הכר את הפורום!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום!

ובכן, מכיוון שהמנהלים כבר נגמרו לנו, והאדום היחידי חוץ ממני הוא ערן, שהפסיק לכתוב פה קבוע (
), אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות, בקשר לכל נושא שהוא. רק אקדים ואגיד שההזנחה בזמן האחרון טמונה בעומס המטורף של הלימודים על גבי. סליחה סליחה.

New Volume

New member
בקשר לאלונה

איך התוודעת למוזיקה שלה לראשונה? איך יצרת איתה קשר? מה הרעיון מאחורי הארכיון (חרוז תפוז)? ומה הקטע עם תיסלם?

1Reebok

New member
Well

לראשונה התוודעתי למוזיקה שלה דרך אחותי, שהורידה כמה שירים שלה מקאזה. אני עדיין זוכר אילו שירים אלו: סדקים, שרה, מסיבה במרתף הארמון, מחבואים (וככה דרך גוגל הגעתי ללהקת טאטו, כשחיפשתי את מילות השיר, ובהמשך ככה לערן) ושושנה ויין. את הקשר המינימלי שיש לי עם אלונה יצרתי רק הודות לניצן, המכונה Psychocandy. היא זו שדחפה אותי לתת לאלונה קישור לאתר, ואז אלונה שלחה לי אימייל שהיא מוכנה לעזור. וזהו בעצם. תודה ניצן
העניין עם הארכיון הוא שכשניסיתי להזמין את הדיסק "מסיבה במרתף הארמון" בצליל, מתישהו בסוף שלהי כיתה ט', התאכזבתי בטירוף כשגיליתי שאי אפשר להשיג אותו יותר. כשהתחלתי להשיג יותר ויותר דיסקים ויותר ויותר סינגלים שלה, החלטתי להקים ארכיון באינטרנט שממנו יהיה אפשר להוריד את האלבומים שלה ולראות כל מני פרטי ארכיון מעניינים, כי אם אני לא אעשה את זה, אני בספק אם מישהו יעשה את זה, ואני בטוח שהאתר שימח עוד כמה אנשים שהתאכזבו מחנויות הדיסקים. תיסלם היא להקה שאני נורא נורא אוהב
יש לה טקסטים לעתים משעשעים ולעתים מקסימים, ומוזיקה נורא כיפית בכלליות. לאובססיה הקטנה הזאת שותף גם חבר, ומתישהו אמרתי לו "צריך לעשות אוסף תיסלם. שיהיה לנו כל מה שהוציאה להקת תיסלם אי פעם". בהתחלה חשבתי שזה לא יקרה, בהתחשב במחיר הגבוה של ה-DVD במהדורה המוגבלת (החבר נקב מחיר של 290 שקל), אבל כשהצלחתי לקנות את זה ב-125 החלטתי להתקדם ולהתקדם, והיום יש גם לתיסלם ארכיון נחמד ומשעשע.

שלמונזה

New member
יאללה שאלות ../images/Emo168.gif

איזה אומנים אתה אוהב לשמוע פרט לערן אלונה ותיסלם [ומשינה
] ? מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? מהו הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מהו הדיסק האחרון שקנית? כמה סינגלים ותקליטים יש לך בבית? למה התחלת לאסף סינגלים/תקליטים? איזה סינגל/תקליט אתה מחפש בטירוף? [אולי נוכל לעזור] האם אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? מה תכנית הטלווזיה האהובה עלייך? תחביבים? האם אי פעם: עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? כדורי שינה? נישקת את בן מינך? חתכת את עצמך? שברת משהו מעצבים? פילחת משהו מחנות? היית מאושפז? עשית סיאנס? באיזה פורומים אתה עוד נמצא? על מה היית ממליץ פה לאנשים בפורום?

