הכר את הפורום

1Reebok

New member
../images/Emo41.gifהכר את הפורום

אתם יודעים מה? לפורומים אחרים יש את זה, למה אצלנו לא? אז קדימה, אני בוחר בכל שבוע ביום שלישי, או בכל יום אחר שאבחר
מישהו אחר מהפורום, ואתם פשוט תפגיזו אותו בכמה שיותר שאלות. הוא, כמובן, לא יהיה חייב לענות על כולן. אז, הראשונה והמתבקשת היא המנהלת הדיקטטורית שלנו - יפית, הלא היא שלמונזה (
) Let a rip!

Bari west

New member
שאלות../images/Emo13.gif

מה קורה? על מה את מנגנת? איזה הופעה שהיית הכי נהנית? לאיזה הופעה את מתה ללכת? מעשנת? שותה? איזה שירים של ערן את הכי אוהבת? רווקה? שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: מאכל אהוב: שתייה אהובה: חיה אהובה: שיער-אסוף או פזור? בגדים אהובים: תוכנית אהובה בטלוויזיה: כמה דיסקים יש לך? כמה דיסקים יש לך של משינה? זהו בינתיים:)

שלמונזה

New member
ותשובות ../images/Emo168.gif

מה קורה? הכל בסדר, מה איתך? על מה את מנגנת? חוץ מהעצבים של אנשים? פעם ניגנתי על חלילית וזהו איזה הופעה שהיית הכי נהנית? שאלה קשה... משינה בהאנגר לאיזה הופעה את מתה ללכת? בעיקרון כל הופעה שאני רוצה אני הולכת... אבל יש לי שחק עז להופעה של נובלמן ואני צריכה למשש אותה מעשנת? לא שותה? כן איזה שירים של ערן את הכי אוהבת? רטוב וחם, תכלית בתחתית וזה משתנה כל הזמן רווקה? כן שם אהוב לבן: יובל שם אהוב לבת: יובל מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: קולה חיה אהובה: זברה שיער-אסוף או פזור? פזור בגדים אהובים: גופיות וג'ינסים תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים כמה דיסקים יש לך? המוןןןןן כמה דיסקים יש לך של משינה? את כל הדיסקים של משינה + קריירת סולו של כל אחד מהם + הדיסק של אשתו של יובל

שלמונזה

New member
הדיסק של אורלי מצויין ../images/Emo168.gif

מוזר ומיוחד כזה, אין קול איכותי כמובן [הרוס מהסיגריות] אבל השירים טובים ויובל עושה קולות ואבנר מנגן ודיסק פשוט כיפי. טוב עשיתי לעצמי חשק לשמוע אותו.

clyps

New member
והינה לתחקירתי, בהנחה שענבר לא גנבה

לי את כל השאלות
:
מנגנת? על מה?
שחור או לבן?
הופעה? או הקלטות אולפן?
כמה אחים?
כמה אחיות?
יש חיות בבית?
את האמת, התמכרת להופ בכלל האחיין?
מוזיקה לועזית או ישראלית? (תשובה ברורה)
רוק נשי או זכרי? (זכרי או גברי? אפשר בכלל לומר את זה?)
את מטיילת לתומך ברחוב,פולשת לשדה מעט, את יודעת, להיתחבר ליוצרות, מבחינה בבליטה מוזרה באדמה, בליטה שלא הייתה שם בפעם הקודמת, את מתקרבת, קצת מהרהרת, חוששת אולי, את כבר מעל הבליטה, את חושבת לעצמך, זו גופה? חפרפרת?, את מחליטה לעזור אומץ ולחפור, אוי לא!!!! שלד של עגבניה! מה תעשי יפית, מה תעשי?
היית מעדיפה שלא אשאל את השאלה הקודמת?
ואת זאת?
נעליים או סנדלים?
היום הכי טורדני בשבוע?
יתוש עקץ אותך ואת... השלימי:
גם אני.....
אני רוצה להיות עכשיו ב....
כמה שאתם....!
לא הייתי ל.....
בא לי...
שלוש כוסות סוכר ואני... עד כאן לעכשיו
שיר
. (תעני בתבונה)

שלמונזה

New member
עונה מהר ../images/Emo168.gif

מנגנת? לא על מה?
שחור או לבן? לבן הופעה? או הקלטות אולפן? הוו קשה. נראה לי בכ"ז הופעה כמה אחים? 2 כמה אחיות? 0 יש חיות בבית?
את האמת, התמכרת להופ בכלל האחיין? מה נו נאדי שליטה!!!! יש לי את כל הקלטות בבית מוזיקה לועזית או ישראלית? (תשובה ברורה) ישראלית רוק נשי או זכרי? (זכרי או גברי? אפשר בכלל לומר את זה?) מצטערת, גברי את מטיילת לתומך ברחוב,פולשת לשדה מעט, את יודעת, להיתחבר ליוצרות, מבחינה בבליטה מוזרה באדמה, בליטה שלא הייתה שם בפעם הקודמת, את מתקרבת, קצת מהרהרת, חוששת אולי, את כבר מעל הבליטה, את חושבת לעצמך, זו גופה? חפרפרת?, את מחליטה לעזור אומץ ולחפור, אוי לא!!!! שלד של עגבניה! מה תעשי יפית, מה תעשי? אברח לכיון השני כל עוד נפשי בי היית מעדיפה שלא אשאל את השאלה הקודמת? אולי ואת זאת? האמממ[ נעליים או סנדלים? נעליים היום הכי טורדני בשבוע? יום ראשון כמובן, מיותר לחלוטין יתוש עקץ אותך ואת... לא שמתי לב השלימי: גם אני בן אדם [כן כן] אני רוצה להיות עכשיו באנטארטיקה כמה שאתם לא מקוריים! [סתם אם כן] לא הייתי רוצה לשמוע מוזיקה מזרחית בחיים בא לי את הבזוקה שהבטחת לי שלוש כוסות סוכר ואני מקיאה את נשמתי

