הכר את הפורום

../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

סבב 2 בפינה זו, שתתקיים מדי יום יתארח כל פעם אחד מחברי הפורום. תוכלו לשאול אותו שאלות כדי להכיר אותו טוב יותר! היום תתארח בפינה: גבסואית בדם ובנשמה-לירון אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות והיא תענה לכם! השאלות מופנות אך ורק ללירון! גם אתם עוד תתארחו בפינה הזאת! כל מי שרוצה להתארח בפינה זו אני ישרשר הודעה והוא יגיב שהוא רוצה להרשם והוא ירשם! סדר המתארחים noa8bar ירינושששששש ש י ר נ ו ש ש ש ש ללוש המאמוש Euroboy ילדה ששובה 1 אפרת30967847

השאלות שלי:

מה המצב? מה את עושה בחופש? יש לך חבר? איזה מזל את? באיזה פורמים את גולשת? איזה סדרה את הכי אוהבת? איזה שירים את אוהבת לשמוע? שימי תמונה שלך

תשובות לסתיו

מה המצב?-->סבבה לגמרי. מה את עושה בחופש?-->משתעממת ושבוע הבא אני נוסעת לצפון עם חברים. יש לך חבר?-->לא
איזה מזל את?-->אריה{היה לי לפני 4 ימים} באיזה פורמים את גולשת?-->בעיקר אני תמיד על רצים לדירה. אבל נמצאת בקומונה של מיקי ויהודית!!! איזה סדרה את הכי אוהבת?-->רצים לדירה,חברים איזה שירים את אוהבת לשמוע?-->הכל חוץ ממזרחי דיכאון. שימי תמונה שלך

שאלות

מה הצבע האהוב עליך? מה העונה בשנה האהובה עליך? יודעת לשיר? יודעת לרקוד? יודעתת לנגן על משהו? מה היא משמעות החיים? להיות או לא להיות? היה כיף לענות?

תשובות לאלה

מה הצבע האהוב עליך?-->ירוק מה העונה בשנה האהובה עליך?-->קיץ יודעת לשיר?-->זייפנית בטירוף יודעת לרקוד?-->24 שעות אני רוקדת יודעתת לנגן על משהו?-->ידעתי בכינור בכינה ג' מה היא משמעות החיים?-->הדבר הכי מצחיק שקיבלתי בחיים להיות או לא להיות?-->להיות או לא להיות? היה כיף לענות?-->נחמד+

noa8bar

New member
השאלות שלי..

מה קורה!? איך החופש? איפה גרה? זוג מועדף- הארי פוטר- סרט- אוהבת...? לצלם / להצטלם? ב"חברים" - את מי את הכי אוהבת? תאריך לידה - עולה לכתה..?

תשובות לנועה

מה קורה!?-->הכל סבבה איך החופש?-->נחמד ביותר איפה גרה?-->אור יהודה זוג מועדף--->מיקי ויהודית הארי פוטר---Mממש לא סרט--->הצלצול אוהבת...?-->את מי? לצלם / להצטלם?-->להצטלם:) ב"חברים" - את מי את הכי אוהבת?-->פיבי היא קורעת אותי תאריך לידה --->7.8 עולה לכתה..?-->ח'

שאלות ללירון

מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו: לעולם לא רוצה לשמוע שוב: המעשה הכי טיפשי שעשית: מהו החפץ הכי חשוב לך: מה מצחיק אותך? באיזו אמונה טפלה את מאמינה? ההמצאה של כל הזמנים:

תשובות../images/Emo13.gif

מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו: אממ הכל התחיל שראיתי את חברה שלי בכינוי "סקעתית בדם ובנשמה" אז הלכתי עם הלב וקראתי לעצמי "גבסואית בדם ובנשמה"
לעולם לא רוצה לשמוע שוב:המפגש עם יהודית ומיקי עובר תאריך!!!{מי שיגיד לי את זה אני פשוט אתחרפן} המעשה הכי טיפשי שעשית: אממ כל הזמן אני עושה מעצמי צחוק
מהו החפץ הכי חשוב לך: התיקייה של התמונות של מיקי ויהודית מה מצחיק אותך? חברי,חברה טובה באיזו אמונה טפלה את מאמינה? שיושבים בקצה שולחן ואז לא מתחנים 7 שנים וגם עם הנעל ההפוכה ההמצאה של כל הזמנים: מחשב+אינטרנט

../images/Emo35.gifשאלות../images/Emo35.gif

מה הכי אוהבת לראות בטלוויזיה
מה עושה בשעות הפנאי
מה הדבר הכי מרגש שקרה לך בחיים
את מי הכי אוהבת
את מי הכי שונאת
למה
סורי אם שאלו אותך פה חלק מהשאלות פשוט אנלא זוכרת מה שאלו מה לא..

תשובות

מה הכי אוהבת לראות בטלוויזיה-->כרגע זה רצים לדירה מה עושה בשעות הפנאי-->רוקדת או יורדת לשכן אצלי מתנחלת אצלו מה הדבר הכי מרגש שקרה לך בחיים-->המילים היפות של מיקי ויהודית את מי הכי אוהבת-->יש המון אבל ממש המון אבל נתחיל רק בהורים שלי את מי הכי שונאת-->את מי ששונא אותי למה-->הכל עובר עליו

לירוני, את לא מפסיקה לרגש אותנו...

גם בקומונה המדהימממהההה והמושלמת וגם בפורום, אנחנו קוראים כל מילה ולא מפסיקים לחייך ולהסמיק
מתמיכתך, אנחנו מלאים בהערכה ובהערצה (אני קורא ומתרגם ליהודית רק את מה שמותר לה לדעת... בלי פרטים על יום הולדת ההפתעה המתוכננת במפגש
)
יהודית ומיקי

לזה אני מתכוונת שכתבתי המילים

החמות מהם!! מ-ק-ס-י-מ-י-ם!!!!!!!! אוהבת אותכם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי
חחחחח זה הולך להיות הפתעה שחבל על הזמן!!

למעלה