הישרדות 1404

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif הישרדות 1404

כרגיל. לשרשר הכל לכאן, לשים ספוילר בכותרת, לא לכתוב בכותרת שום דבר מלבד סימן הספוילר ומספור הפרק. והכי חשוב - להיות חזקים.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

אז צדקתי בניחוש של הטוויסט שלאחר האתגר חסינות... אפילו שאנחנו עכשיו יודעים את יחסי הכוחות במוטו, הם עדיין לא מעניינים בגרוש. אני מקווה באמת שהחמישייה האלה לא יגיעו לסוף ביחד. במיוחד ליסי. שונא אותה.

../images/Emo58.gif

אז אני מבין שההפקה לא אהבה את עונה 10 והחליטה למנוע מאנתוני להיות הסטפני החדשה?
הרי בכל מקרה מוטו היו מפסידים כי אם ראבו היו מנצחים ובוחרים לשמור על חסינות בתמורה לאיבוד המחנה - הרי זה מה שהם היו עושים
מצד אחד ליסי מלכת על, מצד שני אני צריך שדרימז ינצח כדי שתורת הוודו תתגשם. הדילמה. יאללה, ANTM הגיע.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

נראה לך שהם היו נשארים בחוף? מעיפים את אנתוני ועוברים לחוף החדש. מבחינתם הם הרוויחו כפליים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי בכלל את הטוויסט. אם מסתכלים מהצד של ראבו, הם מרוויחים בכל מקרה - או שהם מקבלים מחנה יותר טוב, או שהשבט השני מעיף מישהו. אם מסתכלים מהצד של מוטו, הם מפסידים בכל מקרה - או שהם מפסידים את המחנה או שהם מעיפים מישהו. לעומת חסינות רגילה, שבה השבט המפסיד מפסיד והמנצח, לא מפסיד כלום. אהבתי את מה שהלך במוטו לפני טרייבל. דרימז מנסה להיות "ישר" ומחליט שקסנדרה או ליסי חייבות לעוף. אבל אז מראים נחש שמוציא מהפה שלו איזה משהו מגעיל וברור שהכל משתנה. אני אוהב את ליסי וקסנדרה אז מבחינתי עדיף שליליאנה תעוף מאשר אחת מהן. קצת מצחיק שהדבר האחרון שמראים מהטרייבל זה קסנדרה מעידה על ליליאנה שהיא אחלה ושהיא תגיע רחוק, ופתאום בום! ליליאנה עפה, קסנדרה נשארת.
אהבתי את המשפט של ליליאנה בסוף - אם הם לא היו מעיפים אותי עכשיו, הייתי מנצחת אותם
. חבל שלא ראינו הרבה מהמשפטים האלה עד עכשיו.. היא הייתה די אנמית ולא דיברה הרבה. מוזר לי שליסי וסטייסי החליטו שליליאנה שחקנית כ"כ מאיימת סתם ככה.. הרי ליסי לא תגיע להחלטה הזאת רק כי ליליאנה עשתה מסאז' למישהו, נכון? אולי לא רצו לעשות עריכה צפויה מדי אז חתכו קטעים של ליליאנה ה"מאיימת". לסיכום, פרק הרבה יותר טוב מהשלושה הראשונים, ורק בגלל הדינמיקה במוטו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ח. הנחש לא הוציא מהפה שלו שום דבר ומגעיל. הדבר ה"מגעיל" זה הנחש עצמו שיוצא מהעור הישן שלו. נשל הנחש.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וואלה. זה דווקא נותן פירוש אחר למה שהיה.. מעניין.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אז מה? גם הקטע של תחרות זה שיש בה תחרות. אם שבט אחד לא ישן טוב בלילה, לא אוכל ובקושי שותה, והשבט השני אוכל כמו מניאקים, ישנים על מזרונים וכריות, מתקלחים עם טוש ומחרבנים באסלה, אז סליחה, אין פה שום תחרות. במיוחד אם השבט המושקע מקבל כל הזמן עוד ועוד ועוד דברים שיחזקו אותו, כי הוא ניצח ב"תחרות" הקודמת. אל תדבר על הוגן. בעונה הזו אין שומדבר הוגן. לדעתי הטוויסט הזה היה מעולה, וכן, הוגן. ואגב, סוף סוף האנשים שאני הכי אוהב (רוקי ומישל) מקבלים אחוזים גבוהים גם בסדר באתר של סי.בי.אס. עכשיו רק צריך לקוות שגם באיידול זה יהיה ככה, כי שם זה באמת משנה במשהו.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי היה פרק טוב למרות שהתלהבתי יותר מהקודם העזיבה של גארי הייתה כלכך עלובה איפה הדמעות?, איפה המוזיקה העצובה?, איפה ג'ף שבא לאסוף את השבט ולעשות שיחה? זה פשוט היה גארי: "אני חולה, אני לא יכול" צוות רפואי: "טוב, ניקח אותך" שבט: "ביי ביי פאפא סמרף" ועוד אחר כך ג'ף באתגר: "רק שתדעו, הוא מחוץ למשחק" כלכך עלוב נראה לי פשוט ההפקה עדיין הייתה מתוסכלת מהפרישה של מליסה אחרת, העריכה והיחס היו שונים גם נראה לי שהם תכננו היום הדחה כפולה, אחד מכל שבט ואחריי שגארי הלך הם התלהבו מהרעיון שיהיה תיקו והם יצילו את העונה מעוד אולונג ועכשיו באשר למוטו טוב, ההפקה חשפה לנו פה משהו דיי גדול לסירי הייתה אחות תאומה אשר נשלחה לאימוץ להורים של ביג טום כי את המהלכים האלו אני ממש לא מבין אמרו לה שהיא עפה שהיא הבאה בתור ומה היא עושה? לא רק שיושבת כמו בטטה ולא עושה כלום כדיי להציל את עצמה אלה בנוסף מרעיפה בשבכים על זאתי שאמרה לה את זה גאון. היה לה מזל שהחמישה החליטו וכנראה בצדק שליליאנה יותר תזיק להם והעיפו אותה, למען האמת חבל, העריכה לא עשתה לה צדק. עכשיו אני מקווה שיהיה איזהשהוא ערבוב בקרוב כי אני לא רואה את ראבו מנצחים בקרוב וגם קאסאנדרה ודרימז לא יקלטו את מקומם בשבט ולא יעברו באיחוד ואז ייצא שהחמישיה תהיה בגמר מיילא הם היו מעניינים כמו ברית טאגי, אבל הם נראים לי יותר משעממים כמו רביעיית איטוטאקי אז ממש לא בא לי אני גם רואה איזהשהוא פוטנציאל של חיבור בין יאהו מן ומישל לסטייסי ובו ואם הם יצליחו להכניס אותם כשליסי מתחברת כצלע שישית זה יהיה מצויין אלכס נראה היום כאחד שלא ממש מבין לאן הוא נכנס ואדגארדו נראה כמו איזה ניצב מהצוות של ההפקה שהושתל שם בשביל הרקע חוץ מזה, אני לא מבדיל בינייהם אז לא אתנגד שילכו ושיפגשו את ג'יימס או רוקי או איך שלא קוראים לו בלוזר לודג' ושאנחנו לא נחיה עוד הרבה עם הזוועה שראינו היום

