הישרדות 09x13

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif913../images/Emo28.gif

מה אני הראשון שראה?
חבל שג'ולס עפה.. כלכך רציתי שכריס יצטרף אליה ולאלייזה ויעיפו את טווילה. מהרגע שג'ף אמר מה התחרות חסינות ידעתי שאלייזוש תנצח. ופעם ראשונה שלא הייתי בלחץ שהיא תעוף. עכשיו ככל הנראה אלייזוש בסכנה כי כריס לא נראה לי ישאר איתה ויעדיף את הקשישות. עכשיו אני שונא את טווילה יותר מאת סקאוט. הגמר ביום ראשון נכון?

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

ד"א ראיתם איך הפופולריות של אלייזה עולה באתר של סיביאס
.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif913

בכלל לא אכפת לי מג'ולי אבל לא רציתי שהיא תלך! אבל אהבתי שאליזה היתה כל כך שמחה בסוף ואז ברגע אחד השתנה לה המצב רוח. חח אני מתחיל לראות מול הענייםמאת סקוט יושבת בפיינל 2 וזה לא עושה לי טוב :/ כריס חייב לשבור את טוויאלה וסקוט בפרק הבא. בפיינל 4 תהיה לו בעיה כי בטח יהיה תיקו אז הוא יצביע לאלייזה כדי לא להגיע למצב של לעוף בגלל אבן. עכשיו הוא היה יכול לפרק אותן וזהו נגמר הסיפור. אם הוא יגיע לפיינל 3 עם טוויאלה וסקוט ובלי חסינות הוא סיים את המשחק שלו. עדיף היה לו להשאיר את ג'ולי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מסכים איתך 100%. בפרק הבא, בלי התחשבות בחסינות, אליזה וכריס הולכים הביתה, וסקאוט וטווילה בפיינל 2. אני מאוד מקווה שאליזה תזכה בחסינות הראשונה - ככה זה יצור מצב של תיקו כמעט בטוח, אלא אם אליזה תעשה מהלך מפתיע ותצביע לכריס יחד עם טווילה וסקאוט. העם דורש תיקו!

../images/Emo58.gif603

אוווווף
מזמן כ"כ לא התאכזבתי, פרק ממש מותח אבל ממש מאכזב! גאאד אני כ"כ שונא את טווילה הכלבה! בעעעעעע כ"כ רציתי שג'ולס תיקח את העונה, עכשיו אני עם אלייזה! אני שונא גם את כריס. ממש אהבתי את האתגרים! עכשיו אני שונא את טווילה וכריס יותר מסקאוט. אני כבר רואה איך סקאוט בפיינל 2, זה בכלל לא עושה לי טוב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 913

לא קרו דברים מפתיעים. ג'ולי הראתה שטיפשה היא לא, ועשתה את מה שברטון לא עשה בהישרדות 7 וגרם לכך שהוא הלך הביתה. כאשר אתה נמצא בברית שאין לה שליטה ברורה וחזקה וחסרת ספקות בשטח, אם אתה זוכה בתחרות פרס אתה חייב אבל חייב לקחת מישהו מהצד השני כדי לפמפם לו בראש אסטרטגיות ושטויות כדי שהוא לא יעשה את המהלך שעשו ליל, דארה וסנדרה לברטון ופיירפליי. בזמן בפיירפליי וברטון בלסו להם בהנאה ארוחה דשנה, בצד השני של האי שלושת הבנות רקמו את המהלך שהביא להפלתו של ברטון. אז ג'ולי לקחה את כריס, לא שזה עזר לה, אבל לפחות זה נתן לה את התקווה לעשות משהו. כריס לדעתי ממקם את עצמו כאחד השחקנים הכי טובים בהישרדות לפחות בראיה שלי (אין טעם לנסות להיכנס איתי לוויכוח על זה - זה לא נתון למשא ומתן). אני לא הסכמתי עם כל מהלך שלו לאורך המשחק, ויש מקום לשיפור אבל בכללי הוא ממש מרשים אותי. אני מקווה שכריס יצליח לשכנע את אלייזה שהוא פעל לטובתו וטובתה. נניח הם היו מעיפים את טויילה וג'ולי הייתה זוכה בחסינות. יש בכלל ספק את מי היא הייתה לוקחת לגמר כשהיא צריכה לבחור בין אלייזה לכריס ? כריס לא יכול להרשות לעצמו להגיע עם צמד מובהק כמו אלייזה וג'ולי או טווילה וסקאוט לפיינל 3. הוא חייב בפרק הבא לדאוג לכך שטוויילה או סקאוט יעופו. אני מקווה מאוד שזה יקרה וככה בחסינות האחרונה יהיה מתח אמיתי מי ייקח את מי ומי ינצח. מעניין גם מה יהיה שובר השוויון כי אם לא יקרה שום דבר בלתי צפוי החסינות הבאה תהיה 2-2. אלייזה לא תלך עם טווילה וסקאוט לפיינל 3 על חשבון כריס עם הצ'אנס שהיא יכולה לנצח את שתיהן בחסינות האחרונה. זה סיכון גדול מדי לקחת.

