../images/Emo41.gifבהודעות- חלק ראשון
[בהודעות אין הדגשה וזה פחות מסודר], לכן מומלץ לקרוא את המדריך בקובץ הDoc המדריך לקוסם אש/רעל טוב, זה עוד חלק במדריכי-הקוסמים שלי. הוא עוזר בקוסמי האש/רעל(Fire/Poison Wizard). מקווה שתהנו. ~*~*~*~*~ איך הופכים לעבודה שנייה? כשהגעתם לרמה 30, לכו לאיש שהפך אתכם לקוסמים ברמה 8. האיש ייתן לכם מכתב.. תלכו מאליניה לכיוון פריון 3 מפות. תעלו הכי למעלה במפה ודברו עם האיש שנמצא שם, הוא יכניס אתכם למקום שבו תצטרכו להרוג שני סוגים של מפלצות, שכשתהרגו אותם הם יפילו כדורונים שחורים כאלו. אחרי שהשגתם 30 כדורונים הוא ייתן לכם מדליה. תלכו שוב לאיש שהפך אתכם לקוסמים ברמה 8, תנו לו את המדליה ואז תוכלו לבחור בין 3 אפשרויות לעבודה שנייה: Cleric- כומר Fire/Poisen Wizard- קוסם אש/רעל Ice/Lightning Wizard- קוסם קרח/ברקים הסבר כללי על קוסם האש/רעל קוסם אש/רעל, כפי שמובהר מהשם שלו, הוא קוסם שמשתמש במתקפות של אש ו/או רעל. קוסמי האש/רעל נחשבים לקוסמים הכי חזקים מבין הקלאס של הקוסמים, לפחות לפי הדמג'(נזק)- מבין שלושת סוגי הקוסמים יש להם את הדמג'(נזק) הכי גבוה. קוסם האש הוא גם הדמות שנהיית חזקה בזמן הכי קצר- קלריקים(ראה מדריך קודם) לא חזקים בעבודה שנייה כ"כ, והם צריכים לחכות לעבודה שלישית בשביל סקילים טובים של התקפה. לקוסם קרח/ברק(מדריך בקרוב) לוקח הרבה זמן להיות חזק, וגם אז לדעתי הוא פחות חזק מקוסם אש/רעל. קוסם האש/רעל הוא לדעתי דמות מאות כיפית, אבל קצת קשה לעלות בה רמות. יש אנשים שזה יפריע להם אבל אותי זה רק אתגר לשחק יותר ויותר כשהיה לי קוסם אש/רעל. למה/למה לא לבחור בקוסם האש/רעל(או: יתרונות וחסרונות) יתרונות: - הדמג' הכי גבוה מבין סוגי הקוסמים בעבודה שנייה - תוקף מרחוק - צורך שיקווים ברמה בינונית, לא גבוהה מדי ולא נמוכה מדי - עבודה שלישית חזקה - טוב מאוד על מפלצות קרח, ולכן עולה מהר את הרמות שבהן הוא מתאמן בEl Nath(העיר עם הקרח.) - נהיה חזק תוך זמן קצר חסרונות - קוסם האש/רעל הוא הקוסם היחיד שתוקף בכל פעם רק מפלצת אחת בסקיל התקפי(לקלריק יש את הHeal שתוקף כמה מפלצות זומביות בו זמנית, ולקוסם הקרח/ברק יש את מתקפת הThunderbult שתוקף מספר מפלצות בפעם אחת.) הPoisen Breath(ראה המשך) אמנם משפיע על מספר מפלצות, אבל הוא לא ממש סקיל התקפי. - עולה רמות לאט יחסית לשאר העבודות