עונה
אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש יותר מ5 אז הינה ה4 החשובים ביותר:אמא,אבא,אחי,אחותי 2- את אוהבת עגבניות?כן 3- וגמבה?גם 4- ותותים?מאוד 5- את נגעלת מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני חודש בערך 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שרשרת אדומה שאחי קנה לי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה,שנאה,כעס,חום..הוא צבע שדיי סותר את עצמו..זה מאגניב 10- אוהבת את הצבע?מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון 2- אוהבת חרדל?כן 3- וגבינ"צ?גם 4- גם כשאת מסתכלת על השמש, את מסתנוורת? כן,כמו כולם לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?חחחחחח צהוב,אבל התיכופוניסט כתום-לבן! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חח לא נורא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?חחח כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?צמיד רגל 9- מה לדעתך צהוב מסמל?חום 10- אוהב את הצבע הזה?בערך.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני יומיים.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם?הרביעי ירוק 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי וצמיד 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חופש 10- אוהבת את הצבע הזה?מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחח 3- תנסי ותגידי לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא ממש 4- אוהבת ללכת לים?כן 5- אוהבת תאת הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה מצחיק 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?המון 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?העיניים שלי כחולות בשמש ויש לי גם צמיד כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?גם חופש 10- אוהבת את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה?פקצה אבל כיום ורוד הוא השחור החדש חחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?4 4- זה צבע רק לבנות?כבר לא 5- אם בן הולך עם ורוד, את תחשבי שהוא הומו?תלוי איך הוא הולך חח 6- מישהו שאת מכירה שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם את כזה)כן 7- החיים ורודים?אדומים=] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צמיד..יש לי מלא צמידים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?פקציות חח..גם סוג של אהבה 10- אוהבת את הצבע?לא ממש כתום ואחרון 1- אוהבת תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא ממש 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אלללה תפוז
שליטה!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?צמיד 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?ת'אמת שדיי עושה לי בחילה 10- אוהבת אותו?בערך.. יום טוב