הכר את הפורום

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום

מהיום את מוזמנים להתעלל בניצן (PsychoCandy) עד שלא יהיה מה שהשב"כ יוכל לגלות. קדימה, שאלות!

שלמונזה

New member
נו מה אנשים? יבשתם את ../images/Emo168.gif

ניצן? אני הבטחתי לה שאשאל את שאלותיי היום מאוחר יותר, בנתיים רק נאחל לה בהצלחה במתכונת בביולוגיה היום ויאללה שאלות

שלמונזה

New member
יאללה ניצנוש ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה שלומך? הכל בסדר? בטוח? איך היתה המתכונת בביולוגיה? למדת קשה? טוב יאללה האלה, שאלות מוזיקליות: איך התחלת לאהוב את ערן צור? בכמה הופעות [בערך] היית? למה הפסקת לאהוב את משינה
? איזה אומנים את עוד אוהבת? מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מה הדיסק האחרון שקנית? מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- קניית דיסקים- הורדת מחירי הדיסקים- כוכב נולד 4- (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- בכלליות: השיר האהוב עלייך: השיר השנוא עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את הכי שונאת? איזה אמן אתה הכי שונאת? איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? כמה שירים יש לך בוינאמפ? כמה שירים יש לך בכלל במחשב? יש לך שירים שאת שונאת? וינאמפ או מדייה פלייר? למה? פופ או רוק? מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? מנגן/ת על כלי כלשהו? רוצה לנגן על כלי כלשהו? אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? מספיק? כי אם לא אני אמצא עוד. יאללה מחכה לתשובות שלך אוהבת אותך בובה

psychocandy

New member
yo! :)