Ogakor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

באמת היו צריכים להוסיף עוד קיטש לעזיבה של גרי, כמו שרק האמריקאים יודעים לעשות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif1404

מעניין ? עדיין לא יותר מדי. לפחות קיבלנו קצת קטעים של "בידור" עם רוקי מצד אחד והמופע של דרימז בצד השני. מאיזה כוכב האנשים האלה הגיעו ולמה נתנו להם בכלל להיכנס ? ראבו עם רוקי ואנת'וני גורמים לאולונג של סטפני ובובי ג'ון להיראות כמו שבט שהייתה הצדקה לקיומו. מצד שני אהבתי את הטוויסט של נוחות תמורת חסינות. היה מעניין לראות את ראבו עוברים למחנה של מוטו שכנראה באמת מאמינים שהם מנצחים בזכות הנוחות. הכל פסיכולוגיה בסופו של דבר. מדהים איך ליסי ומהשמה מונעות על-ידי קנאה ב"מוח השטני המקסיקני" של ליליאנה כי באמת לא הייתה שום הצדקה להעפה שלה. לא שממש אכפת לי אבל הרגשתי צורך לציין את זה. גארי לא ממש יחסר לי. מעניין לראות איך יאו-מן שבשניה הראשונה שראה את סילביה חפר לה בתיק לראות אם היא מצאה את האליל - יצליח לעשות זאת קצת ביותר דיסקרטיות שמדובר בחפירה במערה שלהם. היה יותר מצחיק אם מוטו היו מסכימים להחליף איתם מחנות - מעניין כמה גבוה וחזק הפיוז של יאו-מן היה קופץ שהוא היה מבין שמנסים להפריד בינו לבין האליל החבוי. שמישהו יתקשר בטלג'ף וישאל אותו מתי נתחיל לראות קצת אקשן העונה הזו.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1404

