הישרדות - פרק 5

מטר9

New member
אני התכוונתי לכך

שבקורור מראים את קייטי בתור השפוטה של איאן, את ג'ניפר בתור השפוטה של גרג ואת ג'אנו בתור השפוטה של קובי, ודווקא לפי ההצבעה הזאת, רואים שהן דווקא חושבות יותר אסטרטגית מהן...

Hadas 87

New member
קובי הצביע לאנג'י

ראו אותו כותב את השם שלה. זה גם הגיוני בתחילת המשחק הוא אמר לה שהם צריכים להיות יחד... כי שניהם אאוטסיידרים כאלו. וממש מפתיע שמי שהצביע לאיברהים היו שלוש הסתומות שלא יודעות לשחק את המשחק. בטח הן הצביעו לו כי הן ריחמו עליו או משהו... פחח אילו דפוקות. לג'ן הזו בכלל יש פרצוף של אבלה. היא גם לא עשתה כלום במשחק! לקורור יש מזל גדול שהם כל הזמן מנצחים, אני יכולה לחשוב בקלות על איזה 5 אנשים מתוכם שכבר בפרק הראשון הייתי מעיפה אותם.

מטר9

New member
אני לא יודע מה כתוב,

אבל קובי הצביע לסטפני. בדוק. ומעבר לזה, זה מאוד קל לומר ששלושת הבנות הן חבורת סתומות כשמהלך 5 פרקים הראו את כל השבט מדבר אולי 5 דקות על אסטרטגיה...

Hadas 87

New member
אני לא מדברת רק על אסטרטגיה

בכלל הן לא פותחות את הפה. שמעת פעם את ג'נו אומרת משהו? אני בכלל לא יודעת איך נשמע הקול שלה. וג'ניפר? חוץ מלחייך חיוך מעצבן היא באמת לא עשתה כלום. היא האחרונה שזכרתי את השם שלה, וג'ניפר זה לא שם שקשה לזכור אותו והיא גם יחסית יפה ז"א היא היתה צריכה להיות מממממש חסרת משמעות כדי שאני לא אשים לב אליה. ואת קייטי אמנם מרגישים אבל הבחורה הזו כזו ביץ'! והיא לא משחקת חכם בכלל לדעתי... היא יותר מדי יוצאת שנאה סביבה. מזכירה קצת את ג'רי (מעונה 2 ו8)

הציניקן

New member
שימי לב לזה שבסידרה עברו שלושה-עשר

ימים כבר, ואנחנו ראינו רק 225 דקות, מתוכן חלק גדול הוקדש לתחרויות (שבהן לא מדברים) ועוד חלק הוקדש למועצות-שבט או לשיחות "את מי מעיפים" (שזה כמעט כל הזמן אולונג עד עכשיו). אז יכול להיות שהעורכים מראים בקורור באופן פרופורציונאלי את אלה שמדברים, ואז את צודקת- ג'אנו וג'ן באמת לא מדברות. אבל יכול להיות שיש לעורכים שיקולים אחרים- וזה משנה את התמונה. בקיצור, אני לא חושב שאני יכול להביע כרגע דעה על אלה שבכלל לא הראו אותם מדברים. וג'רי לא הייתה פרחה כמו קייטי.

Hadas 87

New member
נכון...

את ג'רי עוד הצלחתי לאהוב. קיייטי הזו נראת לי ממש רעה. מהפרק הראשון או השני שראו שקרין צועקת עליה וקייטי בתגובה רק צחקה הבנתי שהיא בן אדם ממש מגעיל. איך אפשר לצחוק כשמישהו צועק עליך ככה? איזו אטומה!

הציניקן

New member
פרק נחמד אך מתיש

סוף סוף הגענו לפרקים האלה שבהם מראים קצת אקשן פיזי ואז המון המון דיבורים וזיוני מוח ומהפך ועוד מהפך וכו'. הטוויסט הסופי עם החסינות שקורור נתנו היה יפה אבל כ"כ אכזרי, ועוד אחרי שהם אכלו מולם, איזו אכזריות. היה צפוי שהם יחסנו את איברהים. מופתע מההדחה של אנג'י, שחשבתי שתהיה איתנו עוד כמה פרקים, ואני חייב לומר שדי אתגעגע לפרצוף המצחיק שלה. הייתה דמות חביבה. קורור- קובי מוצא חן בעיניי יותר ויותר; ג'ן יפה (יופי בנאלי אבל זה הכי טוב שיש בעונה הזו); קייטי מעצבנת אותי; קארן לא מעניינת; טום- עדיין לא ברור לי אם מעבר לשתלטנות ולכוח הפיזי שלו יש לו גם חוכמה והוא מבין לאיזו מטרה הוא הופך את עצמו; איאן נראה לי חכם, ומעניין מה הוא יעשה בהמשך; גרג בחור עם פוטנציאל; לג'אנו יש שם מוזר, חוץ מזה אין לי מושג. אולונג- סטף מלכה; כל השאר ממש לא.

