עליך על זה שרוצים קלריק לPQ ^^;; נכון צריכים פארטי קווסט ריפוי, אבל בשביל זה צריך רק קלריק אחד. ובמשחק מה לעשות קלריק זו עבודה מאוד [ויותר מדי] פופולראית. תמיד יש עודף קלריקים ודיי קשה להתקבל לPQ...כי פארטי מושלמת נחשבת שיש בה קלריק אחד, אסאסין אחד לפחות [עם עדיפות ליותר] ושאר הדמויות אפשר לבחור אבל עדיפות לדמויות שעושות נזק גבוה. בקיצור כדי שיהיה קל להכנס לפיקיו בתור קלריק צריך או להנהיג אותו, או להיות ברמות 45+ [ואת כל החרטוטידה הזו למדתי על בשרי T____T;] ואגב לאנשים שיש להם ספקות, טלפורט מלא הוא סקיל מצוין שעוזר המון ואני מאוד מסכימה שכדאי להעלות אותו לפני ברכה ובלתי מנוצח. במיוחד אם אתם מתאמנים בזומבי לופין ^_^ ובכן, בהצלחה לקלריקים מתחילים, ושוב כל הכבוד לכותב המדריך~! <מגילה/>

DirtySpirit

New member
אהמ

ברכה בכלליות יותר שימושי מבלתימנוצח, לכן אני מעדיף ככה. יש הרבה קלריקים שמעלים מרמה כלשהי כל פעם 5 בלתימנוצח ואח"כ 5 ברכה, עד ששניהם מתמקססים. אני לא מת על זה אבל למי שמעדיף גם ברכה וגם בלתי מנוצח עדיף לו לעשות ככה. מי שמעדיף בלתי מנוצח לפני ברכה, יכול פשוט להחליף את הסדר~ שמעתי על האפשרות של המג'יק ארמור, אבל כמו שאמרת יותר כיף חץ קדוש, והמג'יק ארמור לא באמת עוזר, וגם החץ קדוש לו- ככה שזה בחירה של השחקן מה הוא מעדיף.. בקשר למה שאמרת בפארטי- זה אמנם נכון, אבל בכל זאת יש הרבה פארטיס שצריכים קלריק, ובהרבה פארטיס גם רוצים שניים, לכן בכל זאת די קל להכנס לפארטי בתור קלריק בהשוואה לדמויות אחרות. ו.. תודה3:

קל להכנס? T_____T;

אם אתה אסאסין אז לוקחים אותך בלי שאתה מבקש. זה קל להכנס ]: -ממררת על כל הזמן שבוזבז בנסיון להכנס-

DirtySpirit

New member
אז כנראה זה רק אצלי;[

מרמה 40 ומעלה בערך, אולי קצת לפני, הייתי פשוט עומד בch 1 למעלה, עושה כמה הילים אפילו בלי לכתוב כלום והיו לוקחים אותי
אבל גם הייתי נכנס בשעות בלי הרבה שחקנים ככה ש.. אניוואי, בהשוואה לעבודות שהם לא סין, לקלריקים די קל להכנס.

טוב נו, אולי.

זה לא כאילו אי פעם הייתי קשת ._. פשוט שמתי לב איזה דמויות מנסים לחטוף קודם X= ולהכנס בשעות בלי שחקנים זה א-א-ב-ה. אפילו לא צריך טראק, אפשר להכנס חופשי ם_ם;

miss_t

New member
דעתי על המדריך../images/Emo26.gif

הכל נרשמם בצורה מסודרת ומוסברת מצויין, לא חסר כלום ואפשר להבין הכל. הייתי מוסיפה שבכלל לכל הקוסמים עדיף רק 1 בTELE שיגור (חוץ מfire) כי זה לא כל כך משנה / שימושי.... בנוסף- ל***פארטי קלריק*** עדיף קודם למקסס ריפוי (כמו שכתבת) ואז בלתי-מנוצח רק 5, ואז להתחיל למקסס bless- שזה תומך מאוד.... ברמות גבוהות יותר למקסס את ה mp eater (למרות שהוא מאוד מצויין- אבל זה לסולו קלריק טוב יותר)