1Reebok

New member
יאללה בלאגן

איזה אומנים אתה אוהב לשמוע פרט לערן אלונה ותיסלם [ומשינה ]? ישראליים: אהוד בנאי, כוורת על כל יוצאיה, בעיקר דני ויוני (יוני רכטר = אלוהים), בלאגן, חמי רודנר, נעליים, קורין אלאל, שלום חנוך. המ. גם טאטו על כל יוצאיה ומשינה על כל יוצאיה. לועזיים: Gorillaz, herman's Hermits, John Denver, Queen, REM, Red Hot Chili Peppers, The Who, Daft Punk. מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? ירמי קפלן בבארבי כ"ס. מהו הדיסק הראשון שזכור לך שקנית אי פעם? אם אני לא טועה, הדיסק של להקת Wheatus. לא משהו דיסק איכותי, אבל אני אוהב אותו. מהו הדיסק האחרון שקנית? רעש - תמימות. כמה סינגלים ותקליטים יש לך בבית? סינגלים - 83.. תקליטים - בערך מאה, כשהרוב של אמא, ובערך 70 שאני מקשיב להם. למה התחלת לאסף סינגלים/תקליטים? סינגלים - לפעמים כי אני ממש לא רוצה לקנות את כל הדיסק, לפעמים כי הדיסק עוד לא יצא בכלל, לפעמים כי אני רק רוצה להכיר ואני לא מוריד מהאינטרנט, ולפעמים סתם כי אני נורא אוהב את הדיסק תקליטים - כי אני בחור נוסטלגי שאוהב דברים אנלוגיים, וכי תקליטים זה הרבה יותר יפה מדיסקים. וזה גם הרבה יותר זול. איזה סינגל/תקליט אתה מחפש בטירוף? [אולי נוכל לעזור] כל סינגל של אלונה או של להקת טאטו.. תקליט? אנאערף. לא נראה לי שיש תקליט מסוים שאני מחפש נורא. האם אתה שומע שיר ברקע? כרגע לא. מה השיר האהוב עליך? יש הרבה.. אבל בעיקר עטור מצחך, של רכטר. אלוהות. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים, לרוב ישראליים. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן, אבל זה חתיכת באסה רצינית. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? עד שאני אמות
יש לך דיסקמן? יאפ, רק כי ידידה נתנה אחד במתנה. MP3 או iPOD? אין. מה תכנית הטלווזיה האהובה עלייך? אנא אערף. סיינפלד כנראה. תחביבים? צילום, נגינה, קריאה, צפייה בסרטים, יציאות מוקדם מוקדם בבוקר.. האם אי פעם: עישנת סיגריות? נופ. שתית אלכוהול? נופ
אני חנון. כדורי שינה? נופ. נישקת את בן מינך? נופ. חתכת את עצמך? נופ. שברת משהו מעצבים? כן
שלט מסכן. פילחת משהו מחנות? נופ. היית מאושפז? בקושי. אבל דיממתי המון, והביאו אותי לבית חולים. והאחות הזאת דחפה את הבשר שיצא מהחתך בעזרת מחט של מזרק
עשית סיאנס? נופ. באיזה פורומים אתה עוד נמצא? ברי סחרוף, רוק ישראלי, משינה, שאלה קטנה, פסנתר ופסנתרנים, רעיונות מטורפים, קורין אלאל, קווין. על מה היית ממליץ פה לאנשים בפורום? תחייכו
חיוך עושה המון.

Nushi1980

New member
יאללה אני

איזה אומנים אתה אוהב לשמוע פרט לערן אלונה ותיסלם [ומשינה ] ?מצאתם את מי לשאול... הכל כמעט, רםאוריון, מאור כהן לכל צורתיו, דן תורן ברי ועוד ברי והכי ברי שבעולם ואני בכלל שומעת הכל, זה עבריף לועזי - גם יש די הרבה בעיקרר בריטפופ- יאנו בלר, סוויד, דפש מוד קיור קולדפלי והרבה רוק, לדוגמא פרל ג'אם, ניוררנה וגראנג' בכלל מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה?נועה בביוף בבית המוזיקה, ודפנה ועוגיות אתמול מהו הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מוניקה סקס והמכשפות עד העונג הבא מהו הדיסק האחרון שקנית?אוי, שאלה קשה, לא זוכרת ממש, נראה לי שגבע אלון והפליינג בייבי הראשון כמה סינגלים ותקליטים יש לך בבית?יותר מ400 עם כולל סינגלים יותר מ500 למה התחלת לאסף סינגלים/תקליטים?כי נותנינם לי אותם אז למה לא איזה סינגל/תקליט אתה מחפש בטירוף? [אולי נוכל לעזור]אוי, אני מחפשת דיסקים שלמים(נעלים) אבל אין צורך בתקליטים וסינגלים - כרגע כלום האם אתה שומע שיר ברקע?לצערי אני שומעתגלגלצ ויש את ההרס של כלא 6 למאיר אריאל מה השיר האהוב עליך?יש המון המון המון לא יכולה לבחור שירים ישראליים/לועזיים?בעיקר ישראלי אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?אפילו לא חמש דקות יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?MP3 מה תכנית הטלווזיה האהובה עלייך?יש די הרבה אולי לאחרונה פרנדס תחביבים?לשמוע מוזיקה, לראות סרטים ,לטייל,לראות טלויזיזה, לקרוא איזה ספר האם אי פעם: עישנת סיגריות?כן שתית אלכוהול?כן כדורי שינה?כן נישקת את בן מינך?כן חתכת את עצמך?לא שברת משהו מעצבים?כן, הרבה דברים פילחת משהו מחנות?לא היית מאושפז?כן, ככה זה שיש מחלות נדירות- עשו לי ניתוח אז הייתי מאושפזת ועוד בדיקות שצריך בשבילם אישפוז ועוד אישפוזים מחכיםלי בעתיד עשית סיאנס?כן - זה ממש לא מומלץ,די מפחיד באיזה פורומים אתה עוד נמצא?ברי, מוזיקה ישראלית ועוד די הרבה על מה היית ממליץ פה לאנשים בפורום?אל תשתו לי שם חשיש

