הכסא הריק

../images/Emo41.gif הכסא הריק ../images/Emo41.gif

ועל הכסא היום יושבת may0rw הלא היא מאי! אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות כאוות נפשכם

Come Alive

New member
מאיייי, הרי לך ../images/Emo9.gif

כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו:

may0rw

New member
פייי ארוך..אבל עונה ../images/Emo13.gif

כיתה: י' מצליח בביצפר: ממוצעת..80 מזל: מאזניים מידת נעליים: 39
גובה: 1.68 בערך צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער:כן, לכחול..את הקצוות..אבל ירד אחרי איזה חודש \= באיזה צבע: נו כתוב למעלה פירסינג: לא קעקועים: עוד מעט מספר מזל: 5 מאמין באלוהים:לא בשטן: גם לא בשלום: לא יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:עדשות מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: להמציא משהו...חח אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחור..שאני אדע מה קורה גם מאחורי
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: החולצה של רובי וויליאמס? סתם סתם.. אף אחד..טוב לי ככה :
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים ותלוי למי מה דעתך על רכבת: עדיף מכונית מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה הבנאדם הכי חתיך: רובי וויליאמס
,ג'וש הולוואי
הכי מוזר: אתם לא מכירים בכל מקרה הכי נשמה: כנ"ל
חיה אהובה: סוס תכונה טובה שלך:שאפתנית תכונה רעה: שאפתנית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: if tomorrow never comes by ronan keating הדברים האחרונים שעשית:הייתי בבצפר סרט מושכר שראית: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך
סרט בקולנוע: הארי פוטר וגביע האש שיר ששמעת: feel- robbie השיר שנתקע לך בראש: if tomorrow never comes.. דיסק שקנית: רובי החדש..חח הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! רובי האיש שהתקשרת אליו: טל אם זה עוזר האיש שהתקשר אלייך: גם טל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שוטפת פנים.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:בודקת עם יש הודעות במסן את מי היית לוקח איתך לאי בודד:ג'וש הולוואי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:אריה..כי אריה הוא שולט תחביבים: איזו שפות אתה מדבר:עברית אנגלית וצרפתית..והייתי רוצה גרמנית ורוסית .. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך?בריאות ממה אתה הכי פוחד:ליצנים עצובים
הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כלום.. המקום האהוב על חופשה: רודוס
טעם גלידה אהוב: פסיפלורה ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה שיעור: מת' וספרוט..חח חג:לא אוהבת חגים אבל אם כבר פסח..הכי ארוך צבע: לבן שם לבת: אופיר שם לבן:ג'ו תוכנית אהובה בטלויזיה:חברים דיסק אהוב: robbie-escapology משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הגיטר שלי
מגזין: שום מגזין..הכל שטויות מכונית: למבורגיני דיאבולו שחורה
סרט לועזי אהוב ולמה?10 דברים שאני שונאת אצלך.. סתם פנטזיה.. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא עולה לי.. מילה אהובה: איש..חח קבוצת ספורט אהובה: ריאל מדריד חודש אהוב:ספטמבר ..יומולדת שלי =D שחקנית אהובה: קטרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב: בראד פיט,ג'וני דפ,ג'וש הולוואי, אורלנדו בלום.. ועוד כמה אתר אהוב: אם טי וי תחנת רדיו: 100fm חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: של רובי תוספת לפיצה: בלי תוספות ארץ: ארה"ב עיר: פריז אגם: ים: איגיי ריח: וניל רעש: דיסטורשיין נחשב? חח אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים:תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:כן רכבת על פיל: לא..אבל אני רוצה נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: יכול להיות האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: תלוי על מי דואג: כן חמוד: כן..חח סתם לא יודעת כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: היה בבצפר תוםפים מוזרים.. חח ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: שתיהם לא כוכב נולד 1 או 2: הבריטי הטוב שהיה פעם.. פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי/רואה מה השעה עכשיו:15:08 נגמר

Skullie Roze

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif. ../images/Emo14.gif

מאיזה איזור את?
בת כמה? עובדת? לומדת? שיר אהוב? להקה אהובה? זמרת? זמר? כלב? חתול? סוג שניצל? אמ אמ אין לי עוד שאלות. *חיבוק* [כי איקוון לא יעבור בהעתק הדבק
.]

may0rw

New member
שלום לך

מאיזה איזור את?פ"ת בת כמה?15 וקצת עובדת? לומדת?לומדת..כיהת י' שיר אהוב?נכון לעכשיו ( משתנה כל שעתיים בערך
) robbie -make me pure להקה אהובה?nsync ז"ל זמרת?אין זמר?רובי,ג'יימס בלאנט,רוב תומס כלב?אמסטף/רוטווילר..משהו קשוח חתול?לא ולא סוג שניצל?רגיל..עם פירורי לחם אמ אמ אין לי עוד שאלות. לא נורא *חיבוק* [כי איקוון לא יעבור בהעתק הדבק.] חיבוק חזרה=]

מאי! ../images/Emo140.gif

מה את לובשת עכשיו? מה את שומעת עכשיו? הכסא מספיק נוח?
פאקצות - 2עד X! נג7? אם הייתה לך אפשרות, איך היית בוחרת שיקראו לך? יש לך אחים/אחיות? יש לך חבר? מקצוע אהוב: דיסק אהוב: חיה אהובה: משקה אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: חדר אהוב בבית: גיל שהיית רוצה להיות בו: יש לך חיות מחמד?

may0rw

New member
=]

מה את לובשת עכשיו? ג'ינס ,טי שירט וג'קט מה את שומעת עכשיו?look what you've done by jet הכסא מספיק נוח? כן.מרווח=] פאקצות - 2עד X! נג7?נגד \= לא שונאת..פשוט לא אוהבת
אם הייתה לך אפשרות, איך היית בוחרת שיקראו לך?אני אוהבת מאי.. אבל אולי שם קצת יותר ארוך? יש לך אחים/אחיות?אח יש לך חבר?לא \= מקצוע אהוב:מת' וספורט דיסק אהוב:escapology by robbie חיה אהובה:סוס משקה אהוב:מיץ תפוזים זמר אהוב:רובי,ג'יימס בלאט,רוב תומס זמרת אהובה:אין חדר אהוב בבית:שלי גיל שהיית רוצה להיות בו:19 בערך יש לך חיות מחמד?כן..דגים ותוקים

Sahar 11

New member
היי ../images/Emo140.gif

בשר או חלב? שוקו או נס? קולה או מים? במבה או ביסלי? מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח? שוקולד-חום או לבן? פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה? פיתה או לחם? בגט או פיתה? לחמנייה או לחם? קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?

may0rw

New member
שלום ../images/Emo13.gif

בשר או חלב?בשר (אבל רק שניצל!!) שוקו או נס?שוקו קולה או מים?מים במבה או ביסלי?במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: סינית=] מסטיק: בטעם פטל לימון..אין לי מושג של איזו חברה מתוק או מלוח?מתוק עם מלוח שוקולד-חום או לבן?שוקולד חום עם לבן..חח פיצה או פלאפל?לא זה ולא זה המבורגר או פיצה?לא זה ולא זה אבל אם כבר... המבורגר פיתה או לחם?פיתה בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם?לחמנייה קורנפלקס: עוגי קורנפלקס עם חלב או בלי?עם =)

למעלה