במילה אחת מ ש ע מ ם. הטוויסט היה צצפוי, ושהרוא שליזי מתחממת על ליליאנה היה ברור מה הולך להיות בטרייבל. למוטו אין שכל, היו צריכים לשכנע את גרי להשאר עד אחרי החסינות, ואז אם הם מפסידים הוא היה הולך וחוסך להם הדחה. הבחירה במחנה נראית לי מטומטמת, הם שבט יותר חזק למה להכניס מתח? כבר ברור שלא תהיה הדחה כפולה בעונה הזו.

../images/Emo58.gif

אני לא מסכים עם הרעיון שהבחירה במחנה מטומטמת. מחנה הנוחות תרם הרבה כוח - גם פיזי ובעיקר נפשי. ברגע שאתה מגיע מעמדת כוח יהיה לך יותר קל להתמודד באתגרים. הכוח הנפשי הוא לא משהו שאפשר לזלזל בו בקלות. עם שקט נפשי יש פחות מריבות בתוך השבט עצמו. כמובן שהעונה הקודמת הראתה לנו שגם מיעוט סובל יכול להתגבר על המצוקה, כך שאין כאן אמת אחת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1404

פרק גרוע שהיה שווה בשביל שני דברים: 1. לשנוא את ליסי. כלבה. 2. "I didn't do a Shaniqua... or whatever".

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

חבל שעונה שהתחילה לא רע מתחילה אחרי כל פרק להראות יותר ויותר סימנים של בינוניות; מיחזור אתגרים (ועוד מוונאוטו!), פרסים מופרכים כמו מיטה (שכנראה נועדו כדי לאזן את הפרס של החוף) , ואנשים בלתי נסבלים כמו רוקי ומוקי שאני לא מבין למה אף אחד בשבט לא קם נגדם, זה ממש פתטי לראות איך אנטוני נרמס בלי לעשות כלום בנידון. לא שבשבט השני המצב טוב יותר, דרימז הוא אידיוט שדיי הרס לשבט שלו את הסיכויים במיזוג; אף פעם לא אומרים לאלה שמחוץ לברית שהם בחוץ, עכשיו, במידה וקסנדרה תגיע למיזוג למה לעזאזל שהיא תרצה להמשיך להצביע עם השבט שלה שהיא יודעת שהיא הראשונה שתעוף אחרי?! ליסי היא בכלל סיפור אחר, אני לא יודע אם זו העריכה או לא, אבל לפי איך שהיא מצטיירת בסידרה האישה היא לגמרי סוציופאטית "הא אז הזקן גוסס, למי אכפת שיתפגר כבר!", יש לי הרגשה שהיא הולכת להיות זו שתעוף בגלל האיידול... בקיצור כבר אין לי כל כך הרבה ציפיות מהעונה הזאת, לא יודע, אולי סוויטצ' כלשהו יצליח לשנות את הדנימיקה בעונה הזאת, כי היא כרגע דיי מדכאת.

../images/Emo58.gif1404

סוף כל סוף פרק עם קצת אקשן פאפא סמארף הלך, מקווה שיהיה בריא. לא היה חסר לי בכלל קיטש, זה משהו שנמשך. אני מאחל לו בריאות. רוקי הוא הפייבוריט שלי, כי הוא יעשה הכל בשביל שהשבט שלו ינצח, כולל להסתובב בעירום (מי אמר ריצ'רד האץ'?) ולהתלבש כמו בחורה (הוא ידע שזה ישודר בפורים אצלנו?). חתיכת נאום מוטיבציה הוא דפק שם, חבל שזה לא עזר בשיט. בקשר לאנתוני, אני לא מרחם עליו. הוא בעצמו אמר שהוא סבל מרגשי נחיתות כל החיים שלו. זה הזמן להתחזק, חביבי. וכל הכבוד לארל שמנסה לחזק אותו. ארל הוא עוד פייבוריט. ונעבור למוטו. אני שונא את ליסי, היא זוכה בתואר הביץ' של העונה. היא לא תורמת ולא עושה כלום ואז בוחרת להעיף את ליליאנה כי בעתיד ליליאנה תהפנט את הבנים עם המסאז'ים שלה ותגרום לבנים לעבור לצד שלה ולנטוש את ליסי. כן, זה היה קורה בסופו של דבר, אבל למה להעיף מישהי שיכולה לתרום לשבט הרבה יותר מקסאנדרה בשלב כזה מוקדם? אני מקווה שהברית של החמישה לא תחזיק הרבה זמן, ואם כן - אז שליסי תהיה הראשונה שתעוף משם. דרימז כזה נאיבי שזה לא ייאמן. טוב שהוא לא אמר "אה, ועל הדרך - תעיפו אותי כי אני טיפש". אם יש מקצוע שקסנדרה לא תוכל להיות זה מגלת עתידות. התחזית שלה התנפצה לה בפנים לגבי ליליאנה. ואם כבר ליליאנה, המשפט שלה בסיכום היה הדובדבן של הפרק הזה. חבל שהיא עפה. העונה משתפרת, הם כבר 7 מול 7, יאו מן המטורלל יחפור את כל החוף של ראבו, רוקי ילבש עלה תאנה לאתגר הבא, אני מקווה שראבו יזכו במשהו כבר, שיעיפו את ליסי ושבו יפול מהמיטה שלהם, כי היה חסר לי קצת קומדיה גופנית הפעם. מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא כבר!

