הכנסו..

ל א ק י

New member
../images/Emo41.gif נא להכנס.. ../images/Emo41.gif

נודע לי שחוץ מזה שאסור לדבר בפורום על הורדת קבצים המוגנים בזכויות יוצרים, אסור לכתוב מילים של שירים המוגנים בזכויות יוצרים. מעכשיו גם מילים של שירים המוגנים בזכויות יוצרים ימחקו. זה לא משהו שאני מחליטה.. אלה החוקים. מצטערת

בנאשי

New member
מהה???!!

מאיפה את מביאה את החוקים האלה???!! ובפורום של אביב גפן אנחנו כל הזמן כותבים את השירים..לא רק של אביב גם של אחרים וגם לפעמים של סרטים מצויירים...

ל א ק י

New member
השירים מוגנים בזכויות יוצרים..

אני לא אחראית ולא קשורה למנהלים אחרים, אבל אסור לכתוב מילים של שירים בפורומים. [כל עוד לא ניתנה רשות מאקו"ם]

שאלה

שירי פתיחה של סדרות מצויירות מוגנים בזכויות יוצרים? כי זה לא שמישהו הרוויח מהשירים האלה, הוציא אותם על דיסק או משהו

ל א ק י

New member
אממ לא נראה לי שהוציאו אותם על דיסק

והבנתי שהם מוגנים בזכויות יוצרים.. בכל אופן, שלחתי מייל לאקו"ם [אלה שאחראיים על הזכויות יוצרים או משהו כזה..] עד שהם יענו לי, הפתיחים מוגדרים כמוגנים בזכויות יוצרים..

killer thriller

New member
יש לך טעות...יש לי דיסקים של שירים

מתוכניות...וקניתי את הדיסקים בטאוואר רקורדס...אני לא מבין מזה השטויות האלה...גם אצלנו בפורום מייקל ג'קסון אנחנו כותבים שירים שלו ושל אחרים אפילו של סדרות כמו בינבה וכו'..ואף פעם לא אמרו לנו שזה אסור זה ממש בולשיט

ל א ק י

New member
שמע..

פורומים אחרים לא מנוהלים על ידי, ואין לי שום אחריות [או כל דבר אחר] לגבי מה שקורה בפורומים אחרים.. בעוד כמה ימים אני אדע בוודאות

ull

New member
טוב מה אתם רוצים?

היא לא קבעה את זה.... זה משהו שמנהלי תפוז קבעו, וזהו, בשביל מה סתם להתרגז עליה? היא מעבירה את מה שצריך ובדיוק איך שצריך, אז.מקסימום אם מישהו חייב לכתוב את המילים לשירים שישלח במסר למישהו, או משהו כזה:)

ל א ק י

New member
../images/Emo41.gifהכנסו..

אממ.. השירים והפתיחים של הסדרות המצוירות [גם הישנות] אכן מוגנים בזכויות יוצרים, ולכן כל הודעה הכוללת מילים של שירים או המלצות להורדה מאתרים לא חוקיים, תמחק. אם מישהו רוצה להשיג את הפתיחים, יש חברה בשם חברת צליל גליל, שמפיקה את הדיסקים עם השירים... כמובן שכל זה נאמר לי במייל מאקו"ם, ולא סתם המצאתי את זה..

שאלה

אתה יכול בבקשה לברר פרטים על הדיסק עם השירים? איזה שירים יש שם, איך מזמינים, האם קיים כבר דיסק כזה בחנויות (חוץ מהדיסקים של השירים של החינוכית) וכו'

ל א ק י

New member
אמ..

דבר ראשון אני בת.. ואין לי מושג.. אני רק יודעת שהם אלה שמפיקים את הדיסקים.

למעלה