מה שלומך? groovy הכל בסדר? יפ :) בטוח? יה בייבי! איך היתה המתכונת בביולוגיה? קצת מעצבנת כי צמצמו לי את אפשרויות ההעתקה (העבירו אותי מקום!
) אבל הייתי יצירתית והמצאתי מלא דברים ונקווה שחלק מזה נכון. למדת קשה? חחחח... לא. :) טוב יאללה האלה, שאלות מוזיקליות: איך התחלת לאהוב את ערן צור? אוי, כבר קשה לי קצת לזכור. אני חושבת שכל ההתעניינות התחילה כשיצא "פרפרי תעתוע" .. ואח"כ בעיקר עם האלבום של רביעיית מסנר שממש הפנט אותי. אבל קשה לשים את האצבע. (*מרגישה זקנה*) בכמה הופעות [בערך] היית? מקסימום 5 . לא מספיק בכלל! למה הפסקת לאהוב את משינה ? לא הפסקתי לאהוב
פשוט שומעת פחות. לא מזמן דווקא התחלתי לזמזם את "בספספל מול האגם" (כזה שיר קיץ) וממש שמחתי שיש לי דיסקים שלהם. ואני אפילו קצת מתגעגעת להופעות. איזה אומנים את עוד אוהבת? הו יש כל כך הרבה!!:) חבל עליכם לכתוב את כולם. כבר תבינו מהשאלות הבאות. :) מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? תמיד אני אומרת : דייויד בואי - זיגי סטארדאסט והעכבישים ממאדים. וזה תמיד שקר שמחפה על אמת מביישת.
מה הדיסק האחרון שקנית? סוזי והבאנשיז, אוסף וגם אלבום הופעה חיה של סטינג מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? שילה פרבר בחולון
איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? U2 בברסי, פריז, לפני 5 שנים.:) (וואו! כל כך מזמן!) בעד/נגד: הורדות מאימיול/קאזה- לא בעד ולא נגד. מוזיקה לועזית זה איכשהו בסדר להוריד...איכשהו...אצל אומנים מבוססים כלכלית. וכל עוד זה גורם לך להכיר את האומן ולרצות לקנות דיסקים.. אבל חשוב לקנות מוזיקה ישראלית! קניית דיסקים- בעד הורדת מחירי הדיסקים- יש מישהו שלא בעד?
כוכב נולד 4- מוות (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- בעד! למה לא, שתשפיל את עצמה מול העולם כולו בקולה המזעזע. האירופאים בטח יסתכלו עליה בתור אנקדוטה משעשעת או משהו. :) שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- תלוי מי. בכלליות: השיר האהוב עלייך: True - Concrete Blonde השיר השנוא עלייך: השיר הזה של הדורבנים "מה המצב אחי? מה המצב יה גבר?" מוציא אותי מדעתי המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: and you can dream, so DREAM OUT LOUD (אקרובט / יו2) שיר שנשמע לך מטומטם: כל השירים של מטרופולין - אבל בעיקר: "היא לא אומרת כלום...בלה בלה בלה!!" זמר/ת אהוב/ה: מה פתאום רק אחת?! ביורק. טורי איימוס. קייט בוש. שירלי מנסון. סוזי סו. פי ג'יי. אלונה דניאל. ועוד. :) להקה אהובה: U2, Concrete Blonde, Smashing Pumpkins השילוש הקדוש :) זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: דויד פרץ, שלום גד. סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): ישראלי, פאנק, רוק ואינדי על כל סוגיו ונספחיו. ניינטיז, אייטיז וכאלה. :) איזה להקה את הכי שונאת? Hole !!! זה לא מוזיקה!! איזה אמן את הכי שונאת? מליסה אוף דר-מר. איכס. איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? כרגע, Cocteau Twins - Primitive Heart כמה שירים יש לך בוינאמפ? אין לי ווינאמפ :/ כמה שירים יש לך בכלל במחשב? ווואו, המון. :) משהו כמו 5 ג'יגה בסך הכל. יש לך שירים שאת שונאת? לא ממש. וינאמפ או מדייה פלייר? מדיה פלייר, כי אפשר לראות את התמונה של העטיפה. :) פופ או רוק? פופ כשעשוי בצורה טובה יכול להיות כיף, אבל המשיכה הטבעית היא לרוק. מה את חושבת על שירים באנגלית? גוטה גוטה. ועל שירים בעיברית? למה לא!:) ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? שיהיה להם בכיף - כל עוד זה נעשה טוב ולא חיקוי זול של אומנים מחו"ל, אני בעד! את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית.... (מרגישה אשמה משום מה) מה הדיסק האהוב עליך? U2 - Achtung Baby מה הקליפ האהוב עליך? U2 - One גרסת הדראג. איזה שיר גורם לך לצחוק? איגי פופ - לאסט פור לייף!:) השיר הזה מביא אותי לנענועי אגן בלתי נשלטים! איזה שיר גורם לך לבכות? ... מאיפה להתחיל. איזה שיר גורם לך להתגעגע? "דניאל" של אלטון ג'ון. איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? קשה להגיד. מי הנגן האהוב עליך? ג'ימי צ'מברליין - סמשינג פמקפינס על מה הוא מנגן? תופים! :) מנגן/ת על כלי כלשהו? תופים!:) רוצה לנגן על כלי כלשהו? לא, רק תופים בשבילי. איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? השיר של קיילי מינוג עם כל ה"להלהלהלה" , כי זה עושה פאקינג סחרחורת וגם את Suicide Is Painless הקלאסי, מהפסקול של M.A.S.H, פשוט כי זה שיר דכאון שבטח גרם למאות אנשים להתאבד. וחבל. איזה קליפ אסור לשדר? חצי מהקליפים שמשדרים ב mtv בשעה עגולה אחת. לא הייתי רוצה שהילדים שלי יראו את זה. זהו? :) היה נחמד!

אור פרא

New member
אין לי ככ רעיונות מה לשאול

טוב, אמ, מה משמעות הניק (מעבר למשמעות המילולית)?

psychocandy

New member
Jesus and the Mary Chain יסבירו :)

אחד מהשירים הכי יפים אי פעם. The wind is screaming around the trees for my psycho candy The world is spread a strange disease from my Psycho candy Candy is the baddest seed She’ll take you down and make you eat Her fish Her poison fish Is on your dish (now now now now) (now now now now) Candy cannot hear or see She’s in the place she needs to be She’ll take the point to a sharpened blade And give you something warm to taste And her world is turning ’round And on and on and on And her world is turning ’round And on and on and on And her world is turning ’round And on and on and on And her world is turning ’round And on and on and on And her world is turning ’round And on and on and on (psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (she’s my psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (she’s my psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (psycho candy) And her world is turning ’round And on and on and on (psycho)

למעלה