הישרדות 1410

willo

New member
../images/Emo58.gif

צר לי ללכת נגד הזרם ולא להתלהב כמו כולם, נכון שהיה פרק טוב, הרבה עניין, הרבה הפכים אבל כשהעננים מתפזרים ברור שהברית של ארל-יאו מן - קסנדרה תגיע לסוף, הם יקחו איתם את בו וסטייסי וישמרו אולי את דרימז (אם יזכה בחסינות ברגע הנכון). הרעיון של חשיפת האליל בשלב הזה טובה, ככה אין את טרי/יול שרצים איתו עד הסוף מחד ומנגד את מקרה גרי שחשף אותו ואז בובי ג'ון עף. יאו מן מוכיח כי הוא שולט במשחק, גם חשיבתית (בסוף הולכים אליו) וגם באתגרים הוא לא קוטל קנים. ארל מקבל עריכה של "יול", עומד מעל כולם, עם חיוך מסתורי - האבא הגדול. קסנדרה - היא שחקנית טובה, הולכת מאחורי כולם. לגבי בו - הוא לא טיפש, ראה הזדמנות (העיפו את מישל) ונכנס לסדק. לכן אני מהמר שאם לא תהיה הפתעה בזכיה בחסינות בשלושת הפרקים הבאים זה אלכס/מוקי/דרימז (זה שהוא שיתף פעולה לא עזר לו, הוא מבין שהוא בחוץ), אח"כ סטייסי, בו והשלישיה בגמר זה ארל/יאו-מן/קסנדרה, כשהמנצח הוא יאו-מן

דורון

New member
../images/Emo58.gif

מדהים כמה מוקי אידיוט יש לך אליל חסינות, שמור בסוד! אני מבין שאדגרדו ואלכס יודעים, אבל למה לספר לעוד אנשים? שאתה מספר משהו לדרימז זה הפרסומת הכי טובה בעיר הבן אדם לא יודע לסתום אם דרימז היה שכן שלי והייתי רוצה למכור מכונית, ישר הייתי מספר לדרימז ככה כל היקום היה יודע שאני מוכר מכונית
בכל אופן אם דרימז לא היה יודע על האליל חסינות
החבורה של ארל ויא-מן לא היתה יודעת על זה
הם היו מצביעים לאלכס
קסנדרה הולכת הביתה! פרק הבא אני לא אתפלא אם דרימז יעוף אתה בוגד לך אם זה עד הסוף ותצביע לאדגרדו, כמו דביל הוא הצביע למוקי ככה שאין בן אדם על האי שסומך עליו בכל אופן היה פרק מצוין

BERNARDIN

New member
דורון../images/Emo58.gif

דרימז לא ידע שמצביעים לאדגרדו. ככל הידוע לו מצביעים למוקי. הסתבר שהוא עבר באופן מוחלט לחבורה של ארל.

דורון

New member
../images/Emo58.gif you're absolutely right

צודק בדקתי עכשיו ובאמת הם הסתירו את זה מדרימז טוב הבן אדם לא יודע לסתום את הפה אם רק היה לו שכל אולי עוד היינו רואים הומלס הופך למיליונר אולי בעונה הבאה...

../images/Emo58.gif1410

ללא ספק, פרק מצוין מהתחלה היה מעניין סוף כל סוף המשתתפים נזכרו שזהו משחק של אסטרטגיה ולא רק של תחרויות. הופתעתי שנתנו לקסנדרה עוד 3 כרטיסים אבל הבחירות שלה היו מעולות מבחינה אסטרטגית כל התיכנונים אחרי החסינות היו תענוג וזה הזכיר לי שהסדרה הזאת יכולה להיות מעולה כשהיא רוצה.
לסטייסי שהגתה את הרעיון של להעיף את אד. הפרצופים של ארבעת הפרשים (ובתור אוהד האבקות, אני נעלב שהם בכלל משתמשים בשם הזה) כשהם ראו את התכנית שלהם מתפוצצת בפנים היה שווה את כל העונה הבינונית. יאו מן תותח על בקיצור, פרק הבא הולך להיות מעניין (לא ראיתי את הפרסומת עדיין ואני במתח) העונה ממש הפכה למעניינת!!!

Elsewhere

New member
אהה...../images/Emo58.gif

אתה מודע לכך ש"ארבעת הפרשים" לא נולדו בהיאבקות, נכון?

עונה, אין ספוילרים

כן, אני מודע הם היו ארבעת פרשי האפוקליפסה או משהו כזה, אין לי כוח לבדוק אבל עדיין הגלגול הכי מוכר שלהם (לפחות מבחינתי) בא מעולם ההאבקות. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Elsewhere

New member
ומבכן, מבחינתי הוא מכושפות. ../images/Emo13.gif

זה משהו שמקורו בדת, אם הבנתי נכון. אי אפשר לייחס את זה לא להיאבקות ולא למכושפות.

../images/Emo58.gif + פרומו

פרק מצויין, התגובה של הפרשים הייתה שווה את כל הפרק. לאחר תחרות החסינות הייתי במתח אדיר כיוון שכל פעם המטרה הייתה על הגב של מישהו אחר, פחדתי שג'ף יהרוס את כל התוכנית עם השאלות שלו. ההחלטה של קסנדרה הייתה טובה, גם זה שהיא שלחה את מוקי לאקזייל כדי שלא יפריע לתכנונים וגם ההחלטה לקחת את האנשים ליאכטה. סטייסי הפייבוריטית החדשה שלי, די חיבבתי אותה מהתחלה ועכשיו יש סיבה מוצדקת כך. שבוע הבא נמצא האיידול של יאן-מן. נראה מעניין. סופסוף אני לא מצפה כל שבוע רק לפרק של העונה המעולה של האפרנטיס אלא גם להישרדות.

walking

New member
../images/Emo58.gif באיחור

מגיע ל"ארבעת הפרשים" שיעיפו אותם. רק פלייר ואנדרסון לא אדגרדו ומוקי.

danby

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo32.gif

איך לדעתכם דרימז יגיב לכל ההתפתחויות? הרי הוא קצת נדפק מכל הכיוונים (מעבר לעובדה שמראש הוא היה דפוק כשלא דבק בדרך). מצד אחד - הברית שלו דפקה אותו כשלא אמרו לו על ההצבעה ואותי זה יה ממש מעצבן. מצד שני - עם מוקי ואלכס הוא הבא ללכת הביתה. מי בכלל הולך ללכת הביתה בפרק הבא?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פרק 1 מעניין מתוך 10. זה עדיין לא עושה את זה עונה טובה. אבל הפרק בהחלט טוב. לראות את אלכס ואדגרדו מתבאסים היה פרייסלס. דווקא אהבתי את אדגרדו. אבל מה 'כפת לי. שיעוף
עכשיו יהיו לנו עוד 4-5 פרקים משעמים, כי בעצם עכשיו הברית של קסנדרה-יאומאן-ארל היא המובילה. והשאלה היחידה היא מה יהיה עם דרימז, בו וסטייסי - האם זה באמת כזה מעניין? ואם כבר קסנדרה - אהבתי שהיא ענתה נכון על כל השאלות באתגר. האם זה אומר שהעריכה התעלמה ממנה עד עכשיו? האם -זה- באמת מעניין?

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

גם לדעתי יש משהו בעייתי עם העריכה של קסנדרה. זה ברור שהיא לא תנצח, אבל למה להעלים אותה לגמרי מכל תחילת העונה?

למעלה