הכסא החשמלי

OOOO0

New member
../images/Emo41.gifהכסא החשמלי../images/Emo41.gif

מדי יום שישי אנחנו מושיבים על הכסא החשמלי שלנו לחקירה צולבת את אחד המשתתפים בפורום. והיום האמיץ שיישב על הכסא החשמלי שלנו הוא עידן. יש לכם 3 ימים לשאול את עידן כל מה שתמיד רציתם לדעת עליו ולא יצא לכם לשאול והוא יענה לכם בשמחה. כללים: *אסור לשאול שאלות אישיות מידי *אסור להשתמש בשפה לא הולמת *מותר לכל שואל לשאול כמה שאלות שירצה *מותר לשואל גם לשאול שאלות על תשובות שנתן השואל לו או לאחרים * כל אחד יכול לשאול גם אם הוא לא חבר קבוע בפורום * מי שרוצה להיות הנשאל הבא שיודיע לי ואני ארשום אותו לשבוע הבא שיהיה לכולנו
ו
לעידן!

OOOO0

New member
השאלות שלי:

1. עכשיו כשהשתחררת מהצבא, מה התוכניות שלך לעתיד? 2. יש לך חברה? 3. כיצד היית מגדיר את אשת חלומותיך? 4. כמה אחים יש לך? 5. אתה מעשן? 6. יש משהו שלא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו? 7. יש לך איזה בעל חיים בבית? ואם כן, איזה? 8. חוץ משליין והישרדות, במה עוד אתה אוהב לצפות בטלוויזיה? 9. איזו מוסיקה אתה אוהב לשמוע? 10. אלו 3 דברים היית לוקח איתך לאי בודד? ואלו 3 אנשים?

ליאור144

New member
וואלה גלית שאלת כמעט את רוב השאלות שאפשר

לשאול חח :}.השאלות שהיו לי בראש שאלת אז כרגע אין לי שאלות אלייך עידן אולי יצוצו לי במשך היום . בקשר למסרים גלית קראתי אותם אני יענה לך עליהם אני מעדיף לברור מילים לפני שאני יענה שם . אני מקווה שאחרי שיום ראשון שאני יגיש בקשה להחזרת הניהול המצב פה יהיה יותר טוב בלי הניהול שלי

ליאור144

New member
שלא תחשבי בטעות שאני לא משתתף במשחק בגלל מה

שקרה בינינו .את שאלת כמעט את אותם שאלות שרציתי לשאול ככה שחבל שאני יחזור על אותן שאלות אם יצוץ לי שאלה שלא נשאלה עדיין אני ישאל כרגיל. בקשר לניהול נראה לי יהיה הכי טוב שאני יחזיר תניהול ביום ראשון לפי מה שהבנתי גם ככה זה שאני מנהל פה מיותר לפי השרשור של משחק פסק הלכה או לא.אני יחזור להיות כותב רגיל לא יהיה מנהל פה נראה לאן נגיע ואם באמת המנהל לא כזה משפיע.

OOOO0

New member
נדבר על זה כבר במסרים

אבל אתה הבנת הפוך לגמרי מה שאמרתי לך. מתי אמרתי שאתה לא משפיע? אמרתי בדיוק ההיפך. די ברור שאם לא יהיה לפורום מנהל הוא ייסגר. זה מה שתמיד קורה.

idanoosh17

New member
יאי איזה כיף!

