הכסא הריק

../images/Emo41.gif הכסא הריק ../images/Emo41.gif

והיום על הכסא - דין!
- D4ever שרשרו שאלות בהמוניכם.

DesertRose7

New member
אז דניאל..

מה קורה? מה המצב? מה העניינים? מתכוונת לבוא להופעה של דפש מוד ופרנז פרדיננז?? מה הדיסק האחרון שקנית? הראשון שקנית? הקליפ הכי גאוני שראית? מה פרוש השם שלך? אם היית יכולה לעשות דואט בין שני אמנים, מי אלה יהיו? מה המקום הכי שווה בעולם? ולמה?? נכון שספונג'בוב נורא שקסי? אמן/ים שאת מעריצה/מעריכה?

D4Ever

New member
עונה

מה קורה? מה המצב? מה העניינים?הכל טוב! מה אצלך? מתכוונת לבוא להופעה של דפש מוד ופרנז פרדיננז??רוצה..אולי.. מה הדיסק האחרון שקנית?Green Day-Dookie הראשון שקנית?Spice Girls-spiceworld הקליפ הכי גאוני שראית?הכי גאוני קשה לי לומר..אבל שלושה קליפים שאני מאוד מעריכה הם Green Day-Jesus of Suburbia Green Day-Wake me up when september ends Green Day-Basket case מה פרוש השם שלך?אין פירוש.. אם היית יכולה לעשות דואט בין שני אמנים, מי אלה יהיו?וויל יאנג וקלי קארקסון (יש מצב שהם באמת יעשו את זה, הם אמרו שהם בתכנונים) מה המקום הכי שווה בעולם? ולמה??לא יודעת, אחרי שאני אטייל בכל העולם אני אחזור אליך:) נכון שספונג'בוב נורא שקסי?כן!! אמן/ים שאת מעריצה/מעריכה? אני לא מעריצה, אני מאוד מעריכה!, אני אכתוב בלהקות כדי לא לעשות הפליות
: גרין דיי,בלינק 182,מקפליי,סאן אוף דורק,מאט ג'יי!,קלי קלארקסון

DesertRose7

New member
הם עשו

באמריקאן איידול וויל בא לשיר איתה.. משהו כזה את Ain't No Mountain High Enough מאט
אין לי סבלנות!!

D4Ever

New member
הם מתכוונים להוציא דואט ביחד

בנוסף למה שעשו באיידול

../images/Emo39.gif

דניאאאל! התבלבלתי עם אחד מק"ק! סורי ענק.
סולחת לי? מה עשית היום? המילה הראשונה שאמרת על הבוקר? הבגד האחרון שלבשת הפעם האחרונה שכתבת בעט, באיזה צבע הוא היה? בת כמה את? מעדיפה תה/קפה? את משבשת מילים בכוונה? מה האייקון החביב עלייך? איזה דיסק קנית לאחרונה? המליצי לי על שיר פופ: את יודעת לעשות מסאז'? היית בהופעה של אמן מחו"ל? מה דעתך על סלין דיון? מה צבע השיער שלך? באיזו חברת סלולרי את? בגדים לחורף או בגדים לקיץ? עד כאן להפעם, ושוב סליחה :]

D4Ever

New member
עונה

התבלבלתי עם אחד מק"ק! סורי ענק. סולחת לי?כן=] מה עשית היום?שום דבר מעניין המילה הראשונה שאמרת על הבוקר?המשפט שאני אומרת כל בוקר: "פאק! כבר בוקר?!" הבגד האחרון שלבשת?מכנס האנס, קפוצ'ון WETSIDE הפעם האחרונה שכתבת בעט, באיזה צבע הוא היה?היום בשיעור תנ"ך, עט ורוד בת כמה את?16 ושבעה חודשים היום! מעדיפה תה/קפה?אייס קפה את משבשת מילים בכוונה?כן מה האייקון החביב עלייך?
איזה דיסק קנית לאחרונה?Green Day-Dookie לפני כמה חודשים.. המליצי לי על שיר פופ:וואו..קשה לי, יש יותר מידי, אני שומעת עכשיו Sugababes- Ugly אז קבלי את זה כהמלצה:) את יודעת לעשות מסאז'?כן! למדנו ביסודי
היית בהופעה של אמן מחו"ל?כן מה דעתך על סלין דיון?אהבתי אותה פעם, אפילו היה לי דיסק שלה, אלוהים יודע איפה הוא עכשיו.. מה צבע השיער שלך?חום עם גווני בלונד באיזו חברת סלולרי את?סלקום בגדים לחורף או בגדים לקיץ?