DirtySpirit

New member
לא כ"כ מסכים

אני חושב שאת הTELE צריך למקסס כי הוא לוקח המון MP ברמות הראשונות שלו. ואני אישית מעדיף להעלות קודם MP איטר, כי בדר"כ בשלב הזה אתה מבזבז יותר MP ממה שיש לך, ואם אין לך MP איטר אתה פשוט צריך הרבה כסף לשיקויים

miss_t

New member
תגובה>>>

הTELE לא לוקח עד כדי כך הרבה MP, אם אני לא טועה זה 54 למשל- להעלות את זה ל -5 טלפורט חוסך אולי 12MP אבל המרחק נשאר אותו מרחק. כמו שאמרתי , MP איטר זה ממש טוב אבל אם אתה רוצה להיות פארטי קלריק אתה צריך Bless+heal. ככה אתה תומך בפארטי שלך הכי טוב (וכבר ראיתי קליריקים ממקססים Bless בשביל PQ לדוגמא). mp איטר עוזר לך אם אתה תוקף, אבל אם אתה תומך זה לא הכי שימושי.... לבזבז כסף לשיקויים- אמממ, טוב חוץ משיקויי Mp אין ממש מה לבזבז כסף- זה ידוע שקליריקים עשירים (בעיקר בזכות הHEAL שהם לא צריכים HP), אז חלק מהכסף ילך לשיקויי Mp - 300 בתוך שיקוי, עד שיהיה מספיק MP ברמה 45+ שאפשר יהיה להשתמש בשיקוי הורוד exlier. בכל מקרה- לי אין פארטי קלריק, וזו רק דעתי אם מישהו באמת רוצה להיות תומך/פארטי קלריק.

DirtySpirit

New member
מנסיון

לPQ רוב האנשים צריכים רק היל, לא היל+בלס..וTELE כן לוקח הרבה MP כשמשתמשים בו בקביעות

miss_t

New member
אמממ

אולי ממה שאני מכירה ורואה דווקא התחילה דרישה לbless... tele לא לוקח המון- משתמשים בו 2-4 פעמים כדי להתרחק ממפלצת או שיש מפות ארוכות- בנסיעה מלודי/אורביס ככה שאח"כ יש זמן המתנה שבו הMp עולה, ולקוסמים- בהמתנה הMp עולה מהר מאוד... טוב נו אני לא מנסה לשכנע או משהו לפי דעתי לא צריך יותר מ1 טלפורוט זה פשוט מבזבז skill points שיכולים ללכת למקום אחר(חוץ מקוסמי אש שצריכים את זה כדי לעשות את סקיל ה slow). ואצל קלריקים במיוחד אפשר למקסס את כל הסקילים עד רמה 70 אז לא צריך בכלל יותר מ 1 tele (לא בטוחה ב100% אבל כמעט בטוחה שזה ככה)

miss_t

New member
אוקיי לא טעיתי עם הסקילים

למשל במקום זה: ריפוי מקס(30), אכלן מנה מקס(20), שיגור מקס(20), ברכה מקס(20), בלתי מנוצח מקס(20), חץ קדוש 11. אפשר ורצוי לעשות ככה: ריפוי מקס(30), אכלן מנה מקס(20), שיגור מ(1), ברכה מקס(20), בלתי מנוצח מקס(20), חץ קדוש 30.