RedDevil16

New member
כ"כ ברור שהפרק הזה היה ערוך כבד

כדי להוציא את קורור הרעים. הם באמת שבט בוגר וחכם. אנג'י אמרה בראיונות שאחרי הסדרה שהיא כמעט לא שמה לב לקורור נהנים מהתבשיל - זה למעשה לא קרה. חוצמזה, היה מאוד נכון לתת חסינות לאיברהים. הוא וג'יימס הם החוליות החלשות באתגרים, אבל אחרי שברור היה שההצבעה הולכת לאיברהים - עדיף להשאיר בשבט את האאוטסיידר, להגדיל את החיכוך ולהרוס את אולונג סופית.

אריה31

Member
מנהל
4 הצבעות!!!!

ואסטרטגיה חדשה בין גרג (וג'ן) לקובי (וג'אנו) ואגב, מדהים לראות מה קורה כששבט מגיע לא מוכן להצבעה - הקולות מתפצלים בצורה כמעט שווה, חברים קרובים מצביעים שונה זה מזה, אף אחד לא יודע מה השני הצביע אחד הפרקים הגדולים בתולדות הישרדות.

Hadas 87

New member
נכון מאוד!

באולונג כולם אני חושבת קיבלו קולות שתעניק להם חסינות! חחח וכשהיה צריך להחליט מי להעיף אחרי שהחסינות הוענקה לאיברהים כולם שם קיבלו קולות חוץ מסטף (מלכה!) ואיברהים (חסין). זה מדהים מה קורה כשלא מספיקים לתכנן חחח ככה רואים בצורה הכי טובה מה כל אחד באמת רוצה וחושב.

shiran2020

New member
../images/Emo4.gifפרק 5 ...

פרק מעניין.. חח אהבתי את קובי הוא קורע אותי...... איך הם יכלו להצביע לבובי ג'ון ??? חצופים הוא כמעט עושה הכול והוא כוסון ... נכון שג'ניפר מקורור נראית כמו אנג'לינה ג'ולי בשיער בלונד???... יש דמיון... אני עדיין מצטערת שהעיפו את זה שנקע את הקרסול הוא היה חמוד !!! .. אנג'י המסכנה.. אברהם הקקי היה צריך לעוף חחח... יאללה מחכה לפרק הבא.... הללואי שיחזירו את זה הכוסון עם הקרסול ואת זה בהדחה הראשונה הוא גם היה כוסון חחחח..

JoHnYmYsTeR

New member
כן..לא יצביעו לו בגלל שהוא כוסון..

אז מה שאת אומרת,שאם אתה לא כוסון אין לך מקום בהישרדות? סתם.. ובקשר לג'ני,צודקת.

shiran2020

New member
בדיוק!!

חח סתם.. זה ידוע שרוב הצופים אוהבים את מי שנראה יותר טוב... ?? וסתם כי פשוט נעים להסתכל עליהם חחח... אני מקווה שיהיה המשך מעניין יותר

Hadas 87

New member
אני מסכימה איתך אבל

זה לא יפה לחשוב בצורה כ"כ שטחית... יופי זה לא הכל :) בטח לא במשחק הזה שהמראה החיצוני משחק תפקיד מאוד קטן. ולא נראה לי שיחזירו את ג'ף אבל אני כמעט בטוחה שיחזירו את אלו שהודחו מהפרק הראשון...

Silly LoveSong

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הגישה שלך!

וקובי
|מזיל ריר| |מתפגר| |מפרכס על הרצפה מעונג| |מת|

Hadas 87

New member
קובי חתיך לדעתך?!?!?

שתיהי לי ביראה, איזה טעם! חחחחחח איכסססס, לא יפה בכלל! אפילו לא קצת! שיתגלח כבר. בעעע. ווילרד כבר יותר סקסי ממנו.... חח

Silly LoveSong

New member
אמרתי שהוא חתיך?

אולי הוא לא כוסון על, אבל יש לו אישיות מצחיקה ומדהימה. הוא מקסים בעיניי.

THE COLBSTER2

New member
נושא

אם את כל כך אוהבת את קובי, למה שלא תתחתני איתו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

למעלה