1Reebok

New member
תחקיר שב"כ

וסלחי לי אם אני חוזר על שאלות. האם אי פעם היית מ"הצורבים"? מה הספר האהוב עליך? מה היחס שלך לצ'לו? ולפסנתר? ולזוגות של צ'לו-פסנתר? האם גם לך, מרוב הופעות בבארבי ובתמונע, ערן צור מתקשר ישירות לריח של סיגריות? אילו להקות לועזיות את אוהבת? כמה ציפורניים כבר אכלת בציפייה לדיסק החדש של ערן? מרוצה מהפלייליסט שיהיה בו? יש לך תעודת בגרות מלאה? את מקפידה על בגד כפת בראש מילה? ונראה לי שזהו.

שלמונזה

New member
האמממממ ../images/Emo168.gif

האם אי פעם היית מ"הצורבים"? הייתי קונה דיסקים צרובים בתחנה המרכזית הישנה... אבל רק דיסקים לועזיים ולא היתה אז מודעות. בבית סט שירים וכאלה לא הייתי צורבת, רק לועזי [שוב] מה הספר האהוב עליך? לא ממש קוראת ספרים. מה שכן הספר האחרון שקראתי היה בית אשמן מה היחס שלך לצ'לו? כלי חביב ולפסנתר? אבנר חודרוב על הפסנתר, אלוהי
ולזוגות של צ'לו-פסנתר? למען האמת בהופעה של רביעיית מסנר אמרתי שאני מוכנה לוותר על הצ'לו והכינורות שם מאחורה [מצד שני אמרתי שאני גם מוכנה לוותר על מסנר ולהשאיר רק את ערן ואלונה על הבמה
] האם גם לך, מרוב הופעות בבארבי ובתמונע, ערן צור מתקשר ישירות לריח של סיגריות? דווקא לא אילו להקות לועזיות את אוהבת? נירוונה [היום 12 שנה למותו של קורט
] REM כמה ציפורניים כבר אכלת בציפייה לדיסק החדש של ערן? הו הרבה מרוצה מהפלייליסט שיהיה בו? כשיהיה כן יש לך תעודת בגרות מלאה? כן את מקפידה על בגד כפת בראש מילה? לא

1Reebok

New member
לאלאלא

מקדימה היה מסנר על הצ'לו, מאחורה היו שני כינורות ו-ויולה.

ben4ever

New member
אוקיי, אז גם אני אצטרף../images/Emo13.gif

נעשה משחק אסוציאציות קטן יפית. אני נותן רשימה של מילים,ואת תכתבי את המחשבה הראשונה שעולה לראש שנוגעת למילה. קיץ בית כסף מוזיקה אינטרנט סלולרי כסף עבודה שינה חבר/ה טוב/ה ירושלים התו השמיני תפוז רוק ישראלי ערן צור גבע אלון משינה יובל בנאי בארבי נראה לי שזהו המשך ערב נעים לכולם

שלמונזה

New member
ננסה ../images/Emo168.gif

קיץ - חם בית - מלון כסף - לדיסקים מוזיקה - כיף אינטרנט - משעמם סלולרי - אוזן כואבת כסף - אין [וכבר רשמת] עבודה - חרא שינה - לילה חבר/ה טוב/ה - כיף ירושלים - משינה התו השמיני - נושי תפוז - מיץ תפוזים רוק ישראלי - הכי אחי ערן צור - מושלם גבע אלון - יותר מושלם [כי הוא גם רווק] משינה - מפלצות התהילה יובל בנאי - הזוי בארבי - קן נראה לי שזהו - גם לי המשך ערב נעים לכולם - ערב צח

UrijaAeitani

New member
שאלות:

משינה או ערן צור? ( מוואהאהא ) נמקי הסבירי פרטי ורק אל תגידי : שניהם! הפורום הנבגד דורש הסברים..

שלמונזה

New member
אוקי נו די ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

לא רוצה לשחק יותר! נו לא עונה על זה באמת שאין תשובה ברורה וחד משמעית. משינה זה האהבה הראשונה שלי במוסיקה מגיל צעיר תמיד ידעתי שאני אוהבת משינה והכרתי את השירים. השירים של ערן שייכים יותר לגיל ההתבגרות. גם את משינה וגם את ערן התחלתי לאהוב בזכות אחי הגדול שהיום שומע רק את ערוץ 7 או משהו
וזהו אין תשובה חד משמעית, בקרב בין הופעה של משינה לערן צור באותו יום לא ברור במה הייתי בוחרת. מה שכן ברור שבהופעה שלא הייתי הולכת אליה היה קורה משהו מעניין שיגרום לי להצטער שהפסדתי את ההופעה.

למעלה