יאללה בלאגן
איזה אומנים אתה אוהב לשמוע פרט לערן אלונה ותיסלם [ומשינה ]? ישראליים: אהוד בנאי, כוורת על כל יוצאיה, בעיקר דני ויוני (יוני רכטר = אלוהים), בלאגן, חמי רודנר, נעליים, קורין אלאל, שלום חנוך. המ. גם טאטו על כל יוצאיה ומשינה על כל יוצאיה. לועזיים: Gorillaz, herman's Hermits, John Denver, Queen, REM, Red Hot Chili Peppers, The Who, Daft Punk. מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? ירמי קפלן בבארבי כ"ס. מהו הדיסק הראשון שזכור לך שקנית אי פעם? אם אני לא טועה, הדיסק של להקת Wheatus. לא משהו דיסק איכותי, אבל אני אוהב אותו. מהו הדיסק האחרון שקנית? רעש - תמימות. כמה סינגלים ותקליטים יש לך בבית? סינגלים - 83.. תקליטים - בערך מאה, כשהרוב של אמא, ובערך 70 שאני מקשיב להם. למה התחלת לאסף סינגלים/תקליטים? סינגלים - לפעמים כי אני ממש לא רוצה לקנות את כל הדיסק, לפעמים כי הדיסק עוד לא יצא בכלל, לפעמים כי אני רק רוצה להכיר ואני לא מוריד מהאינטרנט, ולפעמים סתם כי אני נורא אוהב את הדיסק תקליטים - כי אני בחור נוסטלגי שאוהב דברים אנלוגיים, וכי תקליטים זה הרבה יותר יפה מדיסקים. וזה גם הרבה יותר זול. איזה סינגל/תקליט אתה מחפש בטירוף? [אולי נוכל לעזור] כל סינגל של אלונה או של להקת טאטו.. תקליט? אנאערף. לא נראה לי שיש תקליט מסוים שאני מחפש נורא. האם אתה שומע שיר ברקע? כרגע לא. מה השיר האהוב עליך? יש הרבה.. אבל בעיקר עטור מצחך, של רכטר. אלוהות. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים, לרוב ישראליים. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן, אבל זה חתיכת באסה רצינית. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? עד שאני אמות
יש לך דיסקמן? יאפ, רק כי ידידה נתנה אחד במתנה. MP3 או iPOD? אין. מה תכנית הטלווזיה האהובה עלייך? אנא אערף. סיינפלד כנראה. תחביבים? צילום, נגינה, קריאה, צפייה בסרטים, יציאות מוקדם מוקדם בבוקר.. האם אי פעם: עישנת סיגריות? נופ. שתית אלכוהול? נופ
אני חנון. כדורי שינה? נופ. נישקת את בן מינך? נופ. חתכת את עצמך? נופ. שברת משהו מעצבים? כן
שלט מסכן. פילחת משהו מחנות? נופ. היית מאושפז? בקושי. אבל דיממתי המון, והביאו אותי לבית חולים. והאחות הזאת דחפה את הבשר שיצא מהחתך בעזרת מחט של מזרק
עשית סיאנס? נופ. באיזה פורומים אתה עוד נמצא? ברי סחרוף, רוק ישראלי, משינה, שאלה קטנה, פסנתר ופסנתרנים, רעיונות מטורפים, קורין אלאל, קווין. על מה היית ממליץ פה לאנשים בפורום? תחייכו
חיוך עושה המון.