וואלה? באיזה ערוץ? בטח יש שידור חוזר.בא לי לראות ואיזה שיר זה?
O otollo New member 3/11/06 #22 ../images/Emo174.gifבערוץ יס סטארס ויהיה שידור חוזר בערוץ 3 בקרוב, לא יודע מתי. והשיר הוא Before He Cheats
../images/Emo174.gifבערוץ יס סטארס ויהיה שידור חוזר בערוץ 3 בקרוב, לא יודע מתי. והשיר הוא Before He Cheats
ע עדידושש18 New member 4/11/06 #26 אה רגע ../images/Emo12.gif שנכנסתי לאתר שלו לפני כמה חודשים,ראיתי שהוא הוציא 2 דיסקים אז זה לא אמור להיות הדיסק השלישי?
אה רגע ../images/Emo12.gif שנכנסתי לאתר שלו לפני כמה חודשים,ראיתי שהוא הוציא 2 דיסקים אז זה לא אמור להיות הדיסק השלישי?
S SHTRUDIDI New member 4/11/06 #35 אני באמת לא בטוחה בבדיקה קצרה באמאזון מצאתי רק שני אלבומים מלאים אבל אני זוכרת שגם אני ראיתי בעבר שהוא הוציא עוד אלבום גוספל בין שני האלבומים הללו. בקיצור,לא בטוחה.מוזר מאוד.
אני באמת לא בטוחה בבדיקה קצרה באמאזון מצאתי רק שני אלבומים מלאים אבל אני זוכרת שגם אני ראיתי בעבר שהוא הוציא עוד אלבום גוספל בין שני האלבומים הללו. בקיצור,לא בטוחה.מוזר מאוד.
S SHTRUDIDI New member 3/11/06 #18 טיילור היקס עטיפת האלבום של טיילור שונתה.אתם יכולים לראות את התמונה החדשה כאן.
S SHTRUDIDI New member 3/11/06 #19 כריס דוהטרי האתר הרישמי סוף סוף עלה לאוויר! לרשת בעצם... שווה לחיצה.
S SHTRUDIDI New member 3/11/06 #21 ועוד דוהטרי הקשיבו ודרגו. בAOL יש בכורה עולמית לסינגל הראשון של דוהטרי. כמו כן דגימות של שלושה שירים נוספים. תהנו.
ועוד דוהטרי הקשיבו ודרגו. בAOL יש בכורה עולמית לסינגל הראשון של דוהטרי. כמו כן דגימות של שלושה שירים נוספים. תהנו.