willo

New member
../images/Emo58.gif 913

טקטית כריס לא עשה טעות. עכשיו המצב הוא שיש ברביעה שתיים שאי אפשר להפריד בינהן, ויש אותו ואת אליזה. נכון שאם אלייזה תזכה בחסינות, היא תצביע נגדו, כי היא יכולה לנצח את סקאוט וטווילה בשלישיה ולקחת את טווילה ולנצח (אין אחד בחבר המושבעים שלא שונא אותה כולל הבנים). אם כריס יזכה בחסינות, הוא יכול ללכת עם אלייזה, אבל גם הוא יעדיף ללכת לגשלישה עם סקאוט וטווילה (ואז כמעט מובטחים לו הקולות של כולם). אם ג'ולי הייתה נשארת , אז מצבו היה רע יותר, כי מול ג'ולי ומול אלייזה לא בטוח שהוא ההי מגיע לגמר (ולדעתי גם מנצח). אני עדיין מקווה לגמר האולטימטיבי, אלייזה מול כריס, שני אלו שהיו אמורים לעוף בפרקים הראשונים, והצליחו להשאר. עוד יום אחד וגמרנו.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לדעתי אתה טועה. אם כריס יגיע לפיינל 3 עם סקאוט וטווילה הסיכוי היחיד שלו זה חסינות (זה לא אומר שהסיכוי קטן אבל עדיין בלי חסינות הוא עף). אם כריס היה בפיינל 3 עם אליזה וג'ולי הוא היה יכול להסתמך לפחות על זה שג'ולי תיקח אותו לפיינל 2 (אולי גם אלייזה אבל לא נראה לי).

../images/Emo58.gif

ג'ולי הייתה לוקחת את אלייזה. היא בגדה בכריס פעם אחת, היא מסוגלת לעשות את זה עוד פעם.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק נכון, כריס יודע שהדבר היחיד הבטוח זו החסינות

../images/Emo58.gif

היא בגדה גם באלייזה. הרבה יותר חזק. מעניין שכולם שוכחים את זה. גם אלייזה בעצמה. אני לא מבין את זה. דבר שני, כולם פה מדברים על הפיינל פור כאילו כלום לא קרה. שימו לב טוב למה שכריס עשה. זה לא שהוא הצביע נגד ג'ולי וזהו.. הוא גם גרם לזה שאלייזה תצביע נגד סקאוט כי הוא לא הודיע לה מה הוא הולך לעשות. זה מוזר מהרבה בחינות. אחת מהן היא העובדה שעכשיו אלייזה קיבלה עוד נקודת זכות אצל הבחורות שבמושבעים. היא לא סילקה את ג'ולי. זה לא היה באשמתה. בניגוד אליה, כריס כן עשה את זה והלך עם "ציר הרשע" סקאוט וטווילה. אני חושב שאין מצב שכריס ילך עם אלייזה לפיינל 2. אני לא חושב שהוא רוצה את זה. לדעתי אלייזה תעוף אם היא לא תזכה בחסינות הבאה וכריס ינזה לזכות בחסינות האחרונה מול הזקנות, זכיה בה כנראה תבטיח לו את המליון.