1404 ../images/Emo58.gif

מצחיק אותי איך שהשבטים נהיו שווים פתאום, 7-7 וזה בלי שראבו ינצחו פעם אחת! האמת, לא חבל לי כ"כ על גרי, גם ככה הוא היה הולך בקרוב. לעומת זאת, מצער אותי שליליאנה הלכה כי היא הבחורה שהכי חיבבתי ממוטו. אולי הם עשו טעות שהעיפו אותה, כי סה"כ היא חזקה יותר פיזית מחצי מהאנשים בשבט. שונא את ליסי. כבר מהפרק השני אני בעד ראבו וזה נובע גם מסימפטיה כלפיהם בגלל מצבם וגם כי רציתי לראות קצת התרחשויות אסטרטגיות במוטו, אני מניח שהבקשה השנייה התגשמה בפרק הנוכחי. אני מאוד מקווה שיהיה חילוף שיציל את העונה מלהפוך לעונה הגרועה ביותר (כמו עונה 10), ושעד החילוף מישל תנצל איכשהו.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בואו נגיד שלקרא חלק מההודעות פה זה יותר מעניין מלראות את הפרק. אהבתי כמה מהתגובות שכתבו פה. ניראה שההפקה מצד אחד רוצה בכח ששבט מוטו ינצחו כי לא לבטל את ההשערה שנוחות משפיע על הנצחון. ומצד שני לגרום לכך שיהיה שוויון בשבטים כדי שלמיזוג יגיעו משני השבטים מספר שווה. וברור שבמיזוג הם יגורו בשבט מוטו (או שלא?) ליסי הזאת פשוט מעצבנת לא עושה כלום וחושבת שהיא בברית המנצחת. אני מקווה שלא ניראה אותה עוד הרבה. רוקי פשוט קרוע, ניראה כאילו השתגע לגמרי. מישל ויו מן ניראים שיגיעו רחוק ומגיע להם. ופאפא (איך שקוראים לו) לא ישנה למשחק כל כך כי בכל מקה לא היה דמות מרכזית אבל אויש כמה פצעים היו לו על הגוף החלק הכי מזעזע בהשדות זה לרות את העור של האנשים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא כל כך רציתי להגיב, אבל אחרי שקראתי פה את התגובות אני מרגישה צורך להגן על ליסי. לא מובן לי למה עשיתם ממנה הביץ' התורנית, כשהיא בעצם היחידה במוטו שמשחקת את המשחק מעבר ל"אוי איזה כיף יש לנו אחלה של מחסה ושבט מגניב ואנחנו זוכים בהכל איזה כיף". ובניגוד לקסנדרה אחרי הנאום של דרימז היא התעוררה ולא חייכה למצלמה והתפללה שהיא לא תעוף. ומעבר לכך, היא נציגת שירות לקוחות. Power to the CS rep! חוץ מזה, עזיבתו של דרדסבא לא עניינה בשיט. יאו מאן מתחיל להתחבב עלי. רוקי מלך העולם ודרימז יכול ללכת לחלום על שניקווה. אה והיה נחמד שקלעתי בול לטוויסט של השבוע
אמנם הם לא היו צריכים להעיף 2 אנשים, אבל בעצם כן עפו שניים ממוטו.

למעלה