וואו, ממש כל הכבוד על ההשקעה! ^_^
אני ממליצה לטאגלן X= וכמו שביקשת, הערות: קודם כל אפשר להתחיל להעלות את ברכה [חח מוזר לי להגיד את זה ככה] רק אחרי שיש לך לפחות 5 נקודות על בלתי מנוצח. אישית אני גם חושבת שברכה צריך לבוא כולו אחרי שמעלים עד הסוף את בלתי מנוצח, כי זה הסקיל המביא הכי פחות לך אישית ויותר לפארטי, ואלה בדיוק הרמות שאתה כבר לא יכול לעשות PQ בלודי, וחלש מדי בשביל זאקום אז אתה מתאמן לבד בWARAITS ומה לא~ כמו כן, סתם אפשרות נוספת [ולא פופולארית במיוחד] לפארטי קלריק, היא במקום להשקיע 11 נקודות בחץ קדוש [מה שטכנית חסר תועלת...] אפשר להשקיע את 11 הנקודות האלה במג'יק ארמור שלא העלנו בכלל מהעבודה הראשונה. לבדו הוא חסר תועלת, וכנ"ל אם משקיעים בו 10 נקודות זה לא תורם לכלום. אבל אם משקיעים בו את כל 11 הנקודות הנותרות בסופו של דבר זה נותן לך 2 הגנה מעל ברכה. זו כמובן רק אפשרות ואני מעדיפה להשקיע את כל הנקודות בחץ קדוש, סתם כי זה כיף לירות אותו P= אגב אני קצת חולקת עליך על זה שרוצים קלריק לPQ ^^;; נכון צריכים פארטי קווסט ריפוי, אבל בשביל זה צריך רק קלריק אחד. ובמשחק מה לעשות קלריק זו עבודה מאוד [ויותר מדי] פופולראית. תמיד יש עודף קלריקים ודיי קשה להתקבל לPQ...כי פארטי מושלמת נחשבת שיש בה קלריק אחד, אסאסין אחד לפחות [עם עדיפות ליותר] ושאר הדמויות אפשר לבחור אבל עדיפות לדמויות שעושות נזק גבוה. בקיצור כדי שיהיה קל להכנס לפיקיו בתור קלריק צריך או להנהיג אותו, או להיות ברמות 45+ [ואת כל החרטוטידה הזו למדתי על בשרי T____T;] ואגב לאנשים שיש להם ספקות, טלפורט מלא הוא סקיל מצוין שעוזר המון ואני מאוד מסכימה שכדאי להעלות אותו לפני ברכה ובלתי מנוצח. במיוחד אם אתם מתאמנים בזומבי לופין ^_^ ובכן, בהצלחה לקלריקים מתחילים, ושוב כל הכבוד לכותב המדריך~! <מגילה/>