../images/Emo58.gif

פרק נחמד. רק חבל שהפרס של הפרק הקודם היה פי 10 יותר טוב מהפרס של הפרק הזה. זה היה מוזר שסידרו את זה ככה. אני בכל מקרה הייתי מעדיף שג'ולס תזכה במכונית מאשר אלייזה. סקאוט - לא קרה איתה שום דבר מיוחד. היא שוב מתחת לרדאר והיא נותנת לטווילה לנהל את העניינים. טווילה - אני לא חושב שטווילה "כלבה" כביכול, היא פשוט רוצה לנצח. אז היום סוף סוף ראינו את הצד הרע שלה, אבל אני חושב שזה בגלל שהבנות יותר נסחפו על כל העניין שהיא נשבעה בבן שלה. אני לא יודע מה אתכם אבל אני פשוט לא תופס מה עושה את טווילה לרעה כל כך. מיה ממילא הייתה יותר מעצבנת. אלייזה - משום מה היא יותר ויותר מעצבנת אותי. לא רק שהיא מנצחת יותר מדי אני לא יכול לסבול את הנוכחות שלה... כמעט הצליחה בנקמה אבל זה לא הספיק. כריס - אני לא מאשים אותו בהחלטה שלו וסביר להניח שאני הייתי עושה את מה שהוא עשה. טווילה וסקאוט הצילו אותו אז אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות. חוץ מזה יש לו סיכוי יותר טוב להיות עם אחת מהן בפיינל 2 מאשר עם ג'ולי למשל. ג'ולס - אח... ג'ולס ג'ולס ג'ולס. אני האמנתי שהיא תעוף ביום שבו יעיפו את ג'וני ק. אבל טעיתי והיא הצליחה לשרוד והכל בזכות התחת המחוטב שלה. אם זה עבד יותר מדי? לא. אבל זה הביא אותה למיזוג וזה מה שחשוב. אחרי הידידות עם ליאן זה היה די ברור בתקופה ההיא שהמיקום שלה שמור לפיינל 3 ביחד עם איימי וליאן, אי אפשר להאשים את ג'ולס על כך שהיא הצטרפה לנשים כי ידעה שברגע שכל הגברים יעיפו את יאסור, היא תהיה המטרה הראשונה שלהם. כך שהיא תהיה מקום... 6... או יופי יחי ההבדל הקטן... מה היא יכלה לעשות כדי להציל את עצמה? קצת קשה להגיד "לנסות לעזור לכריס במצב של מצוקה" כי היא הייתה צריכה להישאר לברית הראשונית שלה כך שאפשר להגיד שזה לא אשמתה. אם היא הייתה מצביעה נגד איימי אז אולי כריס היה מקבל את הרעיון שהיא איתו אבל זה לא היה עוזר יותר מדי. מצטער ג'ולס, יפה, אבל חסרת מזל. עכשיו הגיע הזמן לרגע הגדול: הפיינל 4! אלו ההשערות הבסיסיות שלי: אלייזה: אמנם זה נראה שהיא תהיה מקום רביעי, אבל אני לא בטוח בזה. היא החזקה ביותר שם (האירוניה) ורואים שלטווילה קשה לזוז. התקווה היחידה שלה זה לעשות "ג'נה מורסקה" ולזכות בחסינויות האחרונות. סקאוט: אני לא חושב שקיים מצב שבו סקאוט לא תהיה בפיינל 2. היא החלשה ביותר, אף אחד לא יצביע לה כי אין אף אחד שמת עליה במיוחד והיא ממילא לא עשתה שום דבר. סקאוט היא בחירה מושלמת לפיינל 2. אבל לא בהכרח, יש