D4Ever

New member
או שכחתי שאלה!

בגדים לחורף או בגדים לקיץ? לחורף! יש קפוצ'ונים קטליניים של דיקיס ובילבונג בחורף!

Sahar 11

New member
....

באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? זהו

D4Ever

New member
עונה

באיזו שעה התעוררת?8 מה/מי העיר אותך?השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת?פאק כבר בוקר?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטראנסים שהשכן שלי שם על הבוקר מה היה השיר הראשון ששמעת?את הטרנס שהוא שם..של עופר ניסים נראה לי מה אכלת?שניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שמחר אני עד הערב בבצפר, עורכת..

may0rw

New member
שנכיר אותך קצת ../images/Emo13.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- את אוהבת עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- את נגעלת מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהבת את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהבת חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאת מסתכלת על השמש, את מסתנוורת? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהבת את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסי ותגידי לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהבת ללכת לים? 5- אוהבת תאת הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אוהבת את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, את תחשבי שהוא הומו? 6- מישהו שאת מכירה שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם את כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהבת את הצבע? כתום ואחרון 1- אוהבת תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהבת אותו? זהו

D4Ever

New member
עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש יותר מ5 אז הינה ה4 החשובים ביותר:אמא,אבא,אחי,אחותי 2- את אוהבת עגבניות?כן 3- וגמבה?גם 4- ותותים?מאוד 5- את נגעלת מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני חודש בערך 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שרשרת אדומה שאחי קנה לי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה,שנאה,כעס,חום..הוא צבע שדיי סותר את עצמו..זה מאגניב 10- אוהבת את הצבע?מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון 2- אוהבת חרדל?כן 3- וגבינ"צ?גם 4- גם כשאת מסתכלת על השמש, את מסתנוורת? כן,כמו כולם לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?חחחחחח צהוב,אבל התיכופוניסט כתום-לבן! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חח לא נורא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?חחח כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?צמיד רגל 9- מה לדעתך צהוב מסמל?חום 10- אוהב את הצבע הזה?בערך.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- את אלרגית לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני יומיים.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תני דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם?הרביעי ירוק 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי וצמיד 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חופש 10- אוהבת את הצבע הזה?מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחח 3- תנסי ותגידי לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא ממש 4- אוהבת ללכת לים?כן 5- אוהבת תאת הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה מצחיק 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?המון 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?העיניים שלי כחולות בשמש ויש לי גם צמיד כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?גם חופש 10- אוהבת את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה?פקצה אבל כיום ורוד הוא השחור החדש חחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?4 4- זה צבע רק לבנות?כבר לא 5- אם בן הולך עם ורוד, את תחשבי שהוא הומו?תלוי איך הוא הולך חח 6- מישהו שאת מכירה שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם את כזה)כן 7- החיים ורודים?אדומים=] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צמיד..יש לי מלא צמידים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?פקציות חח..גם סוג של אהבה 10- אוהבת את הצבע?לא ממש כתום ואחרון 1- אוהבת תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא ממש 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אלללה תפוז
שליטה!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?צמיד 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?ת'אמת שדיי עושה לי בחילה 10- אוהבת אותו?בערך.. יום טוב

למעלה