1. עכשיו כשהשתחררת מהצבא, מה התוכניות שלך לעתיד?עכשיו אני הולך לעבוד שנה ולחסוך כסף ושנה הבאה אני מתכוון להתחיל לעשות תואר בטלוויזיה וקולנוע. 2. יש לך חברה?כרגע פנוי להובלה! 3. כיצד היית מגדיר את אשת חלומותיך?יפה, חכמה, צוחקת הרבה,ואוהבת אותי כמובן :) 4. כמה אחים יש לך?יש לי אח ואחות גדולים ונשואים. 5. אתה מעשן?לא. 6. יש משהו שלא יודעים עליך והיית רוצה שיידעו?כןןןן שיש לי היום יומהולדת 22
7. יש לך איזה בעל חיים בבית? ואם כן, איזה?כרגע אין.. 8. חוץ משליין והישרדות, במה עוד אתה אוהב לצפות בטלוויזיה?ערוץ 24 בעיקר.. אני חולה על מוזיקה ומוזיקה זה החיים שלי! 9. איזו מוסיקה אתה אוהב לשמוע?אני שומע כללל מוזיקה ישראלית. פשוט הכל 10. אלו 3 דברים היית לוקח איתך לאי בודד? ואלו 3 אנשים?הייתי לוקח את הפלאפון (לא בשביל השיחות -פשוט בשביל המוזיקה) לפ טופ וטלוויזיה!ואנשים לא צריך 3.. אני אסתפק שחברה כשתיהיה

OOOO0

New member
../images/Emo49.gif עד 120!

המון אושר ובריאות ובהצלחה בכל אשר תפנה! וואו, איזה כיף לך, קיבלת מקום בכסא החשמלי בדיוק ביום ההולדת שלך.
רבה על כל התשובות! האחים שלך הם רק מהאמא? כי אני זוכרת שפעם אבא שלך אמר שיש לו רק אותך. ויש לך אחיינים מהם?

idanoosh17

New member
תודההההה !

כן האחים רק מהאמא. אני הבן היחיד של אבא. וכן יש לאחותי 2 ילדים מדהימים (בן ובת)

OOOO0

New member
יו, איזה כיף לך!

ואתה בקשר טוב עם האחים שלך והאחיינים? בני כמה הם? (גם האחים וגם האחיינים)

idanoosh17

New member
בקשר מעולה!

אחותי בת 29 עם ילדה בת 5 וילד שנתיים. ואחי בן 27 ואני הקטן 22

OOOO0

New member
אוקיי, עוד שאלות:

1. כיצד אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? 2. אם היית יכול לחיות בכל מקום בעולם חוץ מישראל, איפה היית בוחר לחיות? 3. מהו בעל החיים האהוב עליך? 4. מהו הצבע האהוב עליך?

idanoosh17

New member
תשובות

1. כיצד אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? עורך ראשי באיזה הפקת טלוויזיה גדולה 2. אם היית יכול לחיות בכל מקום בעולם חוץ מישראל, איפה היית בוחר לחיות?היה מתאים לי האי בודד מהשאלות הקודמות... קצת שקט... 3. מהו בעל החיים האהוב עליך?כלבים קטנים וחברותיים. 4. מהו הצבע האהוב עליך?שאלה קשה כי אני עיוור צבעים... נניח ירוק!

OOOO0

New member
וואו, אתה עוור צבעים?

איזה צבעים אתה רואה ואיזה לא? איך אתה בעצם רואה כל צבע?

idanoosh17

New member
אוקי מסובך

בגדול סגול ותכלת אני רואה וורוד. ויש בלבול גדול בין הגוונים של חום אדום ירוק.

OOOO0

New member
אה, מעניין...

אז אתה מצליח לראות את השם שלי באדום? או שאני מופיעה לך בצבע אחר?

idanoosh17

New member
אדום

בגדול אומרים שהצבעים שעיורי צבעים רואים זה שונה לגמרי מאנשים רגילים כי אמא שלי ואבא רואים רגיל ומגיל 0 הם מצביעים על צבע ואומרים את השם שלו ואז יכול להיות שהצבע שאתם רואים צהוב אני רואה ירוק שלכם אבל מגיל 0 לימדו אותי שלזה קוראים צהוב... מבינה?

OOOO0

New member
אה....הבנתי.

כן, אני יודעת בערך על אתה מדבר מכל הסיפורים של אמיר על עוורון הצבעים שלו. גם נראה לי שאצלו זה יותר קיצוני מאצלך כי יש המון צבעים שהוא לא מצליח לראות ואפילו לא מסוגל להתלבש לבד מחשש לתאונות אופנה....
אבל אצלך זה לא כזה חמור, נכון?

למעלה