אני מסכימה עם דירטיספיריט

טלפורט לוקח 60 ברמה הראשונה, וזה _המון_ בייחוד כשרעיון הוא להתאמן מהר ואתה פשוט מסתובב בכל המפה עם טלפורט. זה הייתרון האדיר של הסקיל וזו הכוונה. ואגב כשמעלים אותו עד הסוף זה מוריד את הMP שהוא לוקח בחצי וגם כן מגדיל את מרחק השיגור. למען האמת זו בעיה דיי רצינית כי הרבה מתחילים בטוחים שנקודה אחת בטלפורט תסדר אותם וזו טעות דיי רצינית שמחלישה בהרבה. /= טלפורט מלא עוזר לא פחות ואפילו יותר מאשר ההיייסט של הגנב. ואם לא להעלות את טלפורט רק בשביל שיהיה HOLY ARROW זה יותר מזיק מאשר עוזר, כי טכנית ההולי ארואו עוזר רק בKNOCK BACK וישר על העבודה השלישית שיינינג ריי מעפיל עליו. קיצר הוא לא שווה את זה ._. אני יודעת שהגיון יבש מכתיב שנקודה אחת בטלפורט מספיקה, אבל ברצינות תדברו עם קוסמים ברמה גבוהה ורובם יסכימו שטלפורט מלא זה נהדר והכרחי. [= לגבי הבלס כ"כ מוקדם~ אם כל הקטע הוא בשביל לעשות הרבה PQ אז באמת עדיף MP איטר. בלס יותר מועיל לאנשים אחרים מאשר לך, ואף אחד לא יודע איזה סקילים יש לך כשמצרפים אותך למסיבה בכל מקרה. שלא נדבר על זה שכשמגיעים לאלישר אז MP זה הדבר שהולך ראשון וזה _הרבה_ כסף.. ;; השלבים שבאמת צריכים בלס זה כבר יותר בעבודה השלישית כשאתה נמצא עם דראגון נייט בלוסידות או בטאורוסים וכל מיני, והוא תוקף ואתה רק מרפא בכמויות P=

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

יצא לי להלחם כקלריק [למרות שאין לי אחד] בלי אכלן מאנה וטלפורט על רמה 1. בZ.Lupin היה נוראי, איבוד שיקויים מהיר ביותר XD אכלן מאנה נורא חשוב לקלריקים, אבל כלוחם בPQ העדפתי את הקלריקים שהעלו Bless לפני. אם אתה הולך עם זה עד הסוף כFull קלריק תומך, המאנה בא אחרי הBless

miss_t

New member
אוקיי אנשים ../images/Emo45.gif

שכנעתם אותי :] למרות שאני משתמשת מעט מאוד בTELE, יש מצב שאני אעשה בו שימוש עכשיו... לא חשבתי על להשוות סקיל של עבודה שלישית לholy arrow... בסה"כ חשבתי מה יהיה טוב לעכשיו, באימונים של כרגע... תודה על ההסברים שלכם, יש מצב שאני לא אשתמש בHoly arrow בכלל :] (תזכורת- יש לי קלריק רמה 54)

DirtySpirit

New member
לאלא

הכי גרוע זה לשנות בילד באמצע. אם כבר יש לך בילד מתוכנן ואת מעלה לפיו תיצמדי אליו ואל תשני גם אם הוא יהיה פחות טוב בעבודה שלישית, אני בטוח שתסתדרי איכשהו. העיקר לא לשנות בילד באמצע[אלא אם כן לא הגעת לשלב המשמעותי, אבל את 54 אז אני מניח שכבר הגעת]

miss_t

New member
אל דאגה....

אני לא משנה בילד או משהו יש לי בholy arrow 11, אני פשוט לא אמשיך להעלות אליו ברמות הבאות (תכננתי למקסס אותו) אני אפעל לפי הבילד הזה: ריפוי מקס(30)
, אכלן מנה מקס(20)
, שיגור מקס(20), ברכה מקס(20), בלתי מנוצח מקס(20), חץ קדוש 11. ברכה יש לי 4 או 5 אם אני לא טועה ובלתי מנוצח 12... אמממ תנו דעה- אני אמקסס עכשיו את הברכה ולאמקסס שיגור בסוף או עכשיו שיגור ואחרי זה ברכה? אני פשוט לא עושה הרבה tele...

למעלה