הכוכבים שלי

ילדונת5

New member
אני גם לא משתגעת על סאשה...

מצידי היא יכולה ליפול. רק 2 ה-הראלים עושים לי את זה. לא שיש לי משהו קיצוני נגד יעל שחר, פשוט אני חושבת שאין בה משהו מושך או מעלף. ענת בן-חמו שרה יותר יפה ממנה.

בר2י

New member
גם אני...יש לה קול רגיל שעושים ממנו

מקסימום נינט טייב.....

אולריקה

New member
יעל שחר חברה של שירי מימון ו...

היא חושבת שבגלל זה מגיע לה לעלות שלבים. אז זהו שבכשרון יעל שחר לא מתקרבת לקרסוליים של שירי כי כששניהם שרו באקזיט אז ראיתי את ההבדלים וזה היה כמו לראות את ריטה ומיכל ינאי שרות...

הדרוש13

New member
טוב שלא הגזמת!

את יכולה להגיד שיעל שחר לא מוצאת חן בעייניך ושאין לה קול יפה לדעתך אבל למה להגזים, להיות בן אדם חרא ולהגיד שהיא מגעילה אותך?!?! הריי היא לא עשתה לך כלום אז מה הקטע שלך????????

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהכוכבים שלי!

אני הכי אוהבת את: הראל סקעת כי יש לו קול נורא נעים לאוזן ונורא מרגש ואני גם מאוד אוהבת את מיכל רשף כי יש לה עוצמה בקול ואת סשה שיש לה קול מאד יפה ומרגש... ואני שונאת את: יעל שחר ונטלי מרציאנו!

y a ® d e n a

New member
הכוכבים שלי../images/Emo41.gif

בנות:
סשה גרישקוב- כי היא שרה מדהים, והיא מרגשת בטירוף
יעל שחר- היא שרה ממש ממש מהמם, אני אוהבת את הקול שלה מאוד בעיקר את שתיהן וגם את-
שירלי לילו- היא שרה יפה לאללה
שירה חן- היא מתוקה ושרה יפה גם
מיכל רשף- היא שרה מאוד יפה, אני אוהבת את הסיגנון שלה
בנים:
לירון לב- כי הוא שר מכל ה-
שומעים את זה, הוא גם מאוד מתוק, כריזמטי וגם כוסון
אלון ליטבק- שר מדהים, אני מאוד אוהבת את הקול שלו, והוא כמו לירון גם מתוק, כריזמטי ואיך לא- כוסון
האחים צנחני- חחחחחח הם ענקייםםםםם

y a ® d e n a

New member
וגם את עדי כהן שחכתי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

היא שרה מדהים ביותר, והיא מרגשת בקול שלה

aYaLoLy

New member
הכוכבים שלי../images/Emo41.gif

מהבנים- אני הכי אוהבת את לירון לב ואלון ליטבק, כי שניהם (ובמיוחד אלון) מרגשים אותי. מהבנות- אני אוהבת את שירלילו וציפי

SivAn1989

New member
הכוכבים שלי../images/Emo9.gif

מהבנים- מקום ראשון הראל סקעת שמרגש אותי כל פעם מחדש. אחריו הראל מויאל ולירון לב. מהבנות- שירלי לילו המקסימה, ציפי משהיד וחגית נדרי.

הכוכבים שלי

בראש ובראשונה מיקה שדה כי היא מקורית ויש לה פרצוף מתוק. היא שרה מקסים, יש בה רוח חדשה ומרעננת. חגית נדרי שרה מצויין וגם בה יש משהו שמאוד מושך את העין. הראל סקעת מוכשר מאוד ויש לי הרגשה שהוא יגיע רחוק, אני מאוד אוהבת לשמוע אותו שר. וכמובן, אחרונה חביבה ברשימת הכוכבים שלי היא סשה גרישקוב שיודעת לצמרר והקול שלה חודר אל תוך העצמות. מקסימה!

שלי../images/Emo95.gif

חגית נדרי המההמת. שאני ממש לא מבינה מה השופטים רוצים ממנה. הראל סקעת ואלון ליטבק הבנים ששרים הכי יפה. וסשה שפשוט מעולה

הדרוש13

New member
הכוכבים שלייייי

טוב אז ככה.... מהבנות (יש הרבה):יעל שחר, יעל פנדריך, שירלי לילו, ציפי משהיד, סשה גרישקוב וכמובן מיקה שדה הענקית והגדולה כולם! ומהבנים:אני מאוד אהבתי את האחים צנחני וחוץ מזה אני חושבת שהראל סקעת הוא מדהים וגם אלון ליטבק! וזהו..... בהצלחה לכככככככווווווווווולללללללללםםםםםםםם

למעלה