הישרדות 1404

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

עשו ממנה כלבה כי התגובה שלה לגסיסה של גרי הייתה בערך "אויש, מה אני צריכה עכשיו לשמור עליו". זה בנוסף לשחצנות שלה ולעובדה שהיא מעצבנת באופן כללי(שלא לדבר על זה שהיא נראית כמו הכלאה של טרול ועכבר) - ביץ'. אה, והיה פרק בסדר.

Mr Bing 16

New member
../images/Emo58.gif

היא אחלה, וכולם סתם עולים עליה.. היא ביץ' אבל היא לפחות מודעת לזה, שלא לדבר על זה שלפחות היא, בניגוד לאחרים שם, חושבת על המשחק מדי פעם.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צודקת. גם אני הייתי מתעצבנת אם הקרציה הזה היה מתחיל להראות סימני גסיסה. תחשוב אחורה לברוס הניג'ס והמעיים הסתומים שלו - בו היית רוצה לטפל? גם אני הייתי יורדת עליו מאחורי הגב. בגלל זה זה מאחורי הגב

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif14X04

ליסי מדהימה. הלוואי שתישאר כמה שיותר זמן. היא היחידה לדעתי שיכולה להפוך משהו בעונה הזאת. ודרך אגב, מישהו הצליח להבין מה דרימז אמר? מישהו כתב כאן שאקויקה, לדעתי הוא אמר שאקוילה. מישהו הבין משהו אחר?

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gifקצת באיחור...../images/Emo103.gif

הפרק היה בהחלט הכי פחות משעמם מהעונה עד כה... כלומר- סוף סוף קרו קצת דברים. העזיבה של גרי הייתה די צפויה ולא באמת הכי מעניינת, אבל זה בהחלט תרם כי זה קצת משנה את פני השטח כיוון שעכשיו השבטים שווים לפחות במספר... הטוויסט- משובח, אבל יצא במקרה. כלומר, זה הסתדר להם ממש טוב
. וזה תכלס די דפק את מוטו שניצחו- אבל היו מפסידים בכל מקרה... ממש נמאס לי לראות אותם מנצחים.. לפחות היו שם כמה דברים בגלל הטרייבל. אני ממש לא מעוניין בשידור חוזר של פאלאו, בו מתחילים להכיר את השחקנים רק אחרי האיחוד..
טיפשים שהעיפו את ליליאנה, זאת החלטה דבילית- אני מקווה שיהיה להם תרגיל דרייק והם יכנסו בעצמם לרצף הפסדים- נראה כמה טוב יצא מהמחנה שלהם וההעפה הזאת... ואז אני אהיה מאושר קצת לראות אותם נדפקים
. ליסי- היא ממש אחלה. תכלס היא צודקת- היא באה לשחק משחק, ולא לעשות בייביסיטר למישהו שלא מסוגל להתמודד עם זה. אני לא מבין למה אנשים חושבים שזה קל. בכל מקרה- דברים משתפרים, אני מקווה שהם ימשיכו ככה. העם דורש החלפת מחנות! יכפו את זה באיזשהו שלב אני מניח... -ליאור-

למעלה