פייי ארוך..אבל עונה ../images/Emo13.gif
כיתה: י' מצליח בביצפר: ממוצעת..80 מזל: מאזניים מידת נעליים: 39
גובה: 1.68 בערך צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער:כן, לכחול..את הקצוות..אבל ירד אחרי איזה חודש \= באיזה צבע: נו כתוב למעלה פירסינג: לא קעקועים: עוד מעט מספר מזל: 5 מאמין באלוהים:לא בשטן: גם לא בשלום: לא יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:עדשות מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: להמציא משהו...חח אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחור..שאני אדע מה קורה גם מאחורי
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: החולצה של רובי וויליאמס? סתם סתם.. אף אחד..טוב לי ככה :
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים ותלוי למי מה דעתך על רכבת: עדיף מכונית מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה הבנאדם הכי חתיך: רובי וויליאמס
,ג'וש הולוואי
הכי מוזר: אתם לא מכירים בכל מקרה הכי נשמה: כנ"ל
חיה אהובה: סוס תכונה טובה שלך:שאפתנית תכונה רעה: שאפתנית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: if tomorrow never comes by ronan keating הדברים האחרונים שעשית:הייתי בבצפר סרט מושכר שראית: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך
סרט בקולנוע: הארי פוטר וגביע האש שיר ששמעת: feel- robbie השיר שנתקע לך בראש: if tomorrow never comes.. דיסק שקנית: רובי החדש..חח הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! רובי האיש שהתקשרת אליו: טל אם זה עוזר האיש שהתקשר אלייך: גם טל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שוטפת פנים.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:בודקת עם יש הודעות במסן את מי היית לוקח איתך לאי בודד:ג'וש הולוואי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:אריה..כי אריה הוא שולט תחביבים: איזו שפות אתה מדבר:עברית אנגלית וצרפתית..והייתי רוצה גרמנית ורוסית .. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך?בריאות ממה אתה הכי פוחד:ליצנים עצובים
הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כלום.. המקום האהוב על חופשה: רודוס
טעם גלידה אהוב: פסיפלורה ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה שיעור: מת' וספרוט..חח חג:לא אוהבת חגים אבל אם כבר פסח..הכי ארוך צבע: לבן שם לבת: אופיר שם לבן:ג'ו תוכנית אהובה בטלויזיה:חברים דיסק אהוב: robbie-escapology משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הגיטר שלי
מגזין: שום מגזין..הכל שטויות מכונית: למבורגיני דיאבולו שחורה
סרט לועזי אהוב ולמה?10 דברים שאני שונאת אצלך.. סתם פנטזיה.. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא עולה לי.. מילה אהובה: איש..חח קבוצת ספורט אהובה: ריאל מדריד חודש אהוב:ספטמבר ..יומולדת שלי =D שחקנית אהובה: קטרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב: בראד פיט,ג'וני דפ,ג'וש הולוואי, אורלנדו בלום.. ועוד כמה אתר אהוב: אם טי וי תחנת רדיו: 100fm חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: של רובי תוספת לפיצה: בלי תוספות ארץ: ארה"ב עיר: פריז אגם: ים: איגיי ריח: וניל רעש: דיסטורשיין נחשב? חח אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים:תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:כן רכבת על פיל: לא..אבל אני רוצה נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: יכול להיות האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: תלוי על מי דואג: כן חמוד: כן..חח סתם לא יודעת כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: היה בבצפר תוםפים מוזרים.. חח ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: שתיהם לא כוכב נולד 1 או 2: הבריטי הטוב שהיה פעם.. פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי/רואה מה השעה עכשיו:15:08 נגמר