כאלה שלא סובלים את הפה של אלייזה. טווילה: היא צריכה לזכות. היא תקבל את הקולות של הבנים אבל הבנות (איימי, ליאן, ג'ולי ואלייזה, אם היא תהיה חלק מהמושבעים) יצביעו נגדה ככל הנראה. איימי מסוגלת לפי דעתי לראות מעבר לזה שהיא שחקנית טובה, וגם ליאן, אבל אני חושבת שאלייזה לא סובלת אותה. כריס: במידה ויגיע לפיינל 2, הוא יזכה. פשוט וקל. הוא הצליח להימלט מקללת "פגונג" שרדפה את תאילנד ואולסטרס והוא עשה את מה שנחשב לבלתי אפשרי. אני הייתי מצביע לו פעמיים אפילו. אבל הבנות לא טיפשות... אז בוא נתאר כמה מצבים אפשריים: 1. אלייזה זוכה בחסינות ראשונה. היא מתחברת לטווילה וסקאוט, כריס עף. אלייזה או טווילה זוכות בחסינות השניה ולוקחות את סקאוט איתן ומעיפות את היריבה שלהן. הצבעות אפשריות: אלייזה נגד סקאוט סארג': סקאוט צ'אד: סקאוט ליאן: אלייזה איימי: אלייזה ג'ולי: אלייזה כריס: סקאוט טווילה: סקאוט (אפשרות לא סבירה במיוחד שכך ילכו ההצבעות במקרה של סארג' וצ'אד) טווילה נגד סקאוט סארג': טווילה צ'אד: טווילה ליאן: סקאוט איימי: סקאוט (לא סבור ב100%) ג'ולי: סקאוט אלייזה: סקאוט כריס: טווילה (האפשרות הסבירה ביותר) טווילה נגד אלייזה סארג': טווילה צ'אד: טווילה ליאן: אלייזה איימי: אלייזה ג'ולי: אלייזה סקאוט: טווילה כריס: טווילה (לא סביר שזה יקרה אבל ככה ילכו ההצבעות במצב כזה) כריס נגד סקאוט סארג': כריס צ'אד: כריס ליאן: כריס איימי: כריס ג'ולי: סקאוט אלייזה: כריס טווילה: סקאוט (לא בטוח פה) כריס נגד טווילה סארג': כריס צ'אד: כריס ליאן: כריס איימי: כריס ג'ולי: כריס אלייזה: כריס סקאוט: טווילה כריס נגד אלייזה סארג': כריס צ'אד: כריס ליאן: אלייזה איימי: אלייזה ג'ולי: אלייזה סקאוט: כריס טווילה: כריס כך שהמצב הכי מעניין יכול להיות בין כריס לאלייזה. אני אישית רוצה שכריס ירצה רק בשביל שכל הגירל פאוור שתקף את המנצחים ב3 העונות הקודמות יעלם וסוף סוף מיש-הוא- יזכה. לא שאני שוביניסט אבל זה נעשה תפל יותר ויותר. אז עד יום ראשון, להתראות ובהצלחה לכריס!!!

fsss

New member
חחחחחח רון..

אני פשוט רואה עכשיו את עונה 6.. אז אבי הזהיר אותי שיש שם ספוילר.. תודה אבי!

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif ובכן...

אין שום סיכוי שבעולם שאיימי תתביע לסקאוט. בראיונות איתה אחרי שהיא עפה היא הבהירה שהיא חושבת שסקאוט הכי הכי צבועה ובוגדנית שם ואף האשימה אותה במעין בגידה באחווה הלסבית שלהן. כולי תקווה שאלייזה תעשה את זה, למרות שלטווילה וסקאוט יותר מגיע לדעתי.

למעלה