../images/Emo58.gif1404
סוף כל סוף פרק עם קצת אקשן פאפא סמארף הלך, מקווה שיהיה בריא. לא היה חסר לי בכלל קיטש, זה משהו שנמשך. אני מאחל לו בריאות. רוקי הוא הפייבוריט שלי, כי הוא יעשה הכל בשביל שהשבט שלו ינצח, כולל להסתובב בעירום (מי אמר ריצ'רד האץ'?) ולהתלבש כמו בחורה (הוא ידע שזה ישודר בפורים אצלנו?). חתיכת נאום מוטיבציה הוא דפק שם, חבל שזה לא עזר בשיט. בקשר לאנתוני, אני לא מרחם עליו. הוא בעצמו אמר שהוא סבל מרגשי נחיתות כל החיים שלו. זה הזמן להתחזק, חביבי. וכל הכבוד לארל שמנסה לחזק אותו. ארל הוא עוד פייבוריט. ונעבור למוטו. אני שונא את ליסי, היא זוכה בתואר הביץ' של העונה. היא לא תורמת ולא עושה כלום ואז בוחרת להעיף את ליליאנה כי בעתיד ליליאנה תהפנט את הבנים עם המסאז'ים שלה ותגרום לבנים לעבור לצד שלה ולנטוש את ליסי. כן, זה היה קורה בסופו של דבר, אבל למה להעיף מישהי שיכולה לתרום לשבט הרבה יותר מקסאנדרה בשלב כזה מוקדם? אני מקווה שהברית של החמישה לא תחזיק הרבה זמן, ואם כן - אז שליסי תהיה הראשונה שתעוף משם. דרימז כזה נאיבי שזה לא ייאמן. טוב שהוא לא אמר "אה, ועל הדרך - תעיפו אותי כי אני טיפש". אם יש מקצוע שקסנדרה לא תוכל להיות זה מגלת עתידות. התחזית שלה התנפצה לה בפנים לגבי ליליאנה. ואם כבר ליליאנה, המשפט שלה בסיכום היה הדובדבן של הפרק הזה. חבל שהיא עפה. העונה משתפרת, הם כבר 7 מול 7, יאו מן המטורלל יחפור את כל החוף של ראבו, רוקי ילבש עלה תאנה לאתגר הבא, אני מקווה שראבו יזכו במשהו כבר, שיעיפו את ליסי ושבו יפול מהמיטה שלהם, כי היה חסר לי קצת קומדיה גופנית הפעם. מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא כבר!