Nushi1980

New member
אוי התבלבלתי

חשבתי שזה שאלות לכולם לא כייף.... אין שאלות לאחרים,זה בכלל לא כייף!

1Reebok

New member
יהיו שאלות לאחרים

כל פעם נבחר מישהו אחר. ככה זה יהיה יותר מסודר.

ben4ever

New member
משחק אסוציאציות

עשיתי את זה כבר בפעם הקודמת, הפואנטה ידועה ופשוטה- אני נותן רשימה של מילים,ואתה רושם את הדבר הראשון שעולה לך לראש בנוגע למילה: בית ספר כסף מחשב שמיים מוזיקה פסנתר כסף דיסקים צריבות ספרות כפר סבא בארבי משרוקית יונה וולך גשם מצלמה משינה ערן צור אלונה דניאל סקס סמים רוקנ'רול ברי סחרוף רמי פורטיס ספר אהוב חבר טוב dr. tran והשלם את החסר-אלון יודקובסקי הוא בחור מאוד_____ יאללה,חזרה לחרישה לספרות...

1Reebok

New member
יאללה.

בית ספר - רבין כסף - מהיר?
מחשב - ישן שמיים - כחולים מוזיקה - מצוין פסנתר - כנף כסף - אתה לא תעבוד עלי, כבר עניתי דיסקים - אחלה צריבות - דרעק! ספרות - מורחב
כפר סבא - אחלה עיר! בארבי - כפ"ס, כמובן - אחלה עיר! משרוקית - אוקרינה יא מעפן
ויש לי אחת חדשה^^ יונה וולך - מצויינת גשם - נהדר מצלמה - דיגיטלית
משינה - שולטים! ערן צור - שולט
אלונה דניאל - שולטת
סקס - תודה, אבל אני אוותר הפעם.. סמים - ורוקנרול רוקנ'רול - זהו
אין המשך ברי סחרוף - רוקר בנשמה רמי פורטיס - איש מפחיד למדי ספר אהוב - פפפפפף זה קשה. לחלום אותך של ריצ'ארד מאתסון היה מגניב מגניב. חבר טוב - תמיר dr. tran - רשע! והשלם את החסר-אלון יודקובסקי הוא בחור מאוד מעפן ששונא כשמפרסמים את שם המשפחה שלו באינטרנט Oo

clyps

New member
יואו!!

סוף סוף אני לא היחידה שחוששת מפורטיס!!!! הידד!!!!
הוא לא הצליח לעבוד עלייך.. חה חה חה
שיר
.

UrijaAeitani

New member
שלי

בית ספר - שואה כסף - כן בבקשה מחשב - חנונים שמיים - אינסופיים מוזיקה - החיים פסנתר - גאונות כסף - אפשר גם בצ'ק דיסקים - שלמות צריבות - שואה ספרות - חשוב כפר סבא - דורון גם שם בארבי - מועדון משרוקית - הומו יונה וולך - גאונות צרופה גשם - מוי כיף מצלמה - כיף משינה - נו טוב.. ערן צור - לול.. חמוד.. ( לא מאמין שזה עלה לי למוח ) אלונה דניאל - שליטה סקס - כן, בבקשה. סמים - בועות סבון רוקנ'רול - חמצן ברי סחרוף - טוב.. נו בסדר.. רמי פורטיס - ענננקקק ספר אהוב - הנה אני מתחילה חבר טוב - ליעוז dr. tran - לבריאות

UrijaAeitani

New member
אופס..

לא הבנתי את מטרת השרשור, אנא מחקו את ההודעה בזמנכם החופשי.. :)

למעלה