הישרדות 1410

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אההההההההההה סוף סוף פרק טוב בעונה הזאת! כל החלק שאחרי תחרות החסינות היה פשוט מרתק. לא הזזתי את העיניים מהמסך. איך ההצבעה השתנתה מאחד לשני ועברה כמעט כל בנאדם אפשרי, זה היה גאוני. עצם העניין שהאיידול משומש אחרי ההצבעה ולפני הקראת הקולות עשה את כל הבלאגן. מבחינתי, בעונה הבאה, אפשר להביא לכל 16/18/20 המשתתפים איידול אחד לכל אחד. זה יעשה הרבה בלאגן וכל פרק יהיה מעניין. כל מה שנותר לקוות זה שהעונה תמשיך ככה. אם כן, זו יכולה להיות אחת העונות החזקות בהישרדות, למרות ההתחלה החלשה.

../images/Emo58.gif

אחת העונות החזקות? זו קצת הגזמה לא? כאילו... אנחנו כבר בפרק 10 ורק עכשיו זה נהיה טוב?! אם כל שאר הפרקים יהיו ככה היא עוברת אצלי מלהיות אחת הגרועות לבינונית! כי אני הגעתי למצב שאני נזכר להוריד אותה רק בסוף היום... הנה רק עכשיו ראיתי... בדר"כ אני ממהר להוריד ברגע שאני קם ובצהריים יושב לראות בכיף... עם העונה הזו זה לא קורה!

../images/Emo58.gif1410

היה שווה לסבול את השעמום בשביל הכאוס של אחרי החסינות. זה היה מעולה. 10 דקות טהורות של אסטרטגיה. שבמהלכן אפילו עצרתי את הפרק כדי לנסות להבין מי מצביע למי
ומסר להפקה: חלאס עם הצילומים המרהיבים של ארל מביט על האי מלמעלה/כותב על האי שהוא שלו/מחליט להישאר על האי לנצח. הבנו את זה. באמת שהבנו. עכשיו תנו לנו קצת בלאגן. תודה.

../images/Emo58.gif

סוף סוף העונה פותחת תאוצה. קצת מצחיק שדווקא בו, שכולם רצו להעיף אותו בפרק שעבר, היה היחיד שלא עלה על הפרק בהצבעה הזאת. שמחתי שאדגרדו עף. הוא היה מיותר. הבאים ברשימת החיסול: דרימז ומוקי. ובגדול, אין לי ממש בעיה שהחמישייה שהצביעו לאדגרדו יהיו גם חמשת הפיינליסטים (למרות שזה יהיה צפוי ומשעמם, אז אפשר לשנות..) בפרק הזה התחלתי סוף סוף לאהוב את קסנדרה ובו וגם סוף סוף מצאתי סיבה ללמה אני אוהב את סטייסי בסתר. נהדר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1410

אחלה פרק. פשוט היה כיף לראות את כל הבלגאן ולגלות פתאום שסטייסי לא ממש הולכת עם הבנים, ודרימז מצליח סופסוף לקבל החלטה בעצמו ולא להיגרר אחרי מה שאומרים לו. יאו-מן מלך אמיתי והוא היחיד שאני אזכור מהעונה הזו. מגניב גם שמחביאים מחדש את האיידול ככה שעדיין יש משמעות לאקסייל איילנד. לא זכור לי פרק כדוגמתו בתולדות הישרדות מבחינת כמות ההחלטות ושינויי ההחלטות והחלפת המטרות לפני ההצבעה. בסך הכל אפשר להיות מרוצים מהכיוון שהעונה הזו תפסה ושתמשיך רק ככה.

hirshfe

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

מי אמר שמחביאים מחדש? פיספתי את זה

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

ג'ף אמר את זה אחרי שאדגרדו עף. הוא אמר משהו כמו "אלכס השתמש באליל, התברר שהוא לא היה צריך אותו, לכן האליל יוחבא מחדש ורמזים חדשים יינתנו באי הגלות"

Curr

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את העריכה בשלב ההצבעה שרואים כל פתק שיוצא והשם של קסנדרה עליו אז אלכס, אדגרדו ומוקי עם חיוך מלא על הפנים ואז יוצא אדגרדו וכל התוכניות נזרקו לפח והפנים שלהם פשוט עשו שינוי של 180 מעלות, פשוט מצוין. יאו מאן לשלטון.

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק! אם זה ממשיך ככה זאת העונה הכי טובה של הישרדות. אני לא זוכר מתי נהניתי ככה מפרק של הישרדות. כל כך הרבה סכינים בגב. מתח, בלבול, אסטרטגיה. פשוט ענק. האיידול השנה פשוט מושלם. הוא פשוט הרס את עונה 12 ו13 לדעתי. סוף סוף יודעים איך להשתמש בו. וגם זה שהוא מוחבא שוב עכשיו זה מבריק. זה יכול לשנות את כל המשחק. אם למשל מוקי יזכה בפרס, ישלח את אלכס לאקסייל והוא ימצא את האליל. וגם איזה יופי שאדגארדו עף. כמה משעמם בן אחד יכול להיות. ומאיפה קסנדרה הגיעה? וואו. וגם סטייסי מגניבה. פשוט עונה מדהימה.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

באמת סוף סוף פרק מוצלח בעונה הזאת - ועוד איזה פרק! מה שייחד את הפרק הזה הוא שבתור צופים ידענו בדיוק מי הולך לעוף, ולכן היה מעניין לראות את האינטראקציה בטרייבל עצמו - עריכה פשוט מעולה (אם כי הייתי שמח קצת יורת לראות את הפרצוף של דרימז) דרימז הולך להיות הבא שעף - אף אחד לא סומך עליו, ובצדק. הוא את הבלגאן שלו עשה. ללא ספק ההחלטה המטומטמת של העונה היא של מוקי, שגילה בטיפושותו לדרימז על האיידול. ק'סנדרה אולי עשתה מהלך חכם כשצירפה את דרימז ובו ליאכטה, אבל בסך הכל היא דמות לא מעניינת, ואין מה להשוות בינה לבין סירי מעונה 12. הניצחון כנראה מונח בכיס של ארל או יאו-מן. כל השאר גם ככה לא מעניינים.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

פרק אחד המשובחים בתולדות הישרדות. תענוג לראות.. דרימז משחק באש אבל אני מאמין שהוא לא יעוף פרק הבא. שמחתי לראות את הפרק גם כי הוא שבר לי "סטיגמות" על מוקי ואלכס, שחשבתי שהם יהיו מעולים באתגרים. יאו מן הוא היול הבא? קסנדרה עשתה החלטה חכמה כשהיא לקחה את דרימז ובו ליאכטה. היא ידעה שברית ניו ראבו ינסו לקחת אותו אליהם, והיא רצתה שדרימז ישאר קרוב אליה.. אבל עכשיו כשחושבים על זה זה נראה כאילו ארל אמר לה לעשות את זה.. אני לא מאמין שהיא הייתה יכולה לחשוב על זה לבד (או שאני סתם מזלזל). הטרייבל היה הטרייבל הכי מצוין שראיתי עד עכשיו בעונות האחרונות, ואין ספק שנקודת השיא שלו הייתה כשאד ואלכס מחקו את החיוכים אחרי שהם ראו שהתוכנית שלהם התפקששה. לגבי ההדחה- אישית אני חושב שהם היו צריכים להעיף את מוקי, כי נראה שהוא יהווה איום יותר גדול באתגרים מאשר אד. עכשיו נפתרה שאלת המה-עושים-עם-האיידול-אחרי-שהוא-נחשף. לפי דעתי זה ייתן כיוון שונה לגמריי למשחק, ואני חושב שהאנשים שילכו לאקסייל יהיו בני ברית של הזוכים בחסינות. אני ממש רוצה לראות את אלכס מחוץ למשחק, אני לא רוצה לראות אותו מנצח, יש לי תחושה שהוא ינצח וחבל.. כי בהתחלה הוא נראה דיי חכם ואסטרטג טוב, אבל עכשיו הוא יוצא דפוק, נכון שזאת לא הייתה אשמתו שמוקי סיפר לדרימז על האיידול.. אבל הוא היה יכול לשכנע את דרימז להצביע איתם ולהיות בטוח ב1000 אחוז שהוא יהי איתם. הפיינל שרצוי שיהיה: יאו מן במקום הראוי לו כמנצח (מכל הבחינות) אר במקום השני, כי הג'ורי יעדיפו להצביע ליאו ובמקום השלישי סטייסי, שאין לי מושג איך היא הגיע לשם ושוב האסייתית הקטנה והשקטה עם וידוי וחצי לכל שלושה פרקים תישאר במקום השלישי ללא הצבעות בעדה. לילה טוב. יאו מן

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הפעם הראשונה שבאמת נהנתי מפרק שלם בעונה הזאת. מצאתי בפרק הזה המון הקבלות לANTM, וזה שעשע אותי. למשל- קסנדרה נראית כמו וויטני מעונה 8, והאתגר חסינות נראה כמו אתגר שהם צריכים כל פעם לתת פוזה שונה. וזה היה מצחיק. המ. זה הפרק הראשון בערך שזכרתי את כל השמות של כולם, כי כולם היו מעניינים. קסנדרה וסטייסי הפתיעו אותי. שתיהן היו ממש לא זכורות עד עכשיו ועכשיו פתאום סטייסי מובילה מהלכים (הרעין של להעיף את אד- שלה) וקסנדרה חושבת אסטרטגית (לקחת את דרימז ובו כדי שלכנע אותם ואת יאו מאן כדי שיעזור לה, כי הוא מלך). המבטים של אלכס ואדגרדו שווים הכל.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אני לא אהבתי את הסוף- לא אוהבת את יאו מן וארל- וזה גם די ברור שאם ארל ויאו מן היו בסיטואציה של האליל יאו מן לא היה נותן לארל ברור שיאו מן יזכה העונה- כולם מזלזלים בו באתגרים בגלל שניראה חנון וחלש - הרי זה ברור שלמי שיש רגל קטנה יחזיק יותר זמן. למרות שלא אהבתי את הסוף השימוש באליל היה טוב וההפקה עשו טוב שמודיעים עליו לפני קריאת הקולות אבל מוקי כזה דפוק שהעביר לאלכס את האליל כשמישהו ראה- אולי הוא עשה את זה בכוונה כמו שגילה לדרימז על האליל הרי ברור עכשיו שסדר העפה יהיה אלכס בו מוקי דרימז סטייסי אלא אם כן יהיו הפתעות מוקי ודרימז אלה שאחראים לכל התסבוכת!

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

אז אולי אלכס- נקוה שיזכה בחסינות דרמז- כי עד אז כבר יראו שמשחק בשני המחנות- למרות שהוא מרגל לטובת יאו מן בעיקר מוקי- אם לא ימצא את האליל החדש בו